Regisztráció Blogot indítok
Adatok
takácslajos

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három napja született Theodora Rose. ..
takácslajos 2012.09.21 18:21:53
Subba Subba sport: Fogyi riporter 2012.09.05 14:29:57
Chris Kamara, egykori focista és edző nem igazán észlelte a pályán történteket (kiállítás) és ezen persze kurva jót röhög a studió. Igen, barlangrajz! ..
takácslajos 2012.09.05 22:46:15
@HUNGeryson: "I thought they were bringing a sub on." Azt hittem, hoznak be helyette egy cserét.
Puzsér:A Szent Koronán ferde a kereszt. Hungarikum. A világon sehol nem ferde a kereszt. Se koronán, se templomon, se síron, se semmin. Ha jól tudom, Jézust Krisztust nem hatvanöt fokos szögben, sréhen feszítették fel. Közismert a sztori, a  XVII. században bezárták a koronát…..
takácslajos 2012.02.11 10:20:03
Már régóta érlelem azon filmek listázását, melynek középpontjában gyerekek, illetve kölyökbandák állnak. Mikor a Super 8 című filmet néztem a repülőn akkor kezdtem el gondolkodni, aztán a TOP5-ből hirtelen 10-es lista kerekedett. A gyerekekért bármit, ugyebár.A…..
takácslajos 2011.12.25 14:16:31
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
Mivel statisztikailag bizonyított, hogy a listákat mindenki szereti, a Geekz stáb úgy gondolta, hogy ezúttal az utóbbi évtized legjobb sorozatfőcímeit veszi számba, hogy megmutassuk nektek a szerintünk megkerülhetetlen, legemlékezetesebb, legjobban megkomponált, legmegragadóbb,…..
takácslajos 2011.01.14 12:21:26
Mielőtt elindulnánk a hosszú távú halászléevés és a kétszáz méter vegyes mákos-diós elnevezésű olimpiai számokon, üljünk le egy kicsit tévézni délelőtt. Alapozzunk túlcsorduló szeretettel a nagy családi ebédhez.A Viasat3-on hajnali 9-től tízig Jóbarátok, Christmas…..
Vége lehet a találgatásoknak, pletyáknak és talánoknak, ugyanis hivatalosan bejelentették: Nicole Kidmant végre egy igazi francia kisasszony váltja a fel a Chanel No.5 hirdetéseiben. A 2009-es reklám - amelyben Audrey Tautou debütál majd- Jean-Pierre Jeunet rendezésében készül.…..
Egy szláv és egy spanyol származású angolul üvöltözik egymással, mert a spanyol nem engedi, hogy a szláv a raktár területére öntse a szemeteskocsija tartalmát, menjen a szláv, beszéljen a főnökével. A főnök persze Tony S., a raktár területe meg Philhez tartozik, nem csoda,…..
Több részletben tárjuk fel a Battletar Galactica negyedik évadáról tudomásunkra jutott spoilereket, nem azért, mert nem férne be egy posztba, hanem azért, mert mi is beszállunk a jelenleg futó legjobb sci-fi utolsó kiadásának sztárolásába - tessék elhini, hogy az itthon…..
Az egyszázalékos szezonnak is megvannak a maga fogyasztói divathullámai, a Homár elmeszesedett antennáival úgy érzékeli, hogy a rákos gyerekek kimenőben vannak a divatból, bejövőben viszont a golfozó kisdedek. Vannak ugye a legendás golfos sztorik Sós Janiról, az egyszerű…..
A nemzetközi labdarúgás szempontjából Magyarországon élni nem feltétlenül a legszerencsésebb, ugyanis igazán nagy csapat, esetleg világsztárnak számító játékos csak elvétve mutatkozik hazánkban, és akkor sem feltétlenül kiélezett mérkőzésen láthatjuk viszont. Ennek…..
takácslajos 2008.04.01 20:34:05
Az Asus ma bemutatja Eee PC-sorozatának legújabb darabját. Az Eee PC 900 névre hallgató minilaptop kijelzője 8,9 inches lesz, valószínűleg 1GB RAM kerül bele és 12 GB merevlemez. Akkumulátora 2,5-3 óráig bírja, 399 dollárba kerül majd.Via CoolestGadgets..
Mozgolódnak az online szurkolótáborok. A legújabbkori történelemben természetes szövetségesünkké - lásd a Yakinok és Derdiyak - vált Törökország fanatikusai, az Izgága Zaccosok is elindították a blogjukat, olvassátok szeretettel, de azért világos, hogy Hajrá, Svájc! ..
Valószínűleg napokig tartó, rosszindulatú, embertársainkat megalázó röhögéssel ajándékozott meg minket a Magyar Márkaszövetség, miután beszopták az egyelőre ismeretlen reklámügynökségük remek ötletét, és verspályázatot hirdettek. Igen, Szerelmes verset kell írni olyan…..
takácslajos 2008.02.06 08:44:14
Nem nagyon szoktunk sportközvetítésekkel foglalkozni a comment:com oldalain, talán a Superbowl (az amerikaifutball-bajnokság döntője) az egyetlen, amiről beszámolunk, főleg a nézettség és a reklámok miatt, de az idei év utolsó szombatján lesz egy olyan futbbalmeccs, amiről…..
Ha az angol történelemből ki lehet választani egy arcot, akire leginkább rá lehet húzni a rocksztár jelzőt, az minden bizonnyal VIII. Henrik lenne, a pali több, és nagyobb botrány középpontjában vigyorgott önelégülten, mint bárki az angol történelemben előtte. A Tudor-ház…..
Mostanában gyakran kínoznak képtelen lázálmok, a minap is arra ébredtem hideg verítékkel, hogy kikaptunk Máltán. Brrr, beste lidérc - jó kis napnak nézünk elébe. Kótyagos rutinnal kapcsolom be a közszolgálatot, kotyog a kávé, mikor Kisteleki elnök…..
Ha kedd, akkor dagadtak és dalnokok. Ebből a kettőből persze A társulat az értelmesebb szórakozás. A jó hír, hogy Töreki Andrea bejutott a múltkori adás kiesői közül, kíváncsian várjuk, hogy ebben a részben kik énekelnek, és hogyan szól be nekik Alföldi (m1, 21:10). De ne…..
takácslajos 2007.11.27 18:21:15
Volt már olyan, hogy hideg verítékben úszva ébredtek, azt üvöltve, hogy "soha többé nem akarok keletnémet ajéndékkosarat látni a tévében"? Megfelelő mennyiségű tudatmódosító szer elfogyasztása után Karel Gottot vizionáltak a gardóbba? Valami hasonló traumákkal…..
"Végül is ketten maradnakIsten és a labda"Ideje röviden számba venni, hányféle is a futballista. Alapvetően négyféle. Aki tud és szeret (A), aki tud, de nem szeret (B), aki nem tud, de szeret (C), végül aki nem tud és nem szeret futballozni (D).Az elsővel viszonylag…..
Végre, végre, végre. Kevés jobb híre van az idei nyárnak a foci szempontjából, mint az, hogy a Reading edzőpályáján végre elkezdték tesztelni a Hawk-eye nevű szerkezetet. Már évek óta itt lenne az ideje, most mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy a vaskalapos FIFA minden…..
Uhrin Benedek egyáltalán nem tud énekelni. Ez nem zavaró egészen addig, amíg nem jelentik be, hogy a fél éve várt, jövő csütörtökön esedékes bécsi koncert előtt ő lesz a special guest. Akkor bosszús leszek, mert lenyomják a torkomon, pedig mocskosul nem vagyok rá…..
Leo Messi 19 éves, a világ egyik legjobb csapatának meghatározó játékosa, korszakos zseni. Ezt mind eddig is tudtuk. A szerdán a Copa del Rey elődöntőjében a Getafénak rúgott gólja viszont a Barcelona messze legszebb idei gólja, pedig volt ugye Ronaldinho Villareal elleni tökéletes…..