Regisztráció Blogot indítok
Adatok
THE MUSTÁR

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attila küldött nekem egy érdekes videót, ahol egy számomra eddig ismeretlen, de kifejezetten élvezhető amerikai videós készít egy listát, a legrosszabb játékokról. Üdítően hat, hogy nem a szokásos nevek fordulnak elő, ettől függetlenül nem lehetett vitás, hogy ki lesz a #1. De…..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.23 18:42:00
Már készül a videó. Ez egy olyan fos játék, amely igencsak megihletett hülyeségekre. És ennyira agresszívvá szerintem eddig csak az Airborne Hero és a Heat of War tett...Az egy dolog, ha egy játék rossz, de hogy minden erejével az legyen a szándéka, hogy idegileg kicsináljon, az…..
ROFL-net Döbbenetes fair-play 2009.06.03 05:23:00
Nem tudja valaki a teljes sztorit, mi játszódott le egészen pontosan?  ..
THE MUSTÁR 2009.06.18 10:16:22
ROFL-net Csaló szivatása 2009.06.07 06:24:00
Homárról loptam ..
THE MUSTÁR 2009.06.18 10:11:55
Szombat este 9 óra után ilyen ment a KOSSUTH rádióban. Igen, az a rádió, amit igazából csak a +50-es korosztály hallgat. Én teljesen véletlenül hallottam és nem hittem a fülemnek. Elküldtem ezt a Homár és a Comment:com blognak is, ez valami hihetetlenül durva, hogy közpénzen…..
Bug News Bug News 1. rész Fifa 09 2009.06.13 22:44:00
Üdv. minden olvasónak, én Rainse vagyok! Az oldal kezdetét vette és felkerűlt az első videó is. Felhívnám a figyelmet arra is, hogy ha esetleg meg örökítetek egy bugot, legyen az kép vagy videó akkor légyszíves küldjétek be erre az e-mail címre: bugnews@freemail.hu Később majd…..
Nem lehet okolni őket, marha jó játék  Küldte: Dávid..
THE MUSTÁR 2009.06.10 21:56:21
@Depheusz: egyetértek :D XD
Mit mondtam a War Train videóban? Ha valaki végig tudja vinni az első pályát, annak állva fogok tapsolni. *Feláll, tapsol, orrával pötyög* gggrratzullálokk Ez először sikerült "rozsomak096" nevű kommentelőnek, tegnap meg a már lassan törzsvideós -=RockerLaLee=-…..
THE MUSTÁR 2009.06.09 21:16:28
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
G-Vee hívta fel a figyelmem az egyébként egész korrekt UAZ Racing 4x4 nevű játék hátsó borítójára. Már azt sem igazán értem, miért kap +7 jelzést egy ártatlan terepjárós játék, de miért kapott félelmetes (pók) jelzést? Itt megnézhetitek a játék profilját. Aki meg…..
FIFA témát már eléggé kiveséztem a múltban, de nem írnék róla, ha nem lenne mindig valami olyan, ami újra megérdemelné a figyelmet. Ebben a bejegyzésben két fura büntetőt láthattok. A videóban a srác FIFA 08-ban egy bugnak köszönhetően a középkörből kell hogy lője a…..
Otherworld-ös "Chikánó" kollegám készített egy pályázatra egy nagyon szellemes reklámot, amelyhez kéne publicitás. Ő részese volt az én projektemnek (Ő volt "Shippler" a hangjátékomban) és én ezt viszonoztam egy kis szerepléssel, valamint a promóval. Ha…..
THE MUSTÁR 2009.05.31 08:09:51
@Killah: Kategória: sport - szimulátor SPORT SZIMULÁTOR???? inkább bkv ellenőr leszek mint hogy ezzel a szarral játszak