Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mentolos szalonna

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nap nem éppen ment zökkenőmentesen. Az első 5 órám órám szuper volt, jól teljesítettem az órákon! A rajz a kedvencem. Imádom a tanárt, az osztályt, a termet és azt is, hogy itt egy órára kikapcsolhat az agyam és csak arra koncentrálhatok, hogy egy grafit ceruzával és egy fehér papírral…..
2016.06.07 - Budapest, Magyarország   Sokat gondolkoztam melyik nap is legyen a hivatalos első, hisz pár perccel éjfél előtt indul a buszom Varsóba, de mivel ez ma este van, így erre esett a választásom. Mivel gyakorlatilag ma még itthon vagyok egész nap, naplóbejegyzést nem fogok írni, inkább…..
Mentolos szalonna 2016.06.07 17:26:32
Tamás ügye csodálatos módon magától megoldódott. A T-Home ügyfélszolgálata elismerte, hogy amikor telefonon megkeresték, "tévesen nem tájékoztatták" az áremelkedésről, amikor meghosszabbította hűségnyilatkozatát, ezért a különbözetet most jóváírták neki:Pár…..
Gábor közel egy éve mondta fel tárhelyét a Dataglobe-nál, de még mindig az azóta keletkezett fantomtartozással bombázzák. Emailen kiderítette, hogy tavaly karácsony előtt pár nappal már olyan állapotba kerülhettek, hogy nem sikerült feldolgozniuk a lemondását. Viszont a…..
Mentolos szalonna 2011.10.12 14:14:45
Sándorék gondolták, spórolnak pár forintot a fotóelőhíváson az eDigitalnál, de végül már nem volt türelmük kivárni, míg hajlandó lesz a cég teljesíteni az ígéreteit. A jogtalanul felszámolt plusz költségekről nem is beszélve.Az eDigital reklámjainak bedőlve (9ft +…..
Mentolos szalonna 2011.09.01 16:01:49
@Anti Anyag: Hát szarjál be. Nem kevésbé vagyok troll, mint te ezzel a semmitmondó kommenttel.

A cég lehúzós?
Lehet.
De hogy a posztoló meg is érdemli, az is biztos.
Mentolos szalonna 2011.09.01 16:44:58
@ColT: Kérlek szépen, nagyon egyszerűen szűrhető: ha a nyitott rendelés 5 napnál régebbi, és még minden asztal egyben van a felvevő irodában, ha üvegestől még nem jött számla.
Zsolték a Hatlépcsős Borozó híres velős pirítósát akarták megkóstolni, azzal azonban nem számoltak, hogy az ínyencség mellé bunkó pincér is jár.Engedjék meg,hogy a hétvégi " kellemes " tapasztalatomat megosszam Önökkel. Tiszteletünket tettük a balatonfüredi 6…..
Naiv ügyfél örülhetne, hogy vannak még rendes helyek, ahol megfogják helyette a legyeket. Milyen jók lesznek majd, ha elfogynak a patkányok!Mellékeltem egy képet a reggelimről - tizedmilliméteren múlt, hogy a lény (teteme) megmenekült. A perecet egy Reál üzletben vettem: nem…..
Obligata minden kudarc ellenére évekig próbálkozott az Opel Gombosnál, hogy egyszer úgy igazán megjavítsák az Astráját, de most feladta a harcot:Évek óta az Opel Gomboshoz hordom az opel astrámat, úgy még sosem hoztam ki javítás után a szervizből, hogy tökéletesre sikerült…..
Éles hang. A csend vágja a füled. A falak hörögnek, az ablakon elsuhan a hold fénye, majd rávilágít a kezedben égnek meredő vércseppektől csillogó konyhakésre. Remeg a gyomrod, az ajtók felé baktatsz, a verejték csípi a szemed, a szíved lassan felrobban. Csönd. Agyonnyom. Még…..
Andrisnak kezd lebomlani az egyéves szemüvege, amire a Vision Express azt mondja, hogy régi modell, már nincs hozzá csavar (!), más boltokban meg nem akarnak hozzáérni a kerethez, nehogy magától elpusztuljon a maradék:Körülbelül 1 éve vettem a Vision Expressben egy szemüveget, sőt…..
Benjinek a gép szerint nem sikerült a KRESZ vizsgája, ő azonban úgy gondolja, hogy igen, hiszen az egyik kérdésnél a számítógép hibázott, rossz választ ítélve jónak. Sajnos a vizsgáztatót nem sikerült meggyőznie erről, szerinte nem a rendszerben, hanem a vizsgázóban van a…..
Makákó általános érvényű okostelefoncserés kálváriájának alapvető tanulsága, hogy az azonnal elromló telefonokat mindig a vásárlás helyén kell cseréltetni:Megosztanám veletek, hogyan jártam nemrégiben okostelefon-vásárlás ügyében. Előre kell bocsátanom, hogy…..
Múlt héten elméláztunk, milyen rossz az IPTV-s ügyfeleknek, hogy csak a többieknél drágábban vehetnek akciós táblagépet a T-Home-tól. Eheti naiv ügyfelünk egyáltalán nem kapott táblagépet, pedig kétszer is megrendelte. Persze mind a két alkalommal hibázott, mert először egy…..
Mentolos szalonna 2011.07.28 16:39:04
Szerencsére nem a brutális kánikulában felejtették hűtés nélkül ezt a raklap fagyit a soroksári Auchanban, de csak a biztonsági kamera tudná megmondani, mennyi ideig olvadoztak:A soroksári Auchanban jártunk bevásárolni, és a képen látható jelenségre lettünk figyelmesek. A…..
Robi nem akart cigarettát venni tegnap este, talán nem is dohányzik. A szentendrei Lukoil kútnál mégis vett egy dobozzal, bár azt is csak a blokk szerint, amin utólag tűnt fel neki a plusz tétel. A szentendrei Lukoil kúton fedeztem fel a lenyúlás egy – valószínűleg nem naiv…..
Mentolos szalonna 2009.05.30 09:44:31