Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaszacska

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Rutinos Hiénázó vagy kezdő, a Sebességhiéna játékában mindenki egyforma eséllyel indul. Illetve mindenki, aki megérti az egyszerű szabályokat és tisztességesen játszik. Először azonban lássuk a nyereményt: egy remek, boros szakácskönyv Így főzneka  borászok címmel,…..
kaszacska 2010.12.18 21:39:52
@buga jayson: az a nem mindegy, hogy alacsony 11-es idot megy negyedmerfoldon!

Szerintem kezdhetjuk gyujteni, hogy mivel lehetne megverni az SLR-t. Pl.:
SLR 722: 337km/h
Murciélago LP640 340km/h
Enzo 350km/h
Veyron >400km/h
kaszacska 2010.12.19 18:41:07
@buga jayson: drakulalok!
Megtaláltam az egyik standon a legstílusosabb elvihető ajándéktárgyat is. El kellett hoznom, annyira szép. Imbuszcsavaros keret, kipattintható zárfedél - két dimenzióban rányomtatva. Öntapadós. A feladványhoz tartozó autó képeiért kattintson, és galéria nyílik! Mivel én nem…..
kaszacska 2010.03.20 14:13:10
kaszacska 2010.03.20 14:27:51
@Ender Gábor: Koszi! De csak a rendszam miatt fejtettem meg, ahogy szunyii is irja.
220 ezer forintot kaptam a 93-as, gazdasági totálkárossá vált Marutimért. Nekem nem tűnt soknak, de Csikós Zsolt azt kiabálta, hogy autónepper vagyok, mert az ütközés előtt max 60-at adott volna érte. Ehhez nem értek, de az biztos, hogy nekem sokat ért. Azt mondják, a vidéki…..
Talán emlékeznek még a Totalcar történetének eddigi egyetlen szolgálati gépkocsijára, a VAZ 2101 típusú, okkersárga autóra. Karotta és Winkler gagyi-pimpelte egy tévéadásban, amely kizárólag a Zsiguliról szólt, majd szerepelt még cikkekben, utolsó éveit azonban javarészt a…..
kaszacska 2009.07.29 22:00:53
@Csikós Zsolt: Netan a fekete amcsi stretch limo is a klubhoz tartozik? Szerintem azon az udvaron szoktam latni.
Ugye megértik, hogy ezt meg kellett osztanunk önökkel? Ugye megértik, hogy ezek után sírva vonul a sarokba Grandmaster Flash és az egész Furious Five, de meghunyászkodik még a Sugarhill Gang is és a Public Enemy leteszi a fegyvert? Ugye megértik, hogy ebben a pár percben egy valódi,…..
A minap matattam valamit a garázs előtt, és átgurult hozzánk Capris, aki az utcában lakik, és valóban van egy hármas szériás fekete Ford Caprija. De kivételesen nem a Caprival gurult át, hanem ezzel itt:Egy eredeti Csepel BMX-szel. Akkor készült, amikor a Csepel még egy hatalmas,…..
kaszacska 2009.05.29 21:54:18
@LyukasBogrács: Nem, egyben volt, csak nem volt meghuzva rajta semmi. A csepeli bringaboltban vettuk. Van ezen kivul meg onnet 2db kb. 15eves monti is, egesz jol birjak ma is, persze ez-az mar lett cserelve rajtuk, de a fobb reszeik eredetiek meg. A BMX eladasi ara lett befektetve a montiba.
Belsőség Kicsoda Michael Vergers? 2009.05.29 10:55:00
Ismerik? Hallottak már róla? Bevallom, amíg be nem gyűrűzött a Nürburgring körrekord-mánia, addig nem is hallottam róla, pedig az 1969-ben született holland pilóta elég komoly versenyzői múlttal rendelkezik. A LeMans Series LMP2-es kategóriájában bajnok lett 2006-ban, egy évvel…..