Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FISTI

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit bűntudatunk is van azért, mert mindig csak az érdekes, valamilyen szempontból kiemelkedő dolgokkal foglalkozunk mindig. Gyarlók vagyunk, számunkra is vonzóbb egy Ferrari mint egy Skoda. Pedig a hétköznapi autók mögött legalább akkora tudomány - ha nem több - áll, mint a…..
Pista öregszik és lefejezett német tisztet lát, holott egy fejvesztett arabot kellene, de ettől még nem lett szebb az új Mini Coupe. A szépség azonban relatív és Louis Armstrongot sem az arcáért szerették milliók. Megnéztük hát, hogyan szól a Cooper S a hátracsapott…..
FISTI 2011.12.05 00:45:34
@gyvy: de hát jogosan használja mivel bemondta h másfél éve autista...
és az mekkora lol h update férfi szintén négykarika és volvo puliban feszít.....
FISTI 2011.12.05 00:48:07
@gyvy: de hát jogosan használja hiszen bemondta h másfél éve autista...
és az mekkora lol h férje szintén 4karika és volvo puliban nyomta....
FISTI 2011.12.05 01:18:04
@KuKori: ha jól láttam update emberünk volvo ocean race pulóverben/felsőruházatban nyomta.....szerintem lol, ha más vasad van....
Belsőség Négy hulla a csónakban 2011.10.22 18:00:00
Kedves olvasóink! Uj Péter kalandjai az új Subaru Outbackkel. Fogadják szeretettel, egyenesen a Tumblr-ről. UP aktív horgász, ez pedig egy horgásztúra előzménye. Winkler Róbert Uj Péter bemutat egy Frank Drebin-parkolást Az indulás előtti napon derült ki, hogy Andor Navarrája…..
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Az ügyfél fogalmatlan lúzer, tele van zsével, és még le is néz – miért ne venném le? Meg különben is: mindenki ezt csinálja. Mai cikkünk blogposztja...
Már régen feszít ez a téma, aztán ma egy kicsit elkezdtem túrni ez irányban a netet, MNASZ-től a különféle amatőr bajnokságokig és meg kell mondjam, nem csalódtam. Ekkora iszonyatos nagy káosszal ritkán találkozik az ember, pedig azért csak itt élünk, apróságokon a magyar…..
FISTI 2011.07.20 17:13:42
@ommm: a stílus és a tett maga az ember, elégtelenre vizsgáztál Annamária, leülhetsz. most nyugodtan moderálj ki ezen a nicken is, ha már a tények ennyire mély sebet ejtenek érzékeny, autós újságírói lelkedben.
Mivel a hétvégén nincs sem IRC, sem WRC, Eger pedig még messze (pontosabban: fanoknak messze, készülődő versenyzőknek vészesen közel), igyekszünk megteremteni a kultúrált szórakozás feltételeit.Az alábbi filmben riportok minden idők nagyjaival, leírhatatlan felvételek, némi…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
Ez a mondat az e heti Patkány-fejlesztés mintegy záróakkordjaként hangzott el valamikor hajnali kettő és fél három között. Előzményei is vannak, naná, bár ezúttal kicsit kevesebbett alkottunk, inkább bontottunk. Az idő javarésze azonban autózással telt el, hiszen Kopasz…..
Belsőség Barkó, sár, illegál 2010.12.06 19:58:00
Tóth Zoli küldte be belső levlistánkra az alábbi filmet valamikor szombaton, éjfél előtt. Megnéztük, megsirattuk, csorgott a nyálunk, hiszen olyan dologról szól, amit mindannyian nagyon szeretünk: a raliról. Méghozzá a régi idők ralijáról. Pontosabban az 1972-es RAC raliról,…..
FISTI 2010.12.06 23:01:46
@McK: ez a hely hol is van? elnéznék oda..
Mennyivel megy az új Subaru WRX STI? Pontosan 24 FPS-sel (Frame per second), amit ez a látványos vírusfilm bizonyít be nekünk. A kanadai DDB reklámfilmjében nem a hagyományos módon mérik a kocsi sebességét, hanem egy egész szokatlan módon. Az alapötlet egészen zavarba ejtően…..
FISTI 2010.11.18 17:46:15
@klarky: jajj már, azt gondoltam én balga, hogy befejezted a témát..de most látom mennyire igazad van: az én autómon most hogy jobban megnézem tényleg nincs ráírva hogy Impreza és eltűnt az autómról az STI felirat is.....igen, és amit csak most veszek észre, az is rá van írva, hogy autóipari mellékvágány, valamint eltűnt róla a Fuji Heavy Industries plakettje is...
De sebaj, én már csak egy ilyen mellékvágányért fizettem nem kevés pénzt, ez vagyok, ennyit tudok...csak legnagyobb szerencsémre imádom az autómat, boldog ember vagyok, akit az ilyen emberek véleménye érdekel a legkevésbé, mint te....részemről a téma befejezve.
By the way, te milyen autót is jegyzel?
FISTI 2010.11.26 10:14:25
@klarky: na igen, erről beszélek, írtam itt ezen az oldalon, amit most konkrét példaként bizonyítasz: egy Fusion-ból fikázol és titulálsz autóipari mellékvágánynak egy Subaru Impreza STI-t....hát ez megaLOL...nincs is több kérdésem......
FISTI 2010.11.26 12:03:13
@klarky: OMGWTF, ember, saját magad paródiája vagy, nem veszed észre.?! Én lennék nagyképű, mikor te fikázol...olvasd már vissza hozzászólásaimat, én leírtam, hogy minden autót tisztelek...Én nem tudok leállni a témáról, mikor te küldözgetsz nekem linkeket több nappal azután, miután én már leálltam a témáról.?! Önigazolásra nincs szükségem, főleg ilyen helyen nem..ha kellene, arra ott vannak a ringes körideim, mert nem csak a Hungárián pöfögök vele...
A rosszindulatodról pedig mindent elmond: (vetetnek)..nem is értem, de nem is akarom.
Befejeztem, sajnálom, hogy arra a szintre süllyedtem, ahol te rutinosabban mozgol.
Jó egészséget kívánok neked, használd autódat egészséggel. Kívánom neked, hogy ne csak álmodozz, hanem egyszer vegyél is egy ilyen rally legendát, vagy egy férfias gépet...talán akkor írhatsz hozzáértő véleményt.
Részemről OFF.
- Elkúrtuk, elvtársak. Nem kicsit, nagyon. Szégyent hoztunk a vörösökre.Na ez lehet az az első pár mondat, amit Luca di Montezemolo intézett az egybegyűltekhez a Abu Dhabi-i nagydíj után. És akkor még nem is tudja, mekkorát csalódtam bennük én, itt, a képernyők előtt, mintha a…..
FISTI 2010.11.14 16:39:07
@weirdo: ez zsenialis hsz volt, azota ezen rohogok:) alonso egy hisztis f.sz. Meg volt az eselye a vb-re, csak azt kellett volna tennie mint Vettelnek, sot, csak a 4. hely kellett volna..Keptelen volt ra, kielezett helyzetben egy ujonc pilotat nem tudott megelozni! Es meg mutogat ez a gyikarc...Szanalmasan lett vege szamara.
FISTI 2010.11.14 16:43:27
@Hammer: a kozepszeru pilotakat meg kell elozni, ennyi, nem pedig utana konyorgoen mutogatni..hol is tart az aki erre keptelen: a kozepszeru mogott.
FISTI 2010.11.14 16:49:14
@Hurrá Torpedó: te melyik versenyt nezted, a klasszikust idezve: de hova tunt a mutogatas szamomra..stilusban?
Jó reggelt.A kérdés a következő.Hétfőn a Hungaroringre kivittem a TC hőmérőjét. Úgy háromnegyed ötkor, az újságíró-autóztatás vége felé elővettem, odaballagtam a Porsche Carrera GT2 RS jobb hátsó kerekéhez, ráirányítottam, és megmértem a hőmérsékletét. Aztán jól…..
FISTI 2010.10.23 03:06:47
FISTI 2010.10.23 12:57:18
@IxTom: vagyis hogy en koszonom a 2. helyet. Hat igen, timeattack, no meg az evek...:) remelem a + 6 percen nem veszunk ossze, mivel csak a dij nelkuli 2. helyrol beszelunk.
Startra várva. Itt minden megtörténik: 35 éves bogár alázza meg negyedmérföldön a Shelby GT500-at, az új turbo Imprezát, a 335i Coupe BMW-t és a közönség üdvrivalgásban tör ki. Valahogy ez a génjeinkben van, a kisebbel szimpatizálunk, az elesetteket segítjük és ha a kicsi…..
FISTI 2010.09.26 20:13:35
@Motordoktor: kicsit elfogultan olvasom az irast mint STI tulaj. Mar a cikk címe is szenzaciohajhasz, persze a sok kattintas miatt ez kell, en is bedoltem...Ha mar rendszamos autokrol beszelunk, vegyuk mar hozza, hogy ezen a gyorsulason talán jobbat hajszalnyival egy bogar, aztan jobb a tobbi diszciplina, ugy mint: kanyarodas, esoben, sarban, hoban, 2.15-os korido a Hringen, es az egesz csaladomat viszem csomagokkal biztonsagosan uber tempoban....Szoval azert csak lassan a szenzaciohajhaszassal....
FISTI 2010.09.27 11:38:53
@Motordoktor: akkor nem ezt kellene írni az Impreza alázás helyett..?! Persze akkor oda a szenzációhajhászás és klikkelések.....
A backdoor kommunikációs üzeneteket bemutató Homár-posztok általában a felhőtlen szórakozást célozzák, ez a bejegyzés azonban a górcső funkcióját is betölti. Toljuk csak a górcső alá az az adópénzből működő mamutszervezetet, ahol a munkavállalók olyan mentális…..
Augusztus 9-én nyílt nap volt a 'Ringen. Ilyenkor hagyomány, hogy Tóth Zoli kolléga és én kivisszük a Corollákat, Telós Bandi pedig nem ér rá, mert állandóan valami halaszthatatlan rabszolgamunka alatt nyög az anyahajón. A mostani alkalom azonban két okból is kivételesnek…..
  A hobbi pályamotoros furcsa állatfaj. Legtöbbünk legalább 20-30 napot tölt versenypályán egy szezonban. Ezeken a napokon tizenórákat izzadunk ugyanabban a csizmában, és megpróbálunk – esetemben – szánalmas fizikai erőnléttel olyan komplex tevékenységet…..
FISTI 2010.08.22 00:45:29
@közlekedési bűnöző: en / mi autoval nyomjuk a palyazast, holnap is lesz egy menetunk a pannonian. Teljesen aterzem a motoros inside beszamolot, tudnék en is irni / megirjuk autos szemszogbol, talán erdekesnek talaljak ezt is kozzetetelre....millios tuningok 10 masodpercert.....
Amennyiben kedvet ereznel kovetkezo futamunkra kinezhetsz...timeattack
A két nappal ezelőtti poszt bevezetőjében nagyjából összefoglaltam, hogy mi a véleményem arról, amikor valaki annyira leszarja a saját környezetét, hogy az autó ablakán át is simán kidobálja a szemetét. Gábor ennek a tegnapelőtti írásnak a hatására küldte el a lent…..
450 ló, csatakos nadrág, fejhangú vihogás. Bár tudnám, hogy a rettegés vagy a vételár ilyen eszeveszett vicces. Vélemények az azonos című írásunkról...
FISTI 2010.07.19 15:03:11
@szunyii: nagyon jol nez ki a gepetek, gratula hozza. Nekunk 14 evesen ezerotos ladank volt....ha ezt veszem alapul belegondolni sem merek milyen penge geped lesz majd az en koromban..:)
FISTI 2010.07.19 15:23:09
@szunyii: 2008-as estélyi okosítva..útban a CSL..:)
FISTI 2010.07.19 19:04:07
@Istencsaszar: hat csaszikam az a gaz, hogy a szarodnak meg az egyperces hockenheimon is ad az m3 es a csl 4-5 mpt, a zöld poklot ne is emlitsuk, talán korbe se erne..ja, a zöld pokolban a viper srt10-nek adnak az m3-ak 20 mpt.
Egyebkent az ilyen elmeleti szakiknak szoktam ajanlani, h hozd az istenitett verdad egyik timeattack.hu versenyunkre, es bizonyits baratom.! A szoveg latom megy, lassuk mit tudsz eloben. Kapsz par ingyenkort, es versenytarsad is lesz m3, csl, sti, evo. Kovetkezo verseny aug. 22. mar most regisztrallak is srt8 neven.
Utana szovegelj, de addig csitt pssszt.
Természetesen mindenki azt enged be az udvarába, akit akar - még akkor is, ha az a ház egy irodaház. Viszont előbb közparknak kikiáltani, majd elzavarni azokat, akik egy doboz kólával próbálnak besétálni oda - na az azért csúnya dolog. Először Urbanczyk Tamás riasztott Twitteren,…..
Belsőség Ki hallgat el többet? 2010.07.07 14:06:00
Az, hogy a Subarun keresztül jutunk el a kérdésig, csak véletlen. Ezt elöljáróban szeretném tisztázni, mielőtt bárkinek vérbe borulna a szeme. A jelenlegi Imprezát szépnek csak jelentős jóindulattal nevezhetnénk. A sokat kritizált külső tény, a nagyobbik baj az, hogy az Impreza…..
Kevés kivétellel sikerült összegyűjtenünk a jelenlegi hot-hatch kínálat színe-javát, hogy a királynak tartott Focus RS-sel szemben mutassák meg, mit tudnak. És ezúttal akadt versenypálya, na meg stopper. Vélemények az azonos című írásunkról...