Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dulifuliokoska

0 bejegyzést írt és 176 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Betörtek a Roma Sajtóközpont (RSK) budapesti irodájába, és elvitték azokat a számítógépeket, amelyeken számukra felbecsülhetetlen értékű archív anyagaikat tároltak. Az RSK a februári, Nefelejcs utcai irodájukból történt kilakoltatásuk óta egy József körúti…..
Első válogatásunk idén mivel is kezdődhetne ha nem egy elsőségért folyó tisztességes, Éva névhez méltő viaskodással. "Ez volt az iwiw első Éva Klubja.Vannak más klubok is...Érdekességképpen ---AZ ÉVÁK KLUBJA ÉVÁK--- nevű nyíregyházi társaság vezetőitől ezt a…..
Dulifuliokoska 2010.01.08 15:44:30
Subba Kismajmos zselé 2010.01.01 06:03:00
A címben nem az agyad mai állapotára utalunk, de nyissuk az évet ezzel a videóval. Amennyiben tegnap csatakosra ittad magadat ennél jobb tevékenységet úgysem találnál. Bambulj magad elé, és nézz kismajmokat zselével.    ..
 Van az a frusztrált, aki túl sok pénzt dobott ki az ablakon lakóparki kecóra, mert olcsó volt a hitel tavaly nyáron, most meg szív, mert felment a CHF, ráadásul penészedik a papírfal. Na, ő fórumba írogat, ilyeneket:   Most értünk haza a sétából, egy közeli…..
Kevés név bukkan fel gyakrabban a Földet keresztül-kasul behálózó konteókban, mint mai hősünké. Aki olvasta blogunk eddig megjelent posztjait, emlékezhet arra, hogy Tesla neve felmerült a port chicagói események kapcsán, a Philadelphia-kísérletben, a HAARP-os írásunkban, de még…..
Hanem inkább egy kölyökkutya?..
Mivel az RTL nem ad címeket a hétfőn beindított Benkő of Love epizódjainak, én fogok, alulmúlni a jelentkezők szellemi színvonalát nem fogom, azt hiszem. A trash reality műfaj egyik koronázatlan királya a VH1, ahol a Flavor of Love című társkereséssel valami hihetetlen dolgot…..
Subba Dugós sampon 2009.10.21 13:16:00
Tűkön ülve várom, hogy végre letehessem a lapátot itt a szerkiben, és rohanhassak a ****anba megvenni ezt a remek terméket. Gyanítom ez esetben nem a DVD játékos a felelős, hanem egy tréfás kedvű alkalmazott, de köszönjük…..
A "drámai fogyasztói monológ" kategóriában komoly díjakra pályázhat Atis, akiről methetetlenül Latinovits Zoltán versmondása jutott eszünkbe, ahogy az elfúló suttogástól az üvöltésig játszik a húrokon, de a düh, az egyre fokozódik. Atis baja az, hogy két…..
A Tv2 lassan olyan bohóc lesz, akinek már nem szívesen dobunk tortát a képibe. Mert hiába írtuk meg annyiszor, hogy a krumpliorr kínos, a rúzs túl vastag, a seggre esés meg hiteltelen, ha azért az ország fele felállva tapsolt. Vagy röhögött, de a lényeg, hogy érdekelte az…..
Heather Locklear elkezdte a melót a Melrose Place 2.0 forgatásán, piros ruciban és kék strandpapucsban. A térdén azért már látszik, hogy nem mai darab, de ettől eltekintve kurvajó formában van. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/heather/feed",…..
Dulifuliokoska 2009.10.01 14:45:13
 Levélirónk hangsúlyozottan kérte az anonimitást,  mert szerinte "a kicsinyes, bosszúálló magatartás nem ritka édes hazánkban" és lánya még 1 évet eltölt az óvodában. Jogosnak tűnő felvetése lényege, hogy csak néhány csoportnak van rendes játéka, a…..
Dulifuliokoska 2009.09.09 12:53:25
@Agyalap: Sajnos nincs igazad. Az óvoda vezetője lenne felelős ezekért a munkákért. Szülőként te minden évben elkérsz minden jegyzőkönyvet a szülői értekezleteken? Ugye, nem?
Persze lehetsz meleg fekete egyszerre ;).Melegek nem szexes, de rendes dresszben csendben meneteltek. Melegelleneseket rendemberek elrekesztettek, melegeket nem verhettek meg. Erre elmentek szentfelekezetesekhez, s szent helyre nehezeket ejtettek, emellett fertelmeseket zengedeztek. Szerfelett…..
Nappal a játszótéren nagy pofának levés, naplemente és ágybamenés után aggódni kezdés! Tesóval, tesókkal egy szobában alvás, de ha ők korábban elalvás, menthetetlen parázás kezdődés!Árnyjátékok! Utcáról beszűrődő fény falon formákat rajzolás, ebben azonnal…..
Dulifuliokoska 2009.09.04 21:25:56
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
Dulifuliokoska 2009.09.04 19:47:06
@weisz manfréd huba: Tudom, sok celeb elbújhat mögötte, ha intelligenciáról és emberségről van szó.
Azt, hogy a szervezők mit kértek, nem tudom, nem figyeltem nagyon a híreket a napokban.
Holnap este már úgyis mindent tudni fogok a dologról...
Ahogy már az Indexen megírtuk, az RTL Klub nem keménykedik tovább az MLSZ-szel, és élőben adják a magyar-portugál világbajnoki selejtező mérkőzést. És ezt már hivatalosan is elismerték. A Berényiek meg sértődötten elkotródhatnak az este nyolcas műsorsávba. Vagyis szeptember…..
Dulifuliokoska 2009.09.04 18:45:12
@Artemis: jaja, én magam is elmerengtem egy pillanatra, hogy mi a halál hímtagja az a potuál...már kezdem megijedni, hogy lemaradtam valamiről:)
Dulifuliokoska 2009.09.04 19:42:41
@Klárensz: na, ha a tudatalatti támad...:) így fikázzon az ember nyugodtan.
Van néhány olyan kép az egyetemes művészettörténetben, ami már annyi felhasználást, átdolgozást ért meg, hogy ha ilyesmit teszünk a hirdetésünkbe, címlapunkra, prospektusunkba, logónkba vagy akárminkbe, akár eredetiben, akár viccesítve, azt is aláírhatnánk: "Bocs, nem…..
Egy kemény svájci dokuval kezdjük a napot, A lista (18:55 HBO2) a Hágai Nemzetközi Törvényszék kulisszái mögé enged bepillantani, ahol az egykori Jugoszlávia ügyében ítélkeznek. De ha a napi bajok jobban izgatnak minket, akkor nézzük meg a Híradót (19:30 m1). Egyszerűen…..
Ezeket a cipőket egy sci-fi film kellékeként tudnám elképzelni.Megvásárolhatóak, 300 euró körüli áron.Érdekes formák. Lehet, hogy azok nélkül a "paták" nélkül még tetszenének is.Ti mit gondoltok?  (képek: fashionindie)..
"Most kaptam ezt a kedves kérést bemutató képet a Vértes Volánnal járó ismerősömtől. Vajon mit mondhat a diszpécser - akinek a telefonszáma ott van a kép tetején - a témáról? Remélem nektek is szellemes perceket szereztem! ;)" - írta Bozsi, mi meg nagy bátran…..
Az információ hatalom. Ezt mindenki tudja, és többen azt is tudni vélik, hogy a legtöbb, illetve legfontosabb információ mennyiséget a tévé szolgáltatja nekünk. Ez sajnos tévedés. Mivel elég kevés hasznos információt közvetít. Egy felmérés szerint az ameriakai gyerekek…..
 „Íme Kicsi (a valóságban középtermetű) 2 éves lány kutyus. Kölyökkora hányatott volt, részeges gazdája éheztette, verte. A sorsa azonban jóra fordult: a kutyust a szomszédok megmentették, és befogadták" - írta nekünk Szilvi. "Végleges gazdija a 12 éves…..
Paródiák Eszperente - Ezt tettem 2009.09.02 08:00:00
Te nem sejted: eme eszperente nyelv rettenetes egy teher. Pesten nevelkedtem egy telken; rengeteg meleg tejet ettem teveeledellel. Egyetemet Debrecenben tettem le, s ezermester lettem. Kereskedelemben helyezkedtem el, egy hetvenegyezer lelkes helyen. Kecelen vettem telket, mert Pesten nem kerestem…..