Regisztráció Blogot indítok
Adatok
new model army

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor francia üzletembereknek szerveznek kétnapos konferenciát francia üzletemberek, a meghívott magyar vendégeknek elég csupán egyetlen kérdést feltenniük az utazás előtt: mikor indulunk _már_? Semmiképp nem szeretném ha úgy hangzana, mintha a delegációnk csak enni ment volna…..
new model army 2014.04.13 11:08:23
Polgárda A vesztőember: Bajnai 2014.04.07 12:28:15
Több kommentben is próbáltam kifejteni, úgyhogy most itt az ideje egy összefoglalásnak is. A Fidesz hatalmas győzelme (kétharmad vagy sem, mindegy) - mint ahogy azt előre látni lehetett - nem elsősorban a saját kimagasló teljesítményének volt köszönhető, hanem a hiteltelen,…..
new model army 2014.04.08 06:18:52
Az egyik kedvenc geek témájú szakportálunk, a Gawker-birodalomba tartozó io9 összeszedte azokat a legfontosabb konspirációs teóriákat és homályos sejtéseket, amiknek a megfejtését jó eséllyel még maga George "Gyorsírásbajnok" R.R. Martin sem ismeri. Vigyázat, extrém…..
new model army 2014.04.06 21:58:36
Volt egyszer egy Rebecca Black, aki annyira rossz zenét és klipet csinált, hogy az egész internet ezen röhögött. A Friday azóta a minősíthetetlen szarhalom egyetemes mérőfoka lett, a produkció mögött álló PMW Live és Patrice Wilson azonban annyira felbátorodott a semmiből jött…..
new model army 2013.10.15 23:20:41
Miért gyűlöljük Alföldit és a liberálisokat az István, a király kapcsán? Alföldi Istvánt, a keresztény Magyarország megteremtőjét többször igen negatív színben tüntette fel. További magyarázat nem szükséges. Alföldi Koppányt, a független Magyarország harcosát…..
Puskás Peti kicsit háttérbe szorította a musicales csöpögést. Mostanában az öccsével, meg valami londoni spanjukkal The Biebers néven nyomulgat.  Állítólag azért találták ki magukat, mert nagy partyállatok lévén ezzel a formációval akarnak ingyen bejutni a…..
Miután hétfő délután megjelent a Mandineren a Budapest Pride-ról szóló tudósításom, úgy gondoltam, végre megérdemlek egy kis pihenést. Ellátogattam a Hátsó kapu nevű műintézménybe, hogy megnézzem a Budapesti Anarchista Színház Többszörös orgazmus című előadását.…..
Traubisoda! Mi más lehetne, mint a természet ajándéka?! És most ne csak a hidegben duzzadó mellbimbókra tessenek gondolni...ejnye! Bár nem tudom, hogy van-e ember, aki ha ránéz erre a plakátra, annak rögtön nem szúr szemet a póló dombor mintázata. Hiába, no, ebben a korban még az…..
A kérdés már csak az, hogy fennállnak-e Magyarországon egy öngyilkos nemzeti konfliktus feltételei. A tragikus válasz pedig az, hogy igen, kétségtelenül igen. Ha nem is annyira kiforrott formában, mint egy ideáltipikus polgárháború küszöbén, de azért nagyon is határozottan és…..
new model army 2012.04.22 21:39:36
@negondolkozz!majdénmegmondom!:
gondolkodom.réggebbentekérdezted.
Az ember a bajusz mögött, avagy minden, amit a leendő köztársasági elnökről tudni érdemes. Áder János egyszer összeakasztotta a bajszát Kövér Lászlóval, amikor a Fidesz szülinapon együtt énekelték a YMCA-t. Áder János tisztán kéri ki a whiskyt, mert a jeget a saját…..
new model army 2012.04.17 19:51:46
Ünnepeljünk Feleim!Orbán Viktor eldöntötte: Áder János lesz a NER államfője. Igen, a jelölés kicsit másképpen néz ki a nerenkívüli államokban, ott a frakcióvezetőknek előbb szokás szólni egy ilyen volumenű dologról, mint a sajtónak, de ne piszkáljuk már ezt az apró…..
new model army 2012.04.15 10:47:47
  Valószerűtlen púpot a hátonValószerűvé tenni kell.Méghozzá úgy, hogy világnak hátátHajlítni kell egy púpig el. És ha egy gigászi gerinc is hajlik,Richard-nak púpja nagy mintát követ.Meggörbedt időben meggörbedt férfiLegelső divatfi még lehet. Viszkető…..
new model army 2012.04.01 11:41:55
„Antifasiszta mozgalom: a fasizmus és a fasiszta veszély ellen irányuló tömegmozgalom, amely osztályhelyzetre, pártállásra, világnézetre és vallásra való tekintet nélkül egyesítette a demokratikus erőket és szervezeteket. Legfőbb hajtóereje a nemzetközi munkásosztály…..
 Volánkombi, Döry L., Baum, Tintás és Tékás Lacika köszöntik a nyájas olvasót 22:16 A Gerlóczy utcai Villányi borozóban készült CELEB! Galkó Balázs-interjúval búcsúzunk: "Soha nem éreztem magam fenyegetve. Mármint kocsmában. Egyébként igen."…..
Boldog március 15-öt kívánok a tisztelt olvasóknak! A mai napon szanaszét száguldó riportereink segítségével tudósítunk az eseményekről. Ha szeretnél te is a Kettős Mérce sikeres és dinamikus csapatának a tudósítója lenni, nem kell mást tenned, mint írnod…..