Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hamargeza

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszokhattuk már, hogy az év felénél elfogy Budapest pénze és a főpolgármester rendszeresen az állam segítségét kéri. A parlament piros szőnyegbe csomagolt lépcsőin a főpolgármester baktat. Hóna alatt egy vékony dosszié. Nagyon vékony. Mondhatni jelképes. Alig van benne…..
Egy oldalon ajánlják a JOBBIK-ot, a neonácik kedvenc ruhamárkáját, és a Mein Kampfot. Ez a képernyőkép mindent elmond a kurucról, és a mögöttük álló pártról. Nagyításhoz katt a képre Persze több kérdés is felmerül:Hogy lehet, hogy ez a Mein Kampf-ot dicsőítő cikk már…..
Ahogy a Magyar Narancs szerkesztőségi cikkéből megtudhatjuk, az adófizetők új kézilabdacsapattal gazdagodhatnak a napokban, tekintettel arra, hogy az erre vonatkozó 100 milliós előterjesztést ötpárti egyetértéssel támogatja az Országgyűlés szakbizottsága.Az Országgyűlés…..
Sárdobáló Szabadságkorlátozók 2009.05.30 07:00:00
A gazdasági válság az egész világon háttérbe szoríthatja az emberi jogokat - áll az Amnesty International jelentésében. A jelentés Magyarországot is vizsgálta, melyből kiderül, hogy nem jó a cigányok, a nők és a szexuális kisebbségek helyzete. Kifejezetten pozitívan értékeli…..
hamargeza 2009.05.30 17:52:22
@xenuka: na, az ilyen ostobáktól kell elvenni a szavazati jogot, és még ezek beszélnek demokráciáról? szegény szerencsétlen. paalcili.blog.hu/
Gulyásdemokrácia Pécs vs. MKKP 2009.05.30 12:01:08
Perelni a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot, igen. Az kell csak ahhoz, hogy tökéletes legyen Pécs 2010 hírneve. Ritkán hallunk a pécsi szervezők különleges aktivitásáról, de amikor perelni kell, mert valaki báncsa őket, na, akkor azonnal. Tökéletes.Meg is kímélnék mindenkit egy…..
Ahogy mondani szokták :"Kicsit savanyú, kicsit sárga. De a miénk!"Úgy készült el a Szabadság híd díszkivilágítása, hogy nem készült el. Pedig energia-takarékos és karbantartásmentes megoldást választottak. A led világítás lehet, hogy most egy kicsit drágább, de…..
Tisztelt Páva Zsolt! Tudom, hogy elfoglalt ember, ezért gyorsan a levél lényegére térünk: Tiszelettel azt kérjük, hogy Ruzsa Csabát, a Pécs2010 Menedzsment Központ ügyvezető igazgatóját legyen kedves gyorsan leállítani. Konkrétan Ruzsa úr következő nyilatkozatával van…..
Ha kétfarkú kutyáznak, akkor kétfarkú kutyák vagyunk   Lassan annyi posztot írok dicső rovatunkba, mint sztahanovista főszerkesztőnk, de nincs mit tenni: kiművelt emberfőink folyamatos Nyugatra távozásával egyenes arányban terjed a Magyar Hülyeség nevű vírus, hiszen…..