Regisztráció Blogot indítok
Adatok
face to face

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne legyenek kétségeink, ami kint van, az nem sima vihar, hanem maga az Armageddon. Mielőtt kiléptem volna a lakásom ajtaján, hosszasan mérgelődtem azon, hogy valaki bútorokat tologat korán reggel. Olyan hangja volt, mint az égdörgésnek, de szüntet nélkül szólt gyakorlatilag fél…..
„Balázs szülei kedvelnek, de az anyja valahogy fura. Mosolyog és kedves velem, meg minden, de valahogy érzem, nem akar az anyósom lenni” – A lány már nagyon szeretne családot alapítani, de első lépésként azzal is beérné, ha párja végre megkérné a kezét. Ha ez…..
Fogyik a magyar!3. rész Az elmúlt hetekben a hazai sajtóban rendkívüli visszhangot váltott ki a hazai népességfogyás legújabb adata, amely szerint az idén tízmillió alá csökken nemzetünk lélekszáma. A most következő sorozatban a népességcsökkenés megfékezésére teszek…..
JT BLOG Isteni üzlet? 1. 2010.07.18 07:53:44
Ehhez a bejegyzéshez nehéz megfelelő bevezetőt írni, ezért csupán egy kérdést írok le. Van-e esélye annak, hogy Jehova Tanúi szervezete jó üzlet valakiknek? A saját véleményem az, hogy igen. Ezen véleményem okait szeretném összegyűjteni ebben a…..
Elegem lett a nagy melegből és felköltöztem nagynénémhez a hegyekbe. Hűvösebb van,csend van és ide még a szúnyogok sem jönnek.Nagynénémről annyit kell tudni, hogy fiatalságát külföldön töltötte, két boldog házasságvan a háta mögött, most egyedül él. A hatvanon túl már…..
Kedves szerkesztőség! Mivel csak most találtam rá az oldalukra, most tudok beszámolni 5 évvel ezelőtti gyorséttermes „kalandommal” kapcsolatban! Nos az egyik budapesti pláza gyorséttermébe vettek fel még anno 17 évesen! Ugye mint diák, sok kisebb hülyeséget csináltunk,…..
”Másnap Klára ír egy mélt nekem, amiben azzal henceg, hogy végre visszakapta az urát, és ő megmondta, hogy így lesz” – nincs bosszúszomjasabb egy pimasz feleségnél, akinek urát levadászta egy másik nő. De a férjet sem kell félteni, mert amint megtalálta a…..
„Ha már a nőiesség minden zsetonját eljátszottátok, legalább a szánalmasságig ne süllyedjetek le!” A következő mentális beöntés egy férfiúi kifakadás. Oroszlánbömbölés. Talán tovább nem is érdemes előhangolni. Fogadjátok eme érzelmi torpedót lazán, és…..
Van Magyarországon egy olyan, jellegzetesen viszonylag jómódú, elveiben liberális, Budapest belső részében dolgozó, élő, magát kulturáltnak tartó embertípus, amely neheztel a Nemzeti Színházra. Neheztel: azaz nem örül neki, hogy ott és akkor és úgy épült föl, ezért dohogva…..
A Fidesz több kommunikációs hibát is elkövetett a kampányban, amelyek hozzájárultak választási vereségéhez – mondta 2006-ban Orbán Viktor akkori kabinetfőnöke, Navracsics Tibor. A politikus a legtalálóbb igét választotta: a „hozzájárultak” formula…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
  A halpucolás nemes feladatát a férfihorgász maga végzi, nagy szakértelemmel és örömmel - boldogan. De mi van, ha nem vagy se férfi, se horgász, ellenben hazavittedd a szép kerek sárgás pontyocskádat a karácsonyi ebéd/vacsora fő fogását? Segítek.Elsőre egy…..
Varánusz Fotelböllér 2009.12.10 11:21:00
Reneszánszát éli a disznóölés. Jön a karácsony, drága a hús, meg egyébként is olyan snájdig dolog a kocákat kergetni az udvaron, élen a dülledt szemű fotelböllérrel, aki a tévében látott már ilyet. Nagyszüleim falusiak, nekem volt módom elsajátítani a disznóölés…..
face to face 2009.12.11 13:40:54
@úriparaszt: Tisztában vagyok azzal amit "szeletelt, fóliázott" húsként árulnak.De pl. külföldön már a legelő mellett fel van állítva egy kissebb vágóhíd és ott "dolgozzák" fel a marhákat.Míg egy csomó helyen rettenetes körülmények között kerül az általad említett vágóhídra az állat.Megjegyzem:Nem hiszem hogy tiszta lelkületű ember vágóhidi munkát sokáig tud végezni.Szerintem hóhérnak kell hozzá lenni.Na jó én meg naív vagyok....
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Kedves Munkahelyi Terror!   19 évesen, az első komolyabb munkahelyemen találkoztam a munkahelyi szexuális zaklatással. Irodai munka volt, egy ismerősöm ajánlott be, korábban ő is dolgozott a cégnél, de egész…..
face to face 2009.12.08 11:56:15
@gubucze: "Hihetetlen, hogy szerencsétlen nők bárhol akarnak dolgozni, a drága férfi munkatársak két dolgot gondolhatnak róluk:
1. Megdugnám
2. Nem dugnám meg"

Hihetetlen de sok esetben a szerencsétlen férfiak vannak kitéve az idétlen női pletykáknak:
1.Ha meg akarja a nőt dugni:rohadék
2,Ha nem akarja megdugni a nőt akkor egy fatökű és keres magának mást akivel majd dugni fog.
A HR tanácsadókkal és céges HR-es emberekel egy kicsit kezd tele lenni a hócipőm. Május vége óta vagyok munka nélkül. Ingatlanpiacon dolgoztam, közel 20 év gyakorlat, közte nagyvállalati és vezetői tapasztalat. Egyetlen problémám a középszintű angol (sajnos a tárgyalóképes…..
 Az önhergelés tipikus esete, amikor nem tudjuk feldolgozni az amúgy érthető és látható lépéseket. Hát igazából nem tudom, hogy az én történetemben mennyire szerepel szakítás, hiszen igazából kapcsolat sem nagyon volt. De mindenképp tanulságos az egész. Régen úgy…..
Bocsánat,hogy csak most teszem ki az új posztot, de azt hittem, hogy minden rendben van és csak most látom, hogy a beállításoknál elszúrtam az időzítést...Még egyszer elnézést!DespiSziasztok, nem tudom hozzászólás nélkül hagyni azt, amit ez az oldal jelent számomra.27 éves…..
Olvasónk hibás termékbe futott bele, ami már mással is megesett, az Elektro Worldöt kísértő anyagi nehézségek azonban a vevőszolgálat jó modorát is kikezdték. Levél sok kérdőjellel, elkeseredéssel, tanácstalansággal. Tényleg csak a fogyasztóvédelemmel való fenyegetőzés…..
face to face 2009.06.23 16:21:55
@Szigliget:
Én sem akartam reklámot csinálni, csak a tapasztalatokat írtam le meg amiket összegyüjtöttem.És ezután egy nem túl drága gépet vettem.Egyetértek veled hogy nem lehet összehasonlítani a mai hűtőket, mosógépeket a 10-15 évvel ezelőtt gyártottakkal.Ezért is írtam hogy napjainkra változott ez a helyzet.
2 lehetőség van:
-Ráfordit az ember egy drágább, márkás gépre, és reménykedik hogy nem lesz baja egy ideig.
-Összegyüjt az ember minden infót, véleményt és vesz egy átlagos, használható gépet ami kb. megéri az árát.