Regisztráció Blogot indítok
Adatok
androméda

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem Repülőnap 2009.06.15 19:00:00
Szombaton kezdődött, rengeteg gép volt. Még mindig nagyon fáradt vagyok. :) Repültem sárkánnyal,amit az előző bejegyzésben láttatok. Ráadásul szombat este még Répcelakon is voltam, Répce fesztiválra küldték a Tónit tudósítani és elkísértem. A Boglya zenekar játszott,…..
Szerintem virág illat mindenfelé 2009.04.09 14:22:00
Marcika délelőtt Szombathelyen a Székesegyházban ministrált Veres András püspöknek, jó lett volna megnézni de délelőtt dolgoztam.Igazi nyárias az idő, virágba borultak a fák, illatfelhőbe burkolózott az egész falu.Van a kertünkben egy vadszilvafa, gyönyörű.Hazahoztam Kalózt,…..
androméda 2009.06.15 11:28:02
E vasárnapon Ádinak kedveskednék ezzel a videóval, természetesen a gördeszkás szál miatt. Menő Manó temérdek epizódját láttam már, akad egy-két agyonfavorizált is köztük, de ez valahogy eddig elkerülte a figyelmem. Nemrég bukkantam rá, természetesen éjszaki youtube-os…..
Repülőnap Tokorcson. Apci mellett kint vagyunk mi is, ezért nem tudok írni, majd bővebben holnap. De felteszem a legújabb sárkányos élményemet képekben.Nem mertem a kamerába nézni, akkora volt fent a szél, billegtünk, és persze kicsit féltem.De szuper jó érzés, főleg…..
Manapság jó sok filmet sikerült megnéznem, ezek közül legutóbb az Utazás a Föld középpontja felét néztem meg. Nekem tetszett...Sokan kritizálták ezt a filmet, mert hogy sokadik bőrt húzzák le a sztoriról, meg nincs benne semmi érdekes. Szerintem ez a bőrréteg jól sikerült,…..
pankeey küldött egy levelet. Kattintok a beillesztett linkre és megjelenik előttem egy lány fotója.. ..később pedig csak szedegettem össze az állam... Amint a képre néztem, egyből megragadott. Hirtelen köpni-nyelni sem tudtam. Ott van a képen. Ő, akiben megtaláljuk a másik…..
androméda 2009.06.12 18:50:12
Ezer fokon égtem tegnap, remélem maradt mára is belőle, rengeteg dolgom lesz.Sárváron voltam Anyával és Marcival bevásárolni, nem győztek futni utánam. Hazafelé elkezdett esni az eső, eszembe jutottak a kiteregetett ruhák, megelőztem a felhőt, sikerült, pillanatok alatt beszedtem…..
Szerintem kicsit fáradtan.... 2009.06.09 23:20:00
A mai napom elég pörgősre sikerült. Marci osztálykirándulásra ment, szerettem volna velük menni, Pannonhalmán csak átutazóban jártam idáig, és boboztak is Fűzfőn.A bobot is kipróbáltam volna szívesen, de ma dolgoznom kellett.Reggel ötkor ébredtem, (apci meg is jegyezte, hogy…..
androméda 2009.06.12 18:41:35
Sokat gondolkodtam, hogy írjak-e erről a kényes témáról vagy ne, az írás mellett döntöttem, had jöjjön, ami kikívánkozik belőlem.A rendszerváltás óta, tele van az ország boszorkányokkal, jósokkal, asztrológusokkal, sámánokkal, parafenomén emberekkel, látnokokkal, stb.…..
Igen gyér az utóbbi időben a keresőkifejezések humorértéke. Valahogy nem találnak extrém szókapcsolatokkal manapság a blogomra. Az olyan keresőszavak, mint a segghipnózis már csak kósza ábránd manapság. Azért akadt pár, amit kigyűjtöttem, kommentáltam. Lentebb:…..
androméda 2009.06.11 09:51:58
Különös ízlésem van a filmek terén, mondták már páran.Tóni talán az, aki e téren engem örökölt. Majdnem ugyanazok a filmek tetszenek mindkettőnknek, ez nagyon jó mert így van kivel megbeszélnünk.Ilyenek például: az Amelie csodálatos élete, A leggyorsabb indián és még…..
Farsangi bál van az iskolában. Marci tegnap megkért, hogy próbáljuk el a darabot, amiben szerepel. Leesett az állam! Nem tudom ki írta, de a Rém öreg család című darab rém rosszra sikerült! Szerintem....Az egészben a legrosszabb, hogy belevitték a politikát (persze egyoldalúan).…..
atom Kamionosnak kéne mennem 2009.06.10 07:00:00
Gyerekek-gyerekek terjeszkedem. Most már nem csak mobil számítástechnikai eszközök intel processzorának címkéjén vagyok ott, hanem a fuvarozási üzletágba is betörtem. Azt hiszem kamionosnak kéne mennem ezek után, s jöhet a 18 keréken blog:PA képeket Heni készítette és küldte…..
Volt néhány megjegyzés az asszonysors című bejegyzésemre sajnálom, hogy a blogomon ezek nem láthatók, mert személyes vita alakult ki belőle.Nem a férfiakat akartam bántani, de még férfiak is igazat adtak nekem.Foglalkoztam már épp eleget a nők hibáival, miért éppen a pasikat…..
Szerintem Mikulás 2008.12.06 07:00:00
"Ormokon és völgy ölén lassú szárnyon száll a hó,Száz örömöt visz feléd nagyszakállú Télapó.Fenyőt, fénylő zúzmarát, szelíd lankák rétjeit,Ha ezüst hegyen át csengős szánon érkezik."..
Szerintem Egy szép vers, nektek 2009.06.10 13:13:00
Ezt a verset ajánlom szeretettel a Férfivilág blog, "Férfifelszabadulás" című bejegyzéséhez.Babits Mihály: Zsoltár férfihangra Tudod, hogy érted történnek mindenek — mit busulsz? A csillagok örök forgása néked forog és hozzád szól, rád tartozik, érted van…..
Ezt a zenét Tóni fiam küldte az adrenalinos bejegyzésem után. Tényleg nagyon jó! Kicsit a reggae muzsika szerelmese vagyok. Egy ilyen zene hallatán tényleg fürdik a lelkem, és nagy szükségem is van rá.Reggelente, mielőtt dolgozni megyek szoktam olyant csinálni, hogy hallgatok egy…..
Már több bejegyzés is szól e blogon a háziállatokról, na de az vesse rám az első követ, akinek nem jutna eszébe egy-egy jó fotót beblogolni imádott kedvenceiről (ha valaki tényleg kövekkel akarna dobálózni, előtte nézzen be a cukisag.blog.hu-ra:P)Itt Kissomlyón a macskák…..
androméda 2009.06.09 16:06:44
Szerintem A doktor úr 2008.11.24 19:15:00
Lassan úgy csinálok mint a "nagyok", csak hébe-hóba írom a blogomat.Az utóbbi időben minden összejött, laptopom szervizelés alatt, Marci alig enged a géphez, amikor nincs otthon nem érek rá. A gyerekekkel készülünk a Mikulás napra, rengeteg a tennivaló, próbálunk…..
androméda 2009.06.09 16:05:11
atom Újra nálunk a szarvasbogarak 2009.06.09 07:00:00
A hétvégén (azaz pénteken) kis grillezést tartottunk Kissomlyón a szűk baráti körrel (bár nem volt teljes egészen) szülinap alkalmából. A fűzfa mellett ácsorogtunk, Zsótti sütögetett, többiek beszélgettek, iszogattak, amikor megláttam a fán egy szarvasbogarat. Nem új…..
Szerintem atom bloghoz..... 2008.11.26 08:22:00
Marci iskolába, Apci dolgozóba ment, végig gondoltam a mai teendőket, hosszú napom lesz.Egy jó tejeskávé társaságában ültem a géphez....Nézzük csak Tóni fiam ma mit blogolt! Szakad a könnyem a röhögéstől! atom.blog.hu/  Ezek a hírdetések! :)))) Hipochondereket gyártanak…..
Az utóbbi 1-2 hétben négy különböző feladótól kaptam egy-egy e-mailt, amiben közölték velem, hogy nyertem egymillió angol fontot. Egyébként ahhoz, hogy megkapjam a nyereményt, csupán nevem, korom, nemem, pontos lakhelyem, telefon és e-mailcímem kell (amire kültdék a levelet,…..
"Isten még mielőtt az embert megteremtette volna, mindent biztosítottrészére! Elválasztotta a sós vizet az édestől, alkotta a szárazföldeket,ültetett kerteket, állatokat és halakat teremtett.Isten adott egy óriási nyomravezető segítséget, hogy az ennivalók …..
androméda 2009.06.09 11:30:33
Vezetés közben majdnem mindig zenét hallgatok, rádiót leginkább, mert ott csupa "vegyesfelvágott" van.Mostanában rengetegszer hallottam a Danubiuson egy dalt, ami megtetszett. Igazából nem szeretem a Crystalt, a zeneszöveg.hu oldalon, beleolvasgattam a dalszövegeikbe, elég…..