Regisztráció Blogot indítok
Adatok
thazta

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok, Csajosok! Atergó Annamari, a tapasztalt, örökké vidám és szókimondó férfifaló újra jelentkezik életvezetési és élvezési tanácsokkal. Ne feledjétek: ha nem tesztek érte, sose kapjátok meg! Ha akarjátok, mondjátok meg, követeljétek, vegyétek el! (Kép…..
Belsőség Heti merítés 2012.09.23 11:54:27
A nyomatékból hordozó igavonó öszvér Apukám nézett mindenféle kocsit, volt Daewoo Lublin (alias Zsuk), Daewoo FSO (a világ egyik legfurcsább járműve), Suzuki WagonR+ és Renault Kangoo. Az utóbbi hozható összefüggésbe az L300-al. Hogy miért is? Hát most elmondom. Mai autókat…..
Az Artisjus most második alkalommal készítette el negyedéves jelentését (ami ugye most egybeesik a nyári időszakkal) a legnézettebb magyar zenei Youtube videóinak a 30-as listáját, amelyből kiderül, hogy továbbra is Majka Belehalok című klipje a legnépszerűbb a hazai netezők…..
thazta 2012.09.21 14:19:31
Nemrég a Euromillions nevű lottó győztese egy bizonyos Adrian Bayford lett, aki több mint 50 milliárd forintnak megfelelő összeget nyert a sorsoláson. A szerencsés győztes azt nyilatkozta, hogy frissen szerzett vagyonának egy részét szívesen költené arra, hogy ismét összeálljon a…..
B-oldal A színészet csúcsa 2012.06.05 07:04:00
Magam sem tudom eldönteni, hogy a poszt címében ironizálok, vagy komolyan gondolom, hogy az alábbi videón Nicolas Cage a színészet kézzelfogható csúcsát prezentálja. Mindenki alkosson véleményt erről a bárgyú faszról: most akkor parádés színész, vagy bárgyú fasz? Esküszöm…..
 Elkészült az új alkotmány alapkoncepciója. Elolvastam. Nem mondhatnám, hogy a szöveg mélységes lelki válságba taszított, de azt bizton állíthatom, hogy katartikus élményt nem hozott.  A tervezet ugyanis híven tükrözi a Fidesz konzervatív szemléletét. Megoldások…..
Modorosblog Bacon szalonna 2010.11.23 06:00:00
-Ezt figyeld, mekkora gyökerek ezek. Ott, a következő oldalon: bacon szalonnával töltött pulykamell. Még jó, hogy nem turkey pulykával meg pommfritt-krumplival, mi?-Hihi, de gáz. Az. Meg sampinyongomba. Tehát: gombagomba. Aztán CD-lemez. Jamón Serrano-sonka.-Ez csak a jéghegy…..
Amikor elkészült a „Rocket Queen” [az Appetite For Destruction c. 1987-es lemez utolsó dala] kevert változata, Axl Rose úgy érezte, hogy az átvezetésbe kell valami, egy olyan elem, ami jobban kihangsúlyozza a drámát. Azt javasolta, hogy Adrianna Smith, aki aznap ott volt…..
thazta 2010.09.19 10:32:13
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
 Ide jöhetnének a nézhető (vagy nem nézhető...) filmekről, sorozatokról szóló bejegyzések  ..
B-oldal Edda klisék 2010.05.29 07:40:00
30 éve jelent meg az Edda Művek első albuma, illő, hogy pár klisé formájában átgondoljuk a zenekarral kapcsolatos álláspontunkat.Mindig is és ezután is ujjatlan póló, a zenekarban legalább egy tag Edda zenekaros pólót visel.A legnagyobb klasszikus mozdulat, ami tulajdonképpen…..
Ezekkel a karmokkal?   ..
thazta 2010.04.13 20:40:02
kapcsold le a villanyt. a hócipőm van tele ezzel az egésszel. pedig ha nagyképű lennék, nagyobb környezetvédőnek tartom magam, mint sokan, akik villanyoznak ma este. persze, figyelemfelhívás, miegymás. oké. de. de nagyon nem szeretem az álságos dolgokat. és ez nagyon nagyon…..
Sokáig gondolkodtam rajta, hogy leközöljem-e Gábor levelét, mert a sportban elért eredményei miatt Erdei Zsoltot tisztelem és becsülöm, de végül úgy döntöttem, bevállalom, hogy kapok én is a pofámba. Ő is emberből van, biztos szar napja volt, nem épp a megfelelő módot…..
Ugye megértik, hogy ezt meg kellett osztanunk önökkel? Ugye megértik, hogy ezek után sírva vonul a sarokba Grandmaster Flash és az egész Furious Five, de meghunyászkodik még a Sugarhill Gang is és a Public Enemy leteszi a fegyvert? Ugye megértik, hogy ebben a pár percben egy valódi,…..
thazta 2009.05.30 17:12:40
Egy újabb "szakmunkás" remekmű! Főhősünk egy szál "teknol" pólóban, számmertájm nadrágban, p.in@lé-összefolyóval('92) az állán a helyi művház előtt két háttértáncos(???)fogságában próbálja kibeszélni magából, hogy mekkora örömmel tölti el, amikor A MEGY A AUTÓ A GYORSAN MEGY! Mecsoda önkifejezés kérem, mecsoda!!! Van egy olyan érzésem nem fognak legördülni a szalagokról vadonatúj Grandmasta Pete-s limitált példányszámú autók.