Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agresszív öregasszony a billából

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szmfszm megáll! 1. A youtube jobban irtózik a meztelenségtől, mint sémi nép fia a szalonnától, az alábbi szülős videó csöccsel, szőrös puncival már negyedik hónapja látható. 2. Bár az anyuka az elején magyarul szólal meg, a videót közzétevő személy arabul feliratoz…..
agresszív öregasszony a billából 2012.11.11 13:20:14
@dr Kangörény: ez pontosan így van. Idióta Istenbarma!
Néhány napja volt féléves a Ryanair budapesti bázisa, a mai budapesti sajtótájékoztatón a vezérigazgatót Michael O'Leary-t kísérő Henrike Schmidt kisasszonyt, a cég Magyarországért is felelős kereskedelmi és marketing vezetőjét kérdeztük. Fél éve az ünnepi…..
agresszív öregasszony a billából 2012.08.30 23:50:58
@¿Qué tapas hay?: ott a pont. Hihetetlen féreg ez az ember.
Ghostwriter Wilkommen in der DDR! 2012.08.17 11:43:39
A Haza és Haladás legfrissebb tanulmánya – az írók szándéka szerint – gyakorlati útmutatót kíván adni ahhoz, hogy egy meg nem nevezett demokratikus ellenzéki erő miként győzheti le a FIDESZ-t a következő választásokon. Az eredmény igazából senkit nem lephet meg. A…..
agresszív öregasszony a billából 2012.08.18 14:36:42
@Gáborom: Magvas gondolatok.
Az RTL Klub különösebb meglepetések nélkül, kissé giccses felhajtással jelentette be őszi műsorait, és mutatott belőlük részleteket. Mármint azokból, amik már el is készültek, illetve amikről sikerült elindítani a bejátszást. A Dallas visszatérésére hangolt…..
agresszív öregasszony a billából 2012.08.16 21:24:44
@sixx: Ezt az úri stílust. Gratulálok.
Akárhova utazom, mindig igyekszem csak a helyit, az autentikust enni. Még akkor is, ha már unom, vagy eleve nem is nagyon ízlik. Közép-Amerikában például hiába untam már, még akkor is minden reggel babos rizst kértem, amikor már tényleg elmúlt az újdonság varázsa is ennél az eleve nem túl izgalmas…..
autózz! Túl a sövényen 2012.08.06 17:04:47
Én alapvetően nem vagyok ellene a normálisan, nem sunyi módon végzett sebességmérésnek, aminek az a célja, hogy kiszűrje azokat, akik veszélyesen gyorshajtanak. A következő, aláírás nélkül érkezett fotóhoz viszont sok kommentárt nem fűznék, vonjátok le ti a…..
agresszív öregasszony a billából 2012.08.06 22:02:57
@Gabx: Szivasd meg! Tartsd be a szabályokat.
Büntetőfeljelentést tett szerdán egy magát egyelőre felfedni nem kívánó magánszemély Csatáry Lászlóval szemben a kassai kerületi ügyészségen. A panasz szerint a legkeresettebb háborús bűnös nemcsak több, mint tizenötezer kassai zsidó származású ember deportálásáért…..
agresszív öregasszony a billából 2012.08.02 22:35:55
@paraszthajszal: Nem hiszem, hogy ez vagyon vagy pénz kérdése lett volna. Egyszerű szimpátia.
Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik…..
agresszív öregasszony a billából 2012.07.09 23:05:06
@Gerilgfx: Fogd meg Buksi! Grrrr... Idióták vagytok, menjetek inkább dolgozni. Gondolom büdös a meló, kuyát rugdosni könnyebb.
A szigetre kiérkezett mintegy 16 000 ellenőr - NAV, MTI, DVSC, TÁRKI, MAHASZ - alapos munkát végzett. A razzia teljes mérlegét kizárólag a HírCsárdán olvashatják. Íme! A hatóság emberei az egyik bárban 40 db randalírozó fehér tigrist találtak, akik a mixer állítása szerint…..
agresszív öregasszony a billából 2012.06.24 18:52:03
A repülés korai korszakában a későbbi pilótanő, a belga Helene Dutrieu több sporttevékenységet is kipróbált mielőtt megszerezte a pilótaengedélyét. 18 évesen kerékpárversenyzéssel kezdte és egy év múlva 1896-ban megnyerte a londoni 12 napos teremkerékpár bajnokságot,…..
agresszív öregasszony a billából 2012.04.28 15:36:38
Összesen három összetevő kell hozzá, és szerintem egy teljes értékű, izgalmas, férfias, de mégis egyben nőies és tavaszias vacsora. Az elkészítési idő sem több 20 percnél, és még edényből se kell sokat piszkolni, összesen egy serpenyő elég. Ami kell: -egy jó steakhús…..
agresszív öregasszony a billából 2012.04.21 15:33:24
@freesleep: De így lehet egy kis lóvét keresni.
A Homár valóban nem számolta át tételesen, ezért írhattuk múltkor, hogy 15x drágább az azonos márka alatt futó magyar sms, mint az osztrák. Pedig valójában csak 11,1 a szorzó az smsnél, telefonálásnál pedug csupán 5,5. Zoltán mindenesetre megkapta a Fogyasztóvédelmi…..
agresszív öregasszony a billából 2012.04.21 10:04:38
@zoltaan71: Elmentem. Kiváló a Debrecziner, de annál már csak a Wiener Schnitzel jobb. Otthon meg a szivatás és a népnemzeti hülyitês lenyúlással fűszerezve.
A Class FM Morning Show című reggeli műsorának pénteki adásában Sebestyén Balázs éppen a légitársaságokkal és az ottani munkahelyi szabályokkal foglalkozott, a légi utaskísérőkre vonatkozókkal mármint, mi a teendő a részeg utassal, mi a megfelelő körömhossz és így…..
agresszív öregasszony a billából 2012.04.15 21:05:51
Izgalmas percek, rengeteg érdekes vendég, sok kínos kérdés és Dömsödi Gábor, akit nem engedtek be a sajtóbeszélgetésre.Kapcsolódó cikkünk blogposztja...
Dömsödi belépett a Magyar Autóklubba, ahol a tagok drágábban kapják az akkumulátort, mint bárki az utcáról. Mai cikkünk blogposztja...
Kisgyerekkel nem sétagalopp utazni, főleg, ha menet közben elhagyják a reptéren a babakocsit. FT-ék a harmadik napig bírták a várakozást, aztán vettek egy új kocsit 110 euróért. A negyedik napra meglett az eredeti jármű, közepesen lezúzva kapták vissza. A két káreseményt…..
:::Juci világa::: Pesti Disznó 2011.09.10 17:10:00
Végre! Magyaros, de nem fullasztóan nehéz, bisztró, de nem trendi, dizájnos, de nincs túlspilázva - ez a Pesti Disznó a Nagymező utcában, ahol egyáltalán nem mellesleg Bereznay Tamás a konyhafőnök. Hivatalos nyitóbuli jövő pénteken (sajnos zártkörű), de már lehet menni, lehet…..
agresszív öregasszony a billából 2011.09.17 12:32:52
Köszönjük a sok gyógyulást és jó kívánságot tartalmazó üzenetet! Reméljük Áron végleg a gyógyulás útjára lép. Reggel korához képest:) egész frissen ébredve a Lux Panzió bár-recepcióján két kedves hölggyel találkozott, akiknek némi segítségre volt szükségük.…..
 Ez a gyönyörű, legyező alakú halszelet vizuális szempontból is magával ragadó élmény, ezért a legegyszerűbb megoldást, az egyben sütést választottam vele kapcsolatban, hogy eredeti formájában tálalhassam. A hozzá készült lime-os, snidlinges fűszervaj kellemes nyáresti kiegészítő, a benne…..
 Kedd délután 247 felett járt az árfolyam, ami már elviselhetetlen feszültségeket okoz a svájci frank alapú hitellel rendelkezők számára. A probléma ugyanakkor régen túlmutat az egyénen, rendszerszintűvé nőtte ki magát, ami gazdasági és társadalmi katasztrófával…..
agresszív öregasszony a billából 2011.08.05 12:09:38
@Szóönt: hagyjuk már ezt a rossz dumát. amikor aláírtad nem tünt fel, hogy nem kóser a szerzödés? vállaltad a feltételeket. semmi közöm a magánszerzödésedhez. ennyi
agresszív öregasszony a billából 2011.08.05 12:37:26
@Utálom a törzsvásárlói kártyákat: a válság mindenki életében jelentkezik, az enyémben is. én is felvehettem volna 20 millió hitelt frankban, de nem tettem, mert kockázatosnak itéltem. vagyunk ezzel ebben az országban pár százezren. söt vannak olyanok is, akik éppen ezért forint alapú, jóval drágább hitelt vettek fel. kockáztattatok és viselnetek kell a következményeket. az állam valóban felléphet a hitelesek és a bankok között közvetítöként, de elutasítom azt, hogy az én adómból törlesszék azok adósságát, akik felvettek egy kockázatos hitelt. nem ezért fizetek adót.
agresszív öregasszony a billából 2011.08.05 12:42:44
@Zabalint: király:)
Lehet azon vitatkozni, hogy Budapest jó hely-e, vagy sem, szubjektív érvek mentén töprengeni a kutyaszar szerepéről a menőség eseményhorizontján, de azért vannak objektív körülmények is. Ilyen például, hogy vannak jó éttermeink. Hogy vannak jó szórakozóhelyeink.…..
agresszív öregasszony a billából 2011.08.02 13:27:32
@Magyarósi Csaba: annyi kiegészítés, hogy a városlátogató turizmus tavaszi és őszi időszakban éri el csúcspontját. Azaz indokolt, hogy augusztusban zárnak be és nem októberben vagy novemberben.
Visszatértem a külföldi száműzetésemből, úgyhogy lassan én is visszazökkenek a régi kerékvágásba, megint fogjátok időről időre a nevemet látni a posztok címe alatt, amennyire engedi az időm. De itt most nem is az én nevem a lényeg, hanem ezúttal Tibi, aki leosztott egy…..
agresszív öregasszony a billából 2011.07.06 11:24:04
"Hallom, reggelizős helyek után kutattok, na figyelj..." - ezt a mondatot egyre többször hallom az utóbbi hetekben ismerősöktől, barátoktól, meg természetesen tőletek, emailben és élőbeszédben is rengeteg tanáccsal láttok el, ami igen örömteli. Ez a sorozataink célja: hogy…..
agresszív öregasszony a billából 2011.07.04 13:27:40
Enikőt szombat este hívta fel a Saphir Aqua hotel, hogy hiába fizette ki előre és vette meg a vonatjegyeket, mégsem mehetnek wellnesshétvégézni, mert tulajdonosváltás történt. Minthogy nemaradjle.hu-s kuponnal foglaltak, lemondási opciójuk nekik nem volt, csserébe viszont a hotel…..
Mangáékat szeretjük: itt ettük a város egyik legjobb hamburgerét, és abban bíztunk, hogy a reggelis vonalon is valami eredetivel fognak majd felrázni minket. Jó a rántotta, jó a pirítós (van egyébként bundás kenyerük is), de a Manga Cowboyba azért megy az ember, hogy valamilyen…..
agresszív öregasszony a billából 2011.06.27 12:33:32