Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsozef49

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamar rosszkedvűek lettek a demokratikus ellenzéki összefogás hívei. Ami a DK-s éhségsztrájk lezárásaként megrendezett sokezres tüntetés után oly egyszerűnek tűnt, most ismét bonyolulttá vált. Az Orbán-rezsim alatt nyomorodó, szenvedő magyarok tömegei legszívesebben azt…..
DOHÁNYZÁS LESZOKÁS ELLEN MÁSKÉPP - így sehol nem olvashatta dohányzás ártalmai dohányzás elvonási tünetek Dohányzás leszokás dohányzás leszokás Azt hogy ártalmas az egészségére, azt Ön jobban tudja, mint egy professzor, hiszen ezt hallja mindenkitől, ahogy szokás mondani, a csapból is ez folyik.…..
DOHÁNYZÁS LESZOKÁS KÖNNYEDÉN 100% GARANCIÁVAL! dohányzás ártalmai dohányzás leszoktatás dohányzás leszoktatás tippek Dohányzás leszokás Megszabadulni egy egészség romboló függőségtől, több mint a rabszolgaságból, sokkal több mint a szabadság: mi van magassabb, mint VISSZANYERNI AZ…..
Úgy néz ki nem csak a szocializmus bukott el, hanem a kapitalizmus is? A kapitalista rendszer, mint tudjuk kifejezetten egyéni /én központú/ gazdasági vállalatok, vállalkozások szövevényes rendszere, amely a maximális profit, pénz, vagyon centrikusságra törekvésében mutatkozik meg.  Másképpen is…..
ADÓZNI, DE ENNYIT ? MEDDIG ?  Mennyi és milyen léptékű jelzés kell ahhoz, hogy valamelyik kormány felfigyel az adózó állampolgárok vészkiáltására. Ugyanis: 1999 november 18.-án az egyik nagy televíziós csatornán hangzott el egy szakavatott személy megítélése szerint 1 000 000 főre tehetők azoknak a…..
Nyereményjáték  GARANTÁLTAN NYERSZ Egyedülálló lehetőség csak nálunk és biztosan csak most. Nem ezért kell regisztrálnod, de ha már igen, miért ne legyen még érdekesebb, egy versennyel fokozva. Verseny most kezdődik, tehát Te a legelsők között vagy, legjobb eséllyel. Kétféle formában…..
Egy nagyszerű lehetőségre bukkantam gondoltam, akit érdekel megosztom vele.Nem megyek bele a részletekbe, hisz itt olvasható: www.mediatop.hu    ..