Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, hát ezt akartátok, most megkapjátok. Pesty László Feketedoboz szerint az internetre való, hogy Desewffy Tibor MSZP-közeli szociológus azt merte mondani a székely himnuszra, hogy középszerű műdal. Mindezt a StoryTv-ben, ráadásul úgy, hogy a műsor felháborodott vendége volt…..
Mandiner blog Kurucbűnözés! 2010.03.22 16:01:00
  A cigány-, zsidó-, politikus- és médiabűnözés elleni küzdelem élharcosai publikáltak egy Nokia-dobozos gyűjteményt, amiből az egyik, szerényen kuruc.infós vízjellel ellátott darab nagyon-nagyon ismerősnek tűnt: Nem véletlenül: ez a mi plakátunk.Frissítés:…..
Honnan tudni, hogy magyar vagy?Amikor több tejfölt használsz, mint ketchupot.Amikor a paprika legalább olyan fontos mint a só és bors.Amikor valamelyik rokonod Attila. Vagy József. Vagy János. Vagy László. Vagy István.Amikor szereted a Túró Rudit, de nem igazán tudod elmagyarázni a…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Scarlett Johansson már nem csak a Mango arca, hanem egy táskát is tervezett a spanyol cég számára. Ő azonban - ellentétben sok celebtársával - nem öncélúan designerkedik, hanem jótékonysából: a Haiti áldozatok megsegítésére.A táska márciustól világszerte kapható lesz majd a…..
Az egyházban ilyen komoly mozgósítás indult be Haiti kapcsán. A rendelkezésre álló információk alapján megpróbálom elemezni a helyzetet. Nagy Tamás levele Lássuk először a hivatalos tájékoztatót, Nagy Tamás (a budapesti szcientológia egyház vezetője) tegnapi levelét (a…..
olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2010.01.31 22:18:28
M.gyarellenes vagyok. Ez, kérem szépen, immár megcáfolhatatlan tény (bizonyítékul lásd előző két posztomat), legalábbis egyéb fórumokon ezt vágták a fejemhez az alábbi írások alapján, melyekben bírálni merészeltem néhány, határon innét és túl tevékenykedő, magukat a…..
Sosem gondoltam volna, hogy ekkora vitát váltok ki egy ártatlan megjegyzéssel. Tegnap megütötte a fülem a közszolgálati rádió krónikájában hallott "zsidó egyház" kifejezés, megkérdeztem egy nagyon hozzáértőt, majd utána írtam egy posztot,  megemlítve egy…..
A kuruc.info nevezetű magyarfajvédő szennyportál mérhetetlenül kiakadt azon a bűnügyön, amelyikben a megállapított tényállás szerint négy roma úgymond tőrbecsalta a rendőröket, akiket aztán meg is fenyegettek. Az elkövetők azonban mindezért nem a – kuruc.info főokosai…..
olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2010.01.20 22:38:06
Reckl Amál blogja Csodavárás 2010.01.03 13:33:27
Az év eleji optimizmus jogosságát nem áll szándékomban senkitől sem elvitatni, olyan ez, mint a malacsült, ilyenkor jár. De azon a messiásváró derűn, amely a jobboldali sajtóban, tévéjben tapasztalható kissé megdöbbentem.A dolgot a ma már leplezetenül elfogult köztársasági…..
olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2010.01.03 16:47:52
    Sorozatunkban egy újabb cseh klasszikust mutatunk be, akinek érdemei elvitathatatlanok a cseh irodalom fejlődésében. Borovský(1821 - 1856) neve sajnálatos módon az emberek többségének nem mond semmit Csehországon kívül, ám a csehek nagyon büszkék rá, és minden…..
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2009.12.29 21:45:03
de Sade márki Húsvét 2009.12.09 16:01:00
Néhányan épp jönnek ki a miséről. Álldogálok a templom előtt, merő kíváncsiságból, jegyzetelek. Gondolatban pedig újraácsolom azt  a bárkát, mert megint épp ideje lenne.Húsvétvasárnap van. A hívek kipirult orcával sereglenek kifelé, túlzottan adagolt púderrétegek és…..
olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2009.12.09 19:57:41
Az elmúlt húsz évben a cigányügyeket illetően legalább egy jelentős változás biztosan végbement: a cigányokat többé nem lehet kihagyni a róluk szóló döntések meghozatalából. Reprezentatív képviseletük nincs (esett már erről szó, lásd Cigány párt, június 11., és…..
olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2009.12.07 20:15:45
  A román nemzeti ünnep talán megér annyit, hogy külön poszt szülessen róla itt is, pláne, hogy ma igazán nem unatkoztunk (eddig, és hol van még az éjszaka), nézzük a fejleményeket.   Kezdődött azzal, hogy Antal Árpád sepsiszentgyörgyi polgármester hajnalban…..
olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2009.12.01 21:06:52
@mefisto: igen. kölcsönös...csak míg romániában él még egy jó pár magyar addig Magyarországon nem verik le a helyet (még ha akad is egy pár)... és az erdélyi magyaroknak pont ez fáj a legjobban... hogy Magyarország leszarja a határon túl élőket....
olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2009.12.01 21:09:43
@Tilikov: ez a 'csőcselék' legalább velünk, határon túli magyarokkal tart... nem mind a te 'okos' kis liberális haverjaid....
Sarah Silverman Amerika egyik legismertebb és legmegosztóbb komikusa, akiről idehaza jobbára csak annyit tudunk, hogy neki köszönhetjük az I'm Fucking Matt Damon című örökzöldet. Hamarosan azonban bővebb tapasztalataink is lehetnek a hölggyel, december 4-én indul ugyanis a Comedy…..
olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2009.11.18 21:48:41
A hétvégi, sajóbábonyi incidens  során hangzott el a következő nyilatkozat:„A megyei rendőrség szóvivője azt mondta: a vasárnapi események miatt csak "helyieket" vettek őrizetbe. Rajtuk kívül még 3 embert gyanúsítanak kisebb bűncselekményekkel. Ők is, mind…..
Azért Fekete Pákót megdobták már néhány sötét poénnal, de az Áll az alkuban minden eddiginél messzebb mentek a magyarul csak alapszinten beszélő, a közép-európai valóságban viccesen csetlő-botló feketék megalázásában. Persze rasszista viccek nélkül egy egészséges…..
olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2009.11.13 17:27:01
Szörnyű baleset történt a ma 80 éves Nobel-díjas író Kertész Imrével. Az éppen szokásos novemberi reinersdorfi bevásárlóútján tartózkodó író egy helyi könyvesboltból kilépve sétálni indult, amikor a zöldhatáron át véletlenül magyar területre tévedt. Az író…..
olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2009.11.09 20:03:06
@Parajpuding: van benn valami....abban amit mondtál... és ne fogalmazd át.. egy cseppet sem...
Gyakran panaszkodunk a fiatalok érdektelenségére és tájékozatlanságára, de amiről Méda leveléből értesülünk, az a legvadabb rémálmainkat is felülmúlja. Felnő egy nemzedék,  akinek már semmit nem jelent a náci Németország, és sokan vagyunk még, akik azt hiszik, hogy…..
olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2009.11.07 12:06:01
@Egregor: most téged rasszistának fognak titulálni.... de csak a marhák... Perverz Babi pedig te nem vagy érthető... mert akárhogy olvasom mást mond a hozzászólásod eleje, mint a vége...most te vagy ironikus vagy ... nem értem... sajna.. de egregor elmondta amit mondott és igaza van... riogatnak mindenféle nácizmussal kapcsolatban, hogy jé amcsik meg a szabad világ felmentette a világot ettől a fertőtől... tényleg azt tette... de csak azért. hogy ránk szabadítson egy másikat... az meg kommunizmus volt simán... no most melyik is a jobb, magyar szemmel???... vagy bármely Kelet Európai szemmel nézve???
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..
Az ORTT döntése nyomán felgyorsultak az események. Mindenki előtt ismert a tény, megszűnik a Danubius és a Sláger Rádió. Most jön azonban az igazi döbbenet:Számos forrás megerősítette azt az információt, miszerint az Index.hu megunta a piacon betöltött szerepet és egyszerűen…..
olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2009.10.29 23:30:17
Jakupcsek Gabriella visszatér a képernyőre. Erről egyébként már nyár óta folynak a találgatások a bulvárlapokban, hova, kivel, mennyiért (minek?). Volt olyan hír, hogy Havas Henrikkel fog kettesben műsort vezetni, amit persze nem erősített meg senki, sem Havas, sem Jakupcsek. A…..
olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2009.10.29 18:00:17