Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szőkecsa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiszel Tünde még saját show-t nem kapott, mint Benkő Dániel, de a neki kijáró pár percet azért megadják neki rendszeresen a képernyőn, állandó elem ő, mint a bal fölső logó. Az alábbi videón sem az a vicces, hogy a fürdőruhadivatról mesél, végül is tökmindegy, hogy…..
A Capital Partners nevű brókercég paradigmaváltást hozott a hullamosáshoz és kutyaszappanfőzéshez hasonlóan népszerű telefonos zaklatás marketing világába: nem elég, hogy reggeltől estig otthonukban inzultálják az ártatlan lakosságot, ha valaki menekülni próbál előlük, azt…..
Emlékszik mindenki, mekkora aláírásgyűjtéses-cikkcunamis kultúrbotrány tört ki, amikor a UPC ki akarta venni a Mezzo komolyzenei csatornát a programjából? Vissza is rakták ijedtükben. Na, mostanra megnyugodtak, és szép csendben kivágták az analóg programból. Tibor…..
szőkecsa 2009.07.09 16:02:14
@Baldvogel: Igazad van,mert nem csak fejed,eszed is van.A szolgáltató csak akkor lenne igazán értünk,ha nem szemetekkel megspékelt csomagokat sózna ránk,hanem mi választhatnánk ki azt az 5-10 csatornát,ami érdekel.Az ilyen értékesítésnek már adottak a technikai feltételei.Vajon a szolgáltató,miért nem él vele?