Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Roll_

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem, a futball zombik nem a 2. védésre készülő, a  3 napja folyamatos robotfoci fejlesztéstől támolygó hallgatónk folyama, hanem a Quantum Consciousness Soccer Simulator (QCSS) referencia csapatának neve! Hol is tartunk? Sokan még az első, a (C++-ból Java átírásos) humán…..
_Roll_ 2012.12.16 00:29:46
A csapat ágensei oda-vissza mozogjanak vízszintesen
www60.zippyshare.com/v/45857910/file.html +5 pont

AspectJ szövés (minden lövéskor kilogolja az addigi lövések számát és azok átlagos erejét és irányát)
kepfeltoltes.hu/121216/Screenshot_from_2012-12-15_00_42_37_www.kepfeltoltes.hu_.png +35 pont

Előző előadáson lévő BPMN ábra befejezése, az első 3nak +7 pont (vagy 5?)
kepfeltoltes.hu/121216/New_Model_www.kepfeltoltes.hu_.png
_Roll_ 2012.12.17 21:15:47
HALLGATÓHol vagyok?Nem álom volt hát az eddigi n labor,amelyen végiggyötört az ébredés? A tizenhatodik félidő, http://www.avorospostakocsi.hu/2012/10/31/a-tizenhatodik-felido/ (Az ember tragédiájának focis parafrázisának parafrázisa :) Az ünnepek miatt elmaradt 2 óra miatt (is)…..
Az eltelt egy hónapot arra szántuk, hogy a kurzusban megjelenő sok új hallgató kicsit fel tudjon zárkózni. (Nem mertük bevállalni, de az igazi felzárkózás az lett vona, ha a sztenderd első előadásos laborkártyát is élesítjük: ami szerint fel lett volna adva a prog1 összes…..
Belsőség Sírjatok velem! 2012.02.05 07:38:00
Már vagy két hete túl vagyok a dolgon, de egyszerűen nem bírtam leülni, hogy megírjam. Majdnem sírtam. Nem vicc. Az Integra előtt nem volt olyan autóm - pedig volt hat -, amit egy évnél tovább használtam volna. Nem telt bele fél év, és vagy elkezdtem utálni, vagy elkezdett…..
_Roll_ 2012.02.06 23:40:26
@Don Marcus Hibiscus: Még sosem váltál meg semmitől, amihez kötődtél? A címből, meg az első képből egyből levágtam miről van szó...
A hétvégén otthon voltunk Pécsett. Nem, nem volt semmi extra, az utak péntek este is járhatóak voltak, bár az M6-oson, és az M60-ason éppúgy nem volt jellemző a takarítás, mint a pécsi utakon. Nem mentünk a Mecsekre autózni, mert az Opel Meriva nem játszós autó. Vasárnap…..
Markku Alén, 1978 világbajnoka egy Ferrari FF-et tesztelt egy rendes eredi úton, hóban. Alén két hét múlva lesz 61 éves, és tizenegy éve nem aktív versenyző. Úgy tűnik, nem felejtett el mindent. Erről a videóról eszembe jutott, hogy a Ferrari nem raliszűz: a 308 GTB-vel a…..
Itt a tél, és talán kellene egy kellemes élményautó. Sipos úr tette a bogarat a fülembe, akiek van egy Sierrája, de én most rákívántam a Volvokra. Igazábol bármlyikre, ami nem előlhajtós. Ráadásul edelénybéres kolléga is nagy Volvo-fan, így kap néznivalót a hétvégére. Na…..
_Roll_ 2012.02.06 13:17:24
Nem, nem a Winkler-féle Mercuryról lesz szó, hanem a Ford Cougarról. Abból is lehet ám rondát alkotni, nem is akárhogy. Íme: Győztes kivitel. Elég rájaképű. A nagy szárny nélkül nem autó az autó. A kerékhűtés elengedhetetlen kellék. Illetve felhívnám a figyelmet az izmos…..
A kelet-ázsiai országok kultúrája merőben más, mint amit az európai szem megszokott. Ennek megfelelően a tuningszokások is más irányba terelődnek, elég csak belegondolnunk a Leepu-féle szörnyek építésére. Ám ez a Datsun túltesz minden Leepun, minden eddigi szörnyűségen.…..
A Maranello környékén leesett nagy hó miatt sajtó és a vendégek kizárásával, kizárólag az interneten mutatta be idei versenygépét a Ferrari. Nikolas Tombazis új alkotása még Luca di Montezemolo elnök szerint is „csúnyácska” lett, de Alonso és Massa szerint ez mit sem…..
Kisautó blog Nyuszi vagy, McFly?! 2012.02.03 10:40:00
Aki látta a vissza a jövőbe filmeket, ismeri a cimben szereplő mondatot. Ez Marty gyengéje, nem szereti, ha gyávának nézik. Ezért majdnem belemegy egy utcai gyorsulási versenybe, amiben -ha nem tudta volna előre a jövőt - csúnyán összetöri magát és a gyönyörű, vágyva-vágyott…..
_Roll_ 2012.02.05 18:45:01
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
Biztos mindenki fel tudna sorolni idegesítő lámpákat, amik rövid ideig adnak zöldet és sosem sikerül azonnal átjutni rajtuk. Vannak köztük olyanok, amiknél egész egyszerűen nem látni a program értelmét, feleslegesen ad hosszan pirosat, miközben semmilyen keresztező forgalom…..
Az FF fura egy jószág. A megrögzött Ferrari-hívők (akik jó eséllyel nem azonosak a célcsoporttal) legszívesebben helyben eltemették volna, hiszen nem elég, hogy négyszemélyes, de összkerekes is. Innen az FF-rövidítés (Ferrari Four) is. Persze Maranellóban tudják, mit csinálnak…..
Budaörsi szemetek Érdekes! 2011.12.17 22:20:00
A Miskolci Rendőrkapitányság Vasúti Rendőrőrse indított eljárást veszélyes hulladékra elkövetett hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt egy 22 éves helyi férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a miskolci férfi…..
Vettem egy Daimler-Benzt. A napi használatú Honda Spacy robogóm mellé járni, szállítani, utazni, gyűrni. Ki az esőbe, latyakba, tűző napra, utcán parkolásra, ridegtartásra. Budapestre, Balatonra, Olaszországba, bárhová. A mostani 26 éves helyett lett - csak, hogy képben legyenek.…..
_Roll_ 2012.01.31 19:41:14
Nem is olyan régen volt egy cikkünk arról, hogy mi hogyan éljük meg a mindennapi közlekedési kultúrát (vagy annak hiányát) idehaza és külföldön. Van, aki magában fortyog, van aki büntetne, de alapjában véve próbálunk nevelni és jólneveltnek maradni minden szituációban.…..
_Roll_ 2012.01.31 19:31:03
@Erped: Nem akarok neked elmagyarázni miért nincs igazad, nem ide illő a téma, úgyhogy kérlek önállóan nézz utána, hogy mit jelent a gazdasági együttműködés és mennyi bevándorlók aránya a fejlett nyugati országokban. Köszi!
A múltkor elég hamar felvetődött, hogy van-e értelme a téli abroncsoknak, vagy csak parasztvakítás az egész. Ezt a kérdést járja körül a második téli poszt. Ezt is olvassátok el, ha ti is úgy gondoljátok, hogy nem hülyeség a téli gumi és nyerni szeretnétek belőle egy…..
_Roll_ 2012.01.31 19:16:11
@HakapesziM: "tegye fel mindenki, aki teheti, de úgy vezessen, mintha még a nyári lenne fent." ezzel teljesen egyetértek! Amúgy meg próbálj ki másfajta téli gumikat is.
autózz! Levelek a gázolajról 2012.01.08 22:38:00
Így is nagyon drága már a gázolaj és a benzin is, ezért még bosszantóbb, ha lehúznak; kevesebb és rosszabb minőségű üzemanyagot kapunk. Árpád például így járt, de nem hagyta annyiban, panaszt tett az illetékes kúthálózatnál, leveleit és a kapott válaszokat nekünk is…..
_Roll_ 2012.01.31 19:07:50
@laposmacska: Egyetértek veled. Teljesen felesleges a "sértett" hozzáállása és még irritáló is.
Az még érthető, hogy ha valaki nem teszi ki a mozgáskorlátozottaknak szóló engedélyt, akkor megbüntethetik, hiszen annak hiányában tényleg nem tudhatják, hogy jogosan áll-e az érintett autó a fenntartott parkolóhelyen. De ha még a hatóság jelenlétében megérkezik a jármű…..
Fotós tanfolyam Kátyú 2011.12.20 10:13:00
Nem csak Magyarországon vannak kátyúk, Kanadában is. Egy ottani fotós páros, készített ennek apropóján egy sorozatot íme:                   ..
macro-spider-head-electron-microscope Fotó: Oliver Meckes mosquito-larva-with-parasite- Fotó: NIcole Ottawa   parasitic-mite-on-mosquito-larva- Fotó: Nicoe Ottawa macro-caterpillar-microscopic-photograph Fotó: Oliver Meckes       microscopic-image-of-sugar-crystal David…..
_Roll_ 2012.01.28 15:34:10
7725 négyszögölnyi területen, a Megyeri csárda mellett épült meg ez a szocialista strand. 2004.augusztus 26.-án zárták be, és azóta a természet fokozatosan foglalja vissza a területet. Igazából nem nagyon értem, hogy 7 év alatt ezt a területet miért nem lehetett volna valamilyen…..
Kommentár nélkül. =)     ..
Malajziában nem ismeretlenek az ikonikus, "égig érő" épületek. A világ legmagasabb épületei közé tartoznak a Menara Petronas felhőkarcolói, a főváros - Kuala Lumpur - jelképei. A fővárostól 25 km-re Putrajaya  (1999 Kuala Lumpur túlterheltsége miatt a közigazgatási…..