Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Placebo76

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naponta több száz fizetési meghagyás emelkedik jogerőre és válik végrehajthatóvá az országban, aminek gyanútlan tömegek válnak áldozatává! Nap, mint nap rengeteg embert ér váratlanul, hideg zuhanyként a múltból felbukkanó kétes eredetű tartozásokból származó végrehajtás. Nagy problémát tud okozni.…..
Placebo76 2021.09.28 00:00:25
Nem szabad megijedni ha jön egy ilyen FMH több oldalnyi jogi halandzsával
Idős szüleim bő két éve kocsival olyan helyen álltak meg ahol közben fizetőssé vált a parkolás. Mire ügyintézés után visszaértek a kocsihoz ott volt a bünti a szélvédőn. Nyeltek egy nagyot, befizették (1800 ft körüli összeg), ügy lezárva. Ja nem
kb fél éve jön egy FMH fater nevére, már olyan 50000 forint körüli összegről, hogy be nem fizetett parkolás, és itt is már az volt a levélben hogy 15 nap és végrehajthatóvá válik. Szegények azt sem tudták hova kapjanak Én agyam eldurran, ügyintézés kézbevesz, szerencse hogy muter pedáns, elrakott mindent, a komplett mikuláscsomagot, befizetett csekket, postai bizonylatot. Azonnal írtam a karakószörcsög-alsói gyökérnek - közjegyző - hogy ellentmondással élünk, nem ismerjük el, jogtalan követelés (Bp.i-parkolási ügy volt)
Kikértem a képviselő ügyvédi irodától a z infókat mit is követelnek, és kurva hamar kiderült, hogy a szemét gyökér parkolóőrök miután 1x megbírságolták faterékat, és kirakták a mikuláscsomagot, rá pár percre még 1x megbírságolták ugyanott, csak arról már nem raktak újabb csomagot (nem is rakhatnának) . Más azonosítója volt a bírságnak, más volt az időpont - pár perc különbséggel- , ráadásul a különféle dokumentumokban ugyanarra a helyszínre 3 különféle néven hivatkoztak. Elküldtem a befizetett csekk, stb másolatot, megírtam a magamét erre jöttek azzal hogy biztos elállt meg visszaállt. Na itt durrant el végleg az agyam és elküldtem őket a f@szba, mondom ja, igen, fater lerakja a kocsi, elmegy metróval Budára, onnan meg visszateleportálgat hogy odébbálljon meg visszaálljon, és amilyen szerencséje van pont ugyanott lesz is hely megint. Kértem küldjék már el a képeket amiket a mélyen tisztelt amőbák készítettek. Na itt kussoltak el. Fényképet természetesen nem kaptam, csak rá pár hétre jött egy határozat hogy jogtalan a követelés és törlik. Elnézéskérés nyilván semmi. És ebben az az igazán szemét dolog, hogy ezt 80+ évesen, úgy hogy nem igazán vannak otthon a számítógépes világban, kb esélyük sem lett volna elintézni. És még csak nem is kell hozzá nagy dolog, elég egy benézett parkolás. És nem azzal van baj hogy megbüntetik, ez jogos, percig nem vitatták, befizették. És még így is tudnak utána ilyen sz@r helyzetbe kerülni. Elkeserítő hogy mennyi ilyen lehet....
Szóval nem kell megijedni, és nem kell feltétlenül ügyvéd vagy jogi szakember sem, ellentmondás és kiállás a saját igazunkért.
Oké, mindenki itt van? Tudom, hogy mostanára már csak páran maradtak, tavaly is így volt, a végére a keménymag, és egy jót nevettünk az egészen. Mert valójában erről van szó, még ha eddig biztosan akadtak olyanok, akik egy én nem csinálok hülyét magamból felkiáltással…..
Hát nem, sajnos nincsenek túl a kompozáson. 21:49-kor, tizenhárom és fél kilométerrel a komp felhajtója előtt a Mercedes elkezdett lassulni, aztán megállt. Az ok: teljesen elment az olajnyomás. Sajnos ezzel már eddig is probléma volt, a korábbi konzíliumok túlságosan híg olajat diagnosztizáltak.…..
Placebo76 2010.03.06 23:49:37
@pxaba:
OFF
az ilyen IQbetyárokkal nem kell foglalkozni. Egyébként egy korábbi hozzászólásában már bemutatkozott, amikor azzal hencegett, hogy úúúgysem lehet kinyomozni az IP címét, mert a MACjén van IP changer blablabla. Nohát, nohát, a világító alma helyett miért is nem lehetett egy sima notit venni és a különbözetből finanszírozni rákos gyerkőcök kezelését ha már ez ennyire fontos neki? Mi veteránautó megszállottak vagyunk, ő meg almafüggő, mindenkinek megvan a saját érdeklődési köre, csak sokkal könnyebb a másik "rigolyáit" fikázni, mint a sajátunkat észrevenni. Innen kezdve meg hiteltelen minden okoskodása, nem kell rá reagálni, ignorálni kell az összeset...

ON
Hajrá skacok, hozzátok haza épségben a verdát! :-)
Placebo76 2010.03.07 00:13:16
@Zsit (nyújtózós macs; révülettündér):
fúú, ez a jóccakátkívánós, elalvós zenéd? :-)
milyen lehet amikor bulizol, :-D
Placebo76 2010.03.07 00:15:00
@Placebo76:
a 2. mondat végén a , egy ? akart lenni :-)