Regisztráció Blogot indítok
Adatok
niches

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon régen gondolkodom már rajta, hogyan lehetne egy jó minőséű tablettartót szerezni a kocsiba, ami nem esik le, simán elbír egy majd fél kilós iPad-et is és jól is néz ki. Megannyi webshop és a teljes ebay átfésülése után 2019 januárjában tettem fel a kérdést az egyik Suzukis csoportban, hogy…..
Van ugye ez, kicsit savanyú, kicsit sárga, de ez van: És van ez, amitől leteszed a hajad: Storm surge will be a huge factor for Hurricane #Florence Check out what it might look like with @TWCErikaNavarro: pic.twitter.com/TPqTZTmiAM — The Weather Channel (@weatherchannel) September 13,…..
niches 2018.09.14 20:01:01
@rockjano: rendesen borsózott a hátam a videót nézve - jó értelemben
Na, de mit "nassoljon" télapókor az, aki nem eszik/ehet csokimikulást vagy egyszerűen csak szeretne valami egészséges, alkalomhoz illőt tenni az asztalra? Friss piros-fehér zöldségekből egy kis leleményességgel kedves, piros sapkás fogás dobható össze akár vegetariánusoknak is,…..
niches 2017.12.06 13:18:03
Ez a telefon egy igazi kínai édes-savanyú. Ettől édesebb meglepetés alig lehetett volna, és ettől savanyúbb megválás is. Életem első Ulefone-ja rendesen meglepett, és ezt kivételesen a szó legpozitívabb értelmében mondhatom. Ami most következik, az pedig egy jó, szaftos, autentikus, magyar lecsó,…..
M.a.csek Szerkesztőt keresek! 2015.01.05 13:58:43
Kedves alternatív zenét szeretők/hallgatók!  A karácsonyi szünet alatt rájöttem, hogy bár iszonyú sok fantáziát látok a M.a.csek létében, és zsonganak a fejemben az ötletek, de egyedül nem megy. Ezért arra gondoltam, keresek magam mellé valakit/valakiket, akikkel karöltve…..
Ezt a főzeléket úgy is elnevezhettem volna, hogy Borbanzeller, de nem mertem. Enélkül is gyakran vádolnak meg az azzal, hogy mostanában túl gyakran keveredek sörös -és borosüvegek közelébe, szóval maradok az egyszerű zellerfőzelék elnevezés mellett, leginkább! Az úgy történt,…..
Eddig nálam ez az év videója. Tudom, hogy nem friss, de most láttam először. Igazi, rendes, őszinte háztáji barkács, ahogy azt egy szükségből mindenhez kicsit értő paraszttól az ember megszokta. És tökéletes humor, egyszerű eszközökkel. Mert mit csinál az ember, ha van egy…..
1988. május 18. -           Amit én kaptam a blogtól: A múltkor megírtam, hogy zajlott a blog üzemeltetése. A másfél év alatt, amíg írtam, nagyon sokszor elképzeltem, hogy fogom befejezni, mi lesz majd a vége, hogyan írom le az érzéseim. Olyan sokszor elképzeltem, hogy…..
Az összes valamire való brit újság, majd annak nyomán az egész magyar sajtó felhördült, hogy jaj kérem hajléktalantüskék vannak Londonban. Nem igazán értettem a hirtelen kiakadást. Ennyi erővel azt a szenzációt is megírhatták volna, hogy a narancsízű bubis üdítőkben…..
2014. május 23.             Lezajlott a blogtalálkozó. Bevallom, hogy féltem tőle kicsit, mert ketten jeleztétek csak, hogy jöttök, a barátaimra számítottam inkább és közülük is kevesebbre. A megbeszélt idő előtt kicsivel csak én ültem a helyen és Ági, az a…..
6             1988. május 13. péntek A kopaszok nagy része napokkal korában megérkezett, már járnak tanulószolgálatba. Nincs itt mind, el se férnének, előtte le kell szereljünk. Mi már egyenesen útban vagyunk.De aki itt van, azt már mindenki használja különböző…..
47         1988. április 2. szombat Gyönyörű tavaszi napunk van ma.Úgy sütött a nap, hogy mindent az élet színével töltött fel, minden tárgy, minden növény, minden katonatársam  fénylőbb, kontúrosabb lett, minden mosoly életigenlő jellé vált.A kisMágusokat ma…..
niches 2014.04.07 13:34:40
@Dvorszky határőr: ezt már nem is kommentelném... :)
Egyébként írtál már könyvet, novellákat, etc. amik megjelentek valahol?
Buster Keaton (1895–1966) az amerikai némafilmkorszak híres színésze, filmproducere, forgatókönyvírója és filmrendezője volt.  ..
Nem újdonság a techvilágban tájékozottak számára, hogy Kína nagyon nyomul előre, elég csak a Lenovóra gondolni, akik lassan az egész IBM-et magukévá teszik, illetve nem is olyan rég a Motorolát is felvásárolták a Google-től, de a ZTE és Huawei márkanevek is szintén egyre…..
Ha most önök azt hiszik, hogy könnyebb betűt vetni, mint a kamera előtt állva megpróbálni átadni a tényt, hogy tulajdonképpen semmi baj nincs ezekkel az autókkal, mégsem rajongunk értük, akkor tévednek. Tiszteljük és elismerjük a Focus ST sokarcúságát, tiszteljük és…..
Reggel hét óra van, ami azt jelenti, hogy pár percen belül megérkezik Döme osztálytársam. Azzal az ezüstszínű A4 audival fog jönni, amit tavaly kapott év végén, mert nem húzták meg semmiből. Míg begurul a parkolóba, ellenőrzöm gyorsan az órarendemet és örömmel konstatálom, hogy ma egész nap a…..
var swfVersionStr = "10.2.0"; var xiSwfUrlStr = "playerProductInstall.swf"; var flashvars = { file: "http://dl.totalcar.hu/podcast/TC_pod02.mp3", title: "Nürnbergi csodák, egy kis fogyasztás és Lada fűtés", length: "47:15" }; var params = {}; params.quality = "high"; params.bgcolor =…..
2perc A legjobb hálószoba 2011.12.14 12:18:48
2perc.blog.hu..
niches 2011.12.14 23:56:53
 Csak eljutottunk idáig. Egy hazaszerető, keresztény és tisztességes magyar állampolgár megtette az első lépést. Névtelenül és arc nélkül följelentést tett ismeretlen személyek (DopeMan & KicsiDope) ellen Himnusz gyalázás miatt a Legfőbb Ügyészségen.  Ezek…..
niches 2011.11.22 20:03:43
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
niches 2011.10.19 20:03:51
Ne feledjétek a HQ gombot az összes pixelért! Nos, srácok, jó-e az irány? Előző adásunk: Nissan 370Z vs Hyundai Genesis, Mini JCW - tctv3 1. adás..
hogyvolt Aranypart - 1x08 2011.09.02 06:11:00
Lassan a végére érünk a második hétnek is, még több réteget lehántottunk a lakók bonyolult személyiségéről, ki tudta például a casting idején, hogy a térdzoknis Csonti ennyire határozott, karakán nő, aki, foggal-körömmel ragaszkodik döntéseihez legalább négytized…..
Rövid időn belül már másodszor frissül az Android Market (3.1.3). Ezúttal két új funkció került a telefonos alkalmazásba:Mostantól tudjuk +1-ezni az appokat, ez többek között azért is jó, mert láthatjuk, hogy hány embernek tetszik a kiválasztott program.A másik újítás már…..
niches 2011.08.24 22:17:57
@bioLarzen: nekem is frissült sgs-en
Bevallom, fizetős Market híján alternatív forrásból már ismertem a játékot, amely a konkurens platformon igen jól szerepelt - hét játéka, miazmás -, köszönhetően a kellemes grafikának, jó hangoknak és a pörgős játékmenetnek. Mivel már van fizetős Marketünk, gondoltam…..