Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szbalage

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többen jeleztétek a blogon, és a világ minden részéről özönlöttek a twittek, hogy az iPhone elfelejtette őket felébreszteni 2011. január elsején, újév napján. A telefon elfogadja az ébresztési beállítást, de sztoikusan csendben marad az ébresztés pillanatában, semmi jelét…..
Az Appleblogon minden évben megemlékezünk az előző 12 hónapról, hol az AAPL részvény görbéje mentén értékeltük az óesztendőt, hol a posztokból válogattuk ki a legfontosabbakat. Idén összeszedjük, nekünk mik voltak a kedvenceink, a világ okulására, és hogy másnaposan is…..
szbalage 2011.01.01 13:20:25
@exkalibur: dettó!
reggel jól be is szopatott :S :@
asszem ez elég gáz... ahogy visszaállítod a dátumot tavalyra, egyből jó :S
Két olyan fotót találtam az iPhone-omon, amiknek nem könnyű egyből rájönni a keletkezési körülményeire. Megmutatom nektek, lehet tippelni, mit látunk a képen, nem annyira nehéz, de így karácsony előtt nem akarok semmi fajsúlyosat.És hogy jobban motiváljunk titeket, nyereményt…..
szbalage 2010.12.21 20:08:34
Az iOS 4.1-essel kézhez kapott Apple-kütyük is feltörhetőek, hála a devteam és Geohot munkájának. A greenpois0n nevű törés immár letölthető Macre (az oldalon a gomb még nem működik, becsapós, szóval Macre nemsokára) és Windowsra is, és ami a legfontosabb: nagyon tetszik az…..
szbalage 2010.10.12 17:54:34
@lucimc: csáó! Cydiába add hozzá source-hoz a stable.szifon.com-ot utána keress rá az Appsync kiegészítőre, tedd fel, utána egy ingyenes progit telepíts fel, azután meg már rámegy minden tört alkalmazás.
szbalage 2010.10.12 18:06:35
@lucimc: bocs, de inkább erről szedd le: cydia.hackulo.us
Mert 99 dollár. Ne hagyjuk a végére. Az újratervezett gép ugyan sokkal több funkciót tud, mint a 229 dolláros elődje, de valljuk be: az ára a legfontosabb tulajdonsága.Az Apple TV összement, kiesett belőle a merevlemez, ezért a gép eszeveszett streamelésbe kezdett. Szív adatokat a…..
szbalage 2010.09.02 15:27:54
@pbando: hali, ha jól tudom van NAS amin fut iTunes szerver/kliens, nem vágom melyik.
elképzelhető, hogy arról is tud streamelni?
Ennél egyszerűbb már tényleg nem lehet az amerikai törvények szerint immár legális jailbreak, egyszerűen megnyitunk egy weboldalt az iPhone Safarijában, végignézünk pár töltősávot, és újraindítás, kábel, külön gép nélkül megvan a feltörés. Hol vannak már a custom…..
Az Apple.pro nevű tajvani blog különös Apple-alkatrészt talált a raktárak mélyén. Egy Apple márkaelzésű, 3-szor 3 centis érintőképernyőt, és most azon megy a találgatás, hogy mi lehet ez.3-szor 3 centin ujjal nem lehet nagyon bűvészkedni, ezért sem illik bele a képbe,…..
Start! Mostantól lehet lerántani az iPhone - iPod touch - iPad új operációs rendszerét, az iOS4-et. Próbálgassátok, írjátok meg a véleményeteket, különös tekintettel az alábbiakra:- Magyar nyelv és helyesírás-ellenőrés.- Multitasking, természetesen, csak 3GS-es kollégáknak-…..
szbalage 2010.06.21 19:55:54
@DemjanJr: linket nem tudol? :P
Az Apple már megkezdte az előrendelések kiszállítását, a hírek szerint az iOS4 készre kalapált verziójával. Az új operációs rendszer mára lett ígérve, és valószínűleg meg is érkezik, Cupertinóban is feljön a nap nemsokára, ha egyszer kitörlik a csipát a szemükből a…..
Hát nem tartott sokáig, az AT&T megkezdte a negyedik generációs mobil forgalmazását, aztán átmenet nélkül bejelentette, hogy történelme legsúlyosabb online üzleti napját sikerült elszenvednie (egyelőre ugyanis még csak a netes előrendelés él, mint opció). A hatalmas…..
Eheti hirdetőnk, az iStyle új üzletet nyitott, ennek örömére mi is ellátogattunk a megnyitóra. A bejáratnál Gábor, az üzletvezető széles mosollyal fogadott. Nem csoda, vagy két-háromszáz ember állt sorba az esőben, várva arra, hogy bejusson az Andrássy út 36. szám alatti…..
szbalage 2010.05.19 00:27:55
Néhány nappal a 3G-s iPad megjelenése után máris elkészült és letölthető a Spirit jailbreak, amivel minden eddiginél könnyebben törhető fel az iPad, iPhone 3GS és 3. generációs iPod touch.Az egykattintásos törés újra elindítja a macska-egér játékot, viszont az…..
Appleblog iPhone OS 4.0 - Live 2010.04.08 18:25:00
Hétkor kezdünk. Nagyonnagyonnagyon messze már ne menjetek. Kicsit messze még mehettek. Én egy olyan brióst vagy mit kérek. Amúgy az event egy kicsit csúszik, lassan ültek le a helyükre a csávókáim. Steve Jobs kijött a színpadra. Ugyanúgy néz ki, mint mostanában mindig.…..
Az elkövető ezúttal a devteam egyik tagja, MuscleNerd, akinek a bolti forgalmazást követően csupán egy napra volt szüksége, hogy feltörje az iPadet. A törésnek azért volt előzménye, a hacker Comex korábbi, 'Spirit' elnevezésű jailbreakjét vette alapul, ami egy iPhone OS 3.1.3-ban…..
Ismét egy magyar sikerről számolunk be, sokatoknak ismerős lehet az Alpine Crawler World játék neve, ami nemcsak a magyar, de az amerikai AppStore-ban is az elsők között állt. A csapatot nem volt könnyű felkutatni, kiderült ugyanis, hogy a kiadóként feltüntetett 3DMagic Kft.…..
szbalage 2010.03.31 14:44:48
Mai hülyeállat rovatunkban két németül beszélő fickó rombol, ami természetesen súlyosbító körülmény. Fogták az Apple laptopját, némi fúrógépezés segítségével igazítottak rajta, aztán snowboardot faragtak belőle. Ezután lecsúsztak vele a lejtőn. That's all folks.…..
Appleblog Mi jön az iPad után? 2010.03.01 12:39:00
Remek összeállítás a Gizmodótól az Apple termékkínálatának bővítéséről: először volt az iPhone, aztán a nagyobb iPad, 2012-ben jöhet az asztalnyi iBoard, majd a szobányi iMat.    ..
szbalage 2010.03.01 14:39:57
@aHim: naggyon király ez a kép :D
Ahogy ígértük, dél és egy között kisorsoltuk a nyereményjátékunk nyertesét, aki az Appleblog és a T-Mobile jóvoltából egy vadiúj, kötelezettségek nélküli MacBookkal és egy 3G-s modemmel lett gazdagabb. A sorsolást egymástól körülbelül 121 kilométeres távolságból…..
szbalage 2010.02.15 13:17:08
Mint korábban már említettük, Zalakarosra mentünk egy négy napos stresszkezelésre és feltöltődésre. Az Appleblog ez idő alatt továbbra is üzemel, napi egy posztot mindenképpen ígérhetünk. Azonban még ennél is sokkal jobb hír, hogy a négy nap valamelyikén egy meglepetéssel…..
Aki eddig nem telepítette, ne is tegye: a külföldi oldalak beszámolói szerint a mostani volt a legelcseszettebb update az iPhone-ok történetében. A fórumokról kiderült, hogy a 3.1-es rendszer telepítése után számos mobil akkuideje drasztikusan csökkent, a hívások rendszeresen…..
Update: Újabb infók:A T-Mobile becslései szerint az induló készlet legfeljebb 2-3 napra lehet elegendő. A jelenlegi iPhone 3G 8 GB-os verziója továbbra is forgalomban marad, és ez a típus megfelelő számban, országszerte 119 üzletben rendelkezésre áll.A készülék pénteken 11…..
szbalage 2009.07.27 14:06:09
@PuruttyaIrto: hát sztem azért az apple termékekre világszintű garancia van, mindegy hogy hol veszed meg....
most mivan akkor, ha egy belga kinnt megvette, eljön magyarországra nyaralni, és beszarik a telefon, és nemtud semmit se csinálni??? sztem hasonlóan működik ez az egész mint a kocsiknál...
ha másnem bemész egy apple-be, elkezdesz angolul beszélni, aztán segíteniük kell.... sztem egy ekkora kvalitásu cég nem meri megcsinálni, hogy más országból ne legyen elérhető, csak ott ahol vásárol..
szbalage 2009.07.27 14:16:33
@chickenke: és ha külföldön függetlenül veszed meg, akkor ki szervizeli?
Tudjuk mindannyian, hogy a legnagyobb processzorgyártó gpu-i főleg csak arra jók, hogy hangosan vinnyogva, a földön fetrengve röhögjünk rajtuk: a MacBookomban például GMA 950-es van, ami mindössze annyit tud, hogy a képet valahogy eljutatja a processzortól a kijelzőig. Az X3100-asok…..
Ünnepli magát az Apple, miért is ne tenné, hiszen egy év alatt egy birodalmat hozott létre. Az AppStore 56 ezer alkalmazást kínál (és igen, ezek közül egyesek pornóval foglalkoznak), ebből válogatták ki a legkeresettebbeket - persze országonként ezúttal is mást látunk.Én az…..
Appleblog Úton 2009.06.18 11:33:00
Ezt figyeld: mész az ötsávos 101-esen San Francisco felé. Körülötted mindenfele autók, mögötted, előtted, melletted, a legnagyobb távolság talán ha nyolc méter. Egy magaslat tetejére érsz az V6-osoddal, lenézel, meglátod magad előtt a ködbe burkolózott várost, meg a kígyózó…..
szbalage 2009.06.18 14:47:24
@gnl: hát azért ez túlzás, hogy mindenki volt már amerikában......
én sem voltam és nagyon jó lenne elmenni....
inkább verd a segged a földhöz, hogy megadatik, és ne szóljál le másokat, akik talán először vannak ott....
A várva várt operációs rendszer megérkezett. Ide veled copy, paste, Turn-by-Turn navigáció, gyorsabb Messages, MMS (nem, te inkább mégsem), Find My iPhone, tethering (elvileg nem lesz korlátozva), jobb Safari, Bluetooth, Spotlight, Voice Memos. Állítólagos magyar nyelv.  …..