Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Lord is my shepherd (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg hipermarketes sztorit futtatunk, de a posztok jó része azért olyan, gyakran vicces "átverés", ahol azért tudja az ember is meg a rák is, hogy nyilván nem szándékos konspirációról, hanem figyelmetlenségről, egy mamutszervezet bénázásáról van szó. Ez az eset…..
The Lord is my shepherd (törölt) 2009.06.15 17:33:44
Szombati posztunkban egy pénzügyi multiról lesz szó, ahol a munkavállalók jogaira magasról tesznek. Legalább a kávé és a tea ingyen van... Sziasztok !Szeretném leírni nektek az egyik „multis” tapasztalatomat, hogy Ti lehetőleg ne fussatok bele ebbe a munkáltatóba. Az…..
The Lord is my shepherd (törölt) 2009.05.30 11:18:02
Ettől lettél idegroncs? Ez semmi.
Képzelj el egy céget, ahol sok leépítés volt, és csak a „legjobbja” maradt meg. Ahol mindenki úgy tekint rád, mint egy vesztesre, de nem csak azok, akik feletted vannak, az egyenrangú kollégáid is, mert süt belőlük a megkeseredettség, és bár lépnének, tudják, hogy nem kellenének sehol. Ahol egész nap a fúrást hallgatod, köpködnek egymásra, rád is, nem zavartatják magukat. Ahol olyan anyaggal dolgozol, ami akár naponta többször is változik, de nem szólnak neked, mert leszarják, és ha nem nézed meg naponta újra, meg újra ugyanazt, amivel már azt hitted kész vagy, te vagy a hibás, de közben csináld a többit, és persze azt is figyeld. Ahol minimális infót kapsz a munkavégzéshez, éppen csak annyit, hogy meg tudd csinálni azt, amit, de semmi többet, nehogy annyit tudj, mint a főnököd. Ahol senki nem vállal felelősséget a kezéből kiadott cuccért, ami sokszor értelmezhetetlen, és amivel dolgoznod kell, de ha valami nem jó, téged vesznek elő, mert béna vagy. Ahol, amikor megpróbálod levédeni magad, közutálat tárgya leszel, mert mégis mit képzelsz, hogy próbálsz tenni azért, hogy ne te legyél az örökös bűnbak. Ahol, ha kiveszel valamit egy szekrényből, és visszaültél a helyedre, a főnököd odaballag, és látványosan nézegeti, mi van ott, és tényleg csak az hiányzik e, amit kivettél. Ahol a főnököd a fejed felett rólad beszélget a kollégáiddal, virágnyelven, mert azt hiszik, olyan hülye vagy, úgysem jössz rá. Ahol senkinek nincs egy őszinte mozdulata, kérdése. Mi lenne veled egy ilyen helyen?
The Lord is my shepherd (törölt) 2009.05.30 11:23:42
@bore_out: Nahát. És ugye mindig rá kell kérdezni mindenre, amit eléd vetnek, mert zagyva, de persze te vagy a hülye, mert mindig kérdezel? ;)