Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukabúvár (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor nem hülye, valószínűleg pontosan tudja, hogy mi az az off-shore. Orbán Viktor nem tájékozatlan, tehát valószínűleg azt is pontosan tudja (hacsak a gonosz tanácsadói át nem akarták verni), hogy Simor Andrásnak milyen cége van és milyen nincs.Orbán Viktor torkig van…..
DarkBlog Tecső 2009.05.30 21:39:51
Feltűnt-e rajtam kívül másnak is (biztosan), hogy a Tecsőn (gyk.: Youtube) egyre több videó van letiltva azzal, hogy: "This video is not available in your country."Komolyan, hol a francban élünk, Kínában? Vagy mi a búbánatért van ez? Nem egy-két…..
kukabúvár (törölt) 2009.05.31 16:30:30
@Asmodeus: na ja, de hol van olyan opció a youtube-on, ahol beállíthatom feltöltéskor, hogy az csak magyarországon legyen elérhető?
Amikor először hallottam, hogy a Szabadság híd vadonatúj díszkivilágítása középen foghíjas, mert valami hivatal nem engedi a teljes fénybeborulást, azt hittem, hogy itt egy újabb tipikus budapesti sztori arról, hogyan lehet valami egészen kézenfekvőt rosszul csinálni. Aztán…..
kukabúvár (törölt) 2009.05.31 10:58:07
@bécsi pszicho: az biztos, hogy a Megyeri hídnál nem csak ünnepnapokon van díszkivilágítás, rálátok a nappaliból, sajnos.

mementó a hídat felépítő munkásoknak - "lám, ti tönkrementetek, mi meg villogunk a híddal és ez nekünk jó".
Appleblog Mit esznek az Apple-nél? 2009.05.30 19:07:00
Zseniális, a Gizmodón találtam ezt a tippet: vedd a kezedbe az iPhone-od, írd be a Safariba, hogy menu.apple.com, válaszd ki az Apple öt főhadiszállása közül valamelyiket, és megnézheted, milyen étlapról választhatnak aznap a dolgozók (update: már nem, az Apple ugyanis…..
A Psystar eindította a csődeljárást maga ellen, valószínű, hogy a cég nem folytatja tovább a tevékenységét a peres eljárás után. Ezzel a lépéssel viszont időt nyernek: saját bevallásuk szerint jelentős mennyiségű bizonylatot és számlát hagytak el, így a vagyon felmérése…..
Appleblog A béta is lehet jó 2009.05.31 08:51:00
Világ életemben utáltam a böngészőket. Annak idején meg Explorerrel kezdtem, ami meg is pecsételte a kapcsolatomat ezekkel az alkalmazásokkal: lomha volt, megbízhatatlan, és pontatlanul jelenítette meg az oldalakat. Még bőven pc-s voltam, amikor átszoktam a Firefoxra, és a döntés…..
Humbino újra lecsap, és üzen azoknak is, akik azzal a kifogással éltek, hogy hát ez lehetne bármelyik bölcsész. Persze, na és? Az igaz, hogy az általam leírt kategóriák illenek a bölcsészekre is, de ne felejtsük el, hogy a pszichológia szak a bölcsészkar része volt, így nem…..
2 napja írtam arról, hogy a reklám-és kliprendező készítheti el a következő Alien filmet. Sokan talán csak legyinthettek erre a hírre, mondván az egész egy nagy kamu. A Collider beszélt Tony Scottal, aki megerősítette, hogy az info igaz."Carl Rinsch fogja rendezni az Alien…..