Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eladó lakás Pécs legszebb helyén

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Próbáltam magam kivonni az új Lorenzo Lamas film hatása alól de nem tudom. Ezt meg kell néznem, azonnal! Ahol ilyen jelenetek vannak, az a film koronát érdemel! ..
Pár órája egy postban jelentette be a cég, hogy a Chrome-ot operációs rendszerré erősítik. Minek egy újabb operációs rendszer? A Google érvelése egyszerű és kézenfekvő: amikor a jelenleg létező operációs rendszereket tervezték, még nem volt internet. A Google…..
Eladó lakás Pécs legszebb helyén 2009.07.08 14:36:10
@efhábé: kra nem érted, miről beszélek, vagy milyen jelenségre írtam azt, hogy "majd rájönnek".

Miért ne akarnék photoshopot? Mert kell, azért.
Ne köss bele mindenbe, előbb gondolkozz egy kicsit.

Fenn meg arról beszélsz, mennyi egyszerű programot telepíteni. Persze, átlagbéla megveszi a gépet, ingyé oprendszerrel, és övé a világ. Hát nem. Mert nem futnak rajt a megszokott programjai. Nem egy a zeksze. Éstatöbbi.
Eladó lakás Pécs legszebb helyén 2009.07.08 14:58:54
@ern0: Elég jó a drive ellátottság. De lehet olyan hw, amihez nem, vagy csak vacak minőségű, félbehagyott drivert találsz.

pl: kubuntu legujababb van. intel wifi kártya. X percenként eldobja a wifi kapcsolatot, újra csatlakoztatnom kell.

Túrtam már a netet, nem csak nekem van ilyen problémám. Minden megoldást megcsináltam, amit ajánlottak, semmi. Nem javul meg, időközönként leszakad :(

Fogalmam sincs, miért nem megy. Nem egzotikus, dzsunka wifi, és megsem.

stb. Szal, vannak szopások.

Persze, még minding sokkal kevesebb mint win alatt. Együtt kell tudni élni a hibáival, és akkor nincs gond. Webes munkákra tökfelesleges más oprendszer. imho.
Eladó lakás Pécs legszebb helyén 2009.07.08 15:48:39
@midnight coder: a windozzal az a bajom, hogy balkezes. Egyébként biztos jó. Csak jórészt ementáli. Akit nem zavar, használja. Nemérdekel.

Win7-et ki se próbáltam, mert minek.? Vista volt a laposomon, megnéztem. De ugye pontosan 0 az értéke, mivel mellé nem lehet másik oprendszert feltenni. Mentésben megvan + matrica a gép alján. OEM volt a szentem.
Vastagbőr Az év áfás számlája 2009.07.08 11:01:00
Emlékszünk, a pécsi buszparkot rafináltan eladták egy kft.-nek, majd egyből vissza is bérelték, ugyanannyiért. A Hírszerző kiderítette, hogy a buszokat megvásárló LL Bus Kft. tulajdonosa a máltai LIMATEC International Holding Ltd., mely egy kellemes offshore cég, egyenesen a…..
Két éve már megírtuk, hogy mintha változna a trend, és a tévékben (de kábelen mindenképpen) már nem a különlegesen lapos piszkafákra emlékeztető tinicsajok, hanem az érett, negyvenes nők viszik a prímet, és úgy látszik, a trend továbbra sem változik, sőt: az idei legjobb…..
Eladó lakás Pécs legszebb helyén 2009.07.08 13:46:10
@az elátkozott fagylaltos: Lenne ott még pár, aki kimaradt...
Aki Marco Matterazzi hátvéd útját keresztezi, legyen indián vagy fehér, buddhista vagy katolikus, bebongozott LMP-s vagy cigányevő jobbikos, az mind jól tudja, hogy fel fogják rúgni, mint mint fiatal MSZP-s a poharat. Akji savas kádba merül, az jól tudja, hogy fel fog oldódni. Aki a…..
  Subarut venni rémálom, ennél csak eladni rosszabb. Soha többé. Soha többé. Soha többé. Mínusz 800 ezer.  Vélemények az azonos című írásunkról...
  Csodálatos körforgalmak vannak szerte a világban (a leghíresebb talán ez). Mi is letettük a névjegyünket, előbb a káprázatos szegedivel, most meg a kevésbé káprázatos püspökladányival. Zsolt figyelt fel a Haon tegnapi cikkére, ahol egy tipp-toppra kövezett, burkolt,…..
Antivírus blog Jimmy visszatért 2009.07.06 19:51:00
Ha a barátunktól kapunk levelet, az felettébb örvendetes. Ha viszont valaki ismeretlenül ír nekünk "KEDVES BARATOM" tárgysorú üzenetben, akinek nem mellesleg kéretlenül jövedelmező üzleti ajánlata is van, legszívesebben még a mostaninál is melegebb éghajlatra…..
Eladó lakás Pécs legszebb helyén 2009.07.06 22:00:14