Regisztráció Blogot indítok
Adatok
waste

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A legenda ugy tartja, hogy meg anno a joisten megkerdezte a ferfit es a not, hogy mit szeretnenek: allva pisilni vagy sorozatos orgazmust? A ferfi a pisilest a no az orgazmust valasztotta. Ezt a sztorit alltalaban nok szoktak gunyosan meselni, hogy milyen ostobak is a ferfiak, de hogy…..
London-Pannon England. 2010.05.27 00:01:00
 A kep onmagaert beszel...                  ..
London-Pannon Valosag 2010.04.08 06:48:17
 "A valosag az, ami nem szunik meg letezni, attol ha mar nem hiszel benne..."(Phillip K. Dick)..
London-Pannon Quo Vadis? 2010.04.07 04:27:00
Mivel harmadik, es egyben utolso evemet toltom a londoni egyetememen, egy par honapja egy igen nehez dontest kellett meghoznom: merre tovabb? a, haza jonni?b, itt maradni?c, egy harmadik helyen folytatni?Mielott nekem esnetek nyajas olvasok, hogy mennyire jo dolgom van, es mekkora elkenyeztetett…..
London-Pannon Innovacio 2010.04.04 21:08:00
  Tegnap a Camden-i Stables Market notorius raver boltjaban, a Cyber Dog-ban jartam egy kedves ismerosommel, ami mar onmagaban eleg extrem dolgokat arul (nem mellesleg szemre valo leanyok igen leder ruhakban tancolnak ketrecekben a vasarlokedv novelese erdekeben csilingelo hardstyle…..
London-Pannon Angolok. 2010.04.01 03:40:00
Anglia.  Lassan harom eve elek ebben az orszagban, es Londont oszinten hivhatom most mar masodik otthonomnak. Megis naprol napra, percrol percre meg kell dobennem kornyezetem oslakoinak, az angoloknak, az emeberi elme szamara felfoghatatlan merteku elbaszottsagan! (Egyes elmeleti…..
Nem rég elgondolkoztam azon, vajon miért van az, hogy az embereket általában vagy azok a dolgok érdeklik, amik a legújjabbak (sőt néha annyira újjak, hogy majd csak most fognak megjelleni) vagy pedig azok, amik már régiek (az alanytól függően antik, retro, oldschool, történelem…..
London-Pannon Ananasz es nyelveszet 2009.05.31 09:31:00
 Az elso vilagmegvalto gondolat egy anasszal kezdodott es hamar-gyorsan konnyed lingvisztikai torna lett belole...Ananasz. A magyar nyelvben ezzel a nevvel jelolunk egy bizonyos afrikai gyumolcsot (ami nem mellesleg k*rva finom, es edesiti a spermat. Kellemeset a hasznossal ugye...). Ananasz.…..
Nnna. En is. Igen. Korulettem mindenki blog-lazban eg, es raebresztettek arra, hogy vilagmegvalto gondolataimat vegtelen onzoseg lenne okos kis fejecskemben tartanom, ugyhogy a vilag titkait most eletek tarom szereny olvasok. (mar akit erdekel, akit nem az kapja be.) Mivel jelenleg en…..