Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tinkas

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt volt köztársasági elnök úr! Mint az Orbán-kormány egyik kommunikációs vezetője, határozottan visszautasítom, hogy bírálta a kormány politikáját, különös tekintettel a választójogi törvény tervezett módosításait. Nem tudok tekintettel lenni arra, hogy két éve…..
 Az oktatási kormányzat szentül hiszi, hogy birtokában van az egyedüli igazságnak, ezért aztán nem igen érdekli sem a  valóság, sem azok, akik szembesíteni akarják vele. A problémák megoldását inkább a múltban keresi: kevesebb autonómia, kevesebb középiskolás és…..
tinkas 2011.08.20 13:22:12
Egy ország, egy nemzet léte az oktatáson áll vagy bukik.Hoffmann Róza féle rendszer csak árt a nemzetnek.A Társadalomnak a gazdaságnak kiművel magas képzettségű fejekre van szüksége. Nem kézművesekre,szakmunkás hadseregre. Ugyanis a technikai fejlődés a mérnökökre, technikusokra helyezi a hangsúlyt.Egy stadiont fel lehet építeni 20 év alatt közmunkásokkal is napi 4 óra munkával 36.000,- Ft bérrel amiből semmit sem lehet kifizetni, nem lehet megélni de dolgoznak a polgárok. Ugyan ezt technikával is fel lehet építeni egy éven belül és negyed áron képzett mérnökökkel. A hangsúly a tisztességes béren jövedelmen van. Amiből következik, hogy a gazdaság felépítéséhez színvonalas MINDENKI SZÁMÁRA elérhető ingyenes oktatásra (ALAP ÉS FELSŐOKTATÁSRA)felvételik nélküli kizárólag pályaalkalmassági vizsgával lehessen bárkinek bejutni a felsőoktatásba.Közben munkahelyeket kell teremteni a polgárok részére de tisztességes európai jövedelemszintnek megfelelően. Így a jó szakemberek nem fognak kivándorolni. A kormánynak igen is be kell avatkoznia a gazdaságba és CÉGEKET kell alapítania. A mezőgazdaságra épülő feldolgozó ipart kell elsőként felépíteni. Ezt követően a kutatásokra építve az elektronikai ipart kell felépíteni. Az oktatásban ne HOFFMANN Róza döntse el, hogy kiből mi legyen, ha nem az egyén és a szülő. A kiművelt fej kincs amivel jól kell gazdálkodni. Nem a nyomort, tudatlanságot kell fokozni mert az előbb vagy utóbb elsöpri a létrehozót. Hiába szavazhat a határon túli a választás idején, ha az itteniek másra szavaznak majd még akkor is ha a jobbikra kell.A határon túliak szavazati joga egy nagy tévedés. Ugyanis egy másik országban más körülmények között élőtől várják el, hogy döntsön a mi sorsunkról. Ez olyan mintha ezek után én mondanám meg az Ön családjában hogy hogyan éljenek mit csináljanak.
Kenyeret és cirkuszt a népnek! -tartották a római birodalomban. A tétlenségre kárhoztatott városiakat el kellett valamivel foglalni, mert energiafeleslegüket könnyen a hatalom ellen fordíthatták volna. Ezzel a császárság a hatalmi politika eszközévé tette a cirkuszt, a maga…..
Csatlakozás     Pár évvel ezelőtt egy munkaközvetítőn keresztül egy skót szállodába housekeeper-nek mentem. A közvetítői díj 350 Font volt,a velük aláírt szerződés nagyjából 90 %-ban nem teljesült. Talán az egyetlen biztos pont a minimál órabér volt. A…..
Az alábbi jogelméleti fejtegetéssel kíván a Zugügyvéd  kellemes hosszú hétvégét.„Mi történik akkor, ha az állampolgár hivatalos módon tájékoztatja az állami hivatalokat arról, hogy a továbbiakban nem igényli, hogy képviseljék, illetve kormányozzák? A köz…..