Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maxen

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Miért aszexuális egy ilyen pasi??” – kérdi kétségbeesetten következő versenyzőnk, aki nemrég megismert egy csodálatos legényt, akit a humuszos tofu jobban izgat, mint a szex. Pedig a lány fülig beleesik, és a srác még csak nem is gondol többre barátságnál:…..
Maxen 2010.03.03 16:33:51
Woof Péntek este 2009.11.13 17:52:00
Kétarcú lényem egyik felét céges buliba hívták ma estére. Másikat a Privébe. Az előttem lévő srác elkeseredetten fűzte a fodrászlányt, akire vártam. Azon gondolkodtam mennyivel egyszerűbb lenne az életem, ha én is helyes fodrászlánykák után bolondulnék. A helyzet…..
Woof A boltban... 2009.11.14 10:21:07
... az alapján választok sampont, hogy melyiknek a dobozán van jóképűbb fickó. Vajon a heteró férfiak mi alapján választanak sampont maguknak?..
Subba Volánbusz fail 2009.10.28 07:00:00
Szegény Chico alaposan lekéste ezt a járatot. Legalább 6 évvel...
Maxen 2009.10.28 20:39:15
GPS szopás sötét éccaka:D 2009.06.21 22:37:00
Na, hazaértem, még jó, hogy a mai koordináta (nem véletlen:) közel van az albérletemhez:) Félig jó volt a ma este, félig nem. Igazából utólag azt mondom, azzal a tudattal, hogy idegenek keresnek, nem jó a sötétben a hátsó kis utcákon sétálgatni, másrészt viszont hamar…..
Maxen 2009.06.30 19:01:14
@GPS-szopás - ne ládát keress,engem,ha megtalálsz, : eddig egyszer szopott összesen a kis csapat 2 tagja(Dia)...ha jól látom...
Maxen 2009.07.05 21:45:43
@Joey95: kinyiffant :D de lehetett sejteni már az induláskor, hogy 2-hetes élete lesz :P
Maxen 2009.09.17 03:05:34
@Celtic: no de most mi szoptunk, és nem ők :D
Úgy tűnik, csúnyán kiszúrtak azokkal is, akik abban reménykedtek, hogy végre fél-fél napra lehúzza a rolót az RTL és a TV2, és így a teljes lakosság át fog állni a Mezzo operaközvetítéseire, vagy legalább felraknak otthon egy Latinovits-lemezt. És szomorkodhatnak azok is, akik…..
Kanye West a francia Liberation Next című magazin címlapfotója miatt szabadult meg pólójától. Nem kétség, a tavalyi, sokak által bírált félmeztelen képek óta Kanye nagyon sokat javított testén. Vagy csak a tehetséges retusálók munkája miatt lett kockás a hasa? Mindenesetre a…..
Forrás: PC World (lehet kommentelni ott)   A folyamatos támadások ellenére a Szcientológiai Egyház nem adja fel internetes pozícióit. Miközben világszerte perek folynak a vitatott szervezet ellen, úgy tűnik a szcientológia megtalálta azt a weboldalt, amelyen a legtöbb…..
Az amerikai GQ magazin márciusi számában összeállították a tíz legstílusosabb amerikai sztár listáját. Az élen Justin Timberlake végzett, amivel nem vitatkozom, Kanye West-nek nem örülök (sajnálom, nem szimpi), T.I.-t pedig egyáltalán nem értem, hogy miért került fel a…..
Ezt a filmet és annak minőségét nézve sokat gondolkodtam rajta, vajon a Nagy Ferót szerepeltető, a Bosrsodi által támogatott fesztiválokat hirdető reklámnak a reklámszemle rovatban van-e a helye. Aztán eszembe jutott, hogy a Sziget fesztivál szpotjai is itt szerepeltek, márpedig itt…..
Azt hittük, már sosem jön el. Beharangozták, majd el sem kezdték. Most itt van, keddenként a RTL Klub műsorán. Odaát a 2. évad fejeződött be, és jön a 3. Nézzük meg, hogyan is kezdődött minden.Akciófilmhez illő szófordulatok, eszközök, valaki(k) menekülni készül(nek)…..
Maxen 2009.07.15 10:06:20
Emlékszik még valaki arra az FTC-stadiontervre, amit tavaly decemberben nagy csinnadrattával bemutattak a sajtónak. Nem? Nem csodálom. Az nagyjából annyira volt izgalmas, mint a Pólus Center. Na már most ahhoz képest az ez a terv maga a mennyekből az Üllői útra ereszkedett Guggenheim…..
A banán felnyitása két táborra osztja az embereket: az egyik csoport a száránál nyitja fel, a többiek pedig a másik végén. Vannak, akiknek újdonság, hogy a másik végén is fel lehet nyitni, és még Youtube videót is csinálnak erről a revelációról: A magam részéről azok…..
Lányok/fiúk,eddigi legtöbb oldalletöltést produkáló posztunk, A közösségépítő oldalak után ismét visszakanyarodunk a témához. Na nem azért, mert annyira bulvárosodni szeretnénk vagy még több kattintásra vágynánk, de két kedves rajongónkat is megihlette az egyre divatosabb…..
Igazán fasza horrorfilmeket a japánok tudnak készíteni, ilyen például az 1977-es Hausu is, amiből ezt a részletet nyúltuk az I Heart Chaos nevű, igen fasza oldalról. Először is a lámpaernyő megzabál egy nőt, majd kihányja a lábát, ami felidegeli a falon lógó festményen…..
Debrecen városa átvette a Volántól a városi buszjáratok üzemeltetését. A kilencvenes évek legelején, a Financial Times gyakornokaként ismertem meg a zsenge Kósa Lajost, aki szórakoztató fiú volt, üdítően ideológiamentes, és kapitalista lelkemnek tetsző módon mindig valami jó…..
Maxen 2009.07.01 16:58:04
@Mokele-Mbembe: van, még lehet kapni, bár majdnem ugyan annyi, mint az összes járatra érvényes bérlet...

amúgy pécsett rémes a közlekedés. Össze-vissza le vannak zárva a szűk utcák (és Pécsett csak szűk utcák vannak), egyszerűen hihetetlen, hogy 100 méterenként van egy megálló, s alig egy pár km-es szakaszt a busz iszonyatosan lassan teszi meg :S

nem beszélve erről az új "csak elől lehet felszállni" dologról... a buszok szűkek, akik a második ajtónál várakoznak, azoktól az első ajtón felszállók nem tudnak továbbnyomulni...így még tovább áll a busz egy-egy megállóban... rémes...
Harry Potter sikere töretlen és legalább 50%-ban magyarázatra szorul. Magyarázatra szorul, mert nem hiszem el, hogy ilyen szilaj fétishullámot lehet vetni pusztán a mágia szédítő erejével, amit iskolai környezetbe helyezünk. Nem úgy van az, hogy a biológiát átnevezem…..
Amikor katonák menetelnek kemény arccal, rendezett sorokban a jövőbe tekintve, na az a propaganda. Ha ugyanezek a katonák mosolyogva árva gyerekek buksiját simogatják Balázs Palival a Fókuszban, az viszont már píár. Mert hát a demokráciához nem illik az üstdob, meg a harsogó…..
Maxen 2009.06.24 16:36:33
Egyetemes stex pechnek ez lesz next fejezete: terjedelmes seggekre nem terveznek dresszt. Mert ezekhez rengeteg selyem kell, s jelenleg ezt nem engedhetnek meg.Persze meglehet, be lesznek perelve, mert teltebb gyengenemek nem lehetnek meztelenek. Ezzel elrekesztenek fekete gyengenemeket, melyeknek…..
Maxen 2009.06.24 14:19:09
Egy valóban hihetetlen történet, amelyben a hátmasszírozást teljesen céltalanul használja eszközként a fiú, aki vagy perverz módon a húgához vonzódik, vagy még nagyobb baj van vele. A család címkét is megkapta a sztori, illik rá.Sziasztok!Látom eljött Örkény Egyperceke ideje…..
Maxen 2009.06.23 17:25:25
Maxen 2009.06.23 17:31:40
@Muha: én ma arra gondoltam, vajon évek múlva találkozom-e azzal a sráccal, akivel 2 hónapig együtt voltam...elég fura viszonyban...
Képviselő Funky Zsidóvicc 2009.06.23 16:30:00
A politikusok tök jó fejek! Pont olyanok, mint mi, csak magasabbak húsz centivel, több eszük van, és persze a humoruk is fergetegesebb. Aki nem hiszi, annak bizonyítékként álljon itt egy részlet az MTI tudósításából, amely Bajnai Gordon izraeli látogatásáról számol be.Simon…..
"Ívóvíz energetizálása: a drágakövek piezoelektromos rezgései által a víz új információt kap, ezáltal a víz ősereje aktiválódik.”Ezt az imént olvastam.Azon túlmenően, hogy a szövegkörnyezet nem ívóvízre (amelyben ugye, halak szaporodnak – ezt az embernél…..