Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megahomer (törölt)

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helfrici megértő - "a műanyag viszont kicsit cipős lesz, de ahol fát vágnak, ott hullik a forgács" - mi viszont egy kicsit azért összevonjuk a homlokpáncélunkat. Tudjuk persze, hogy kajára állni önmagában nem bűn, New York-i galériákban ilyesmikből életművet lehet…..
megahomer (törölt) 2010.02.08 21:02:20
@Nyúúúl: Ha nem haragszol, az az enyém!
Az alábbi kesergő levélből egy derül ki: Kiváló Dolgozó nem ebben a világban, hanem a tiszta ideák birodalmában élt eddig. Kiváló Dolgozó, ébredj föl! MINDEN készétel ilyen gusztustalan, mint a Norbié. A legtöbb még ennél is sokkal, de sokkal durvábban eltér a csomagolás…..
A "drámai fogyasztói monológ" kategóriában komoly díjakra pályázhat Atis, akiről methetetlenül Latinovits Zoltán versmondása jutott eszünkbe, ahogy az elfúló suttogástól az üvöltésig játszik a húrokon, de a düh, az egyre fokozódik. Atis baja az, hogy két…..
megahomer (törölt) 2009.10.20 01:22:49
megahomer (törölt) 2009.10.20 01:23:56
Viki a Cinema City Aréna büféjében dolgozik és olvasta, hogy milyen sokan panaszkodnak a mozira és a kollégáira, tegnap este viszont olyan élményük volt, amilyennel még sosem találkoztak: tahó, verekedős vendégek őrjöngtek és fenyegetőztek egy zacskó pattogatott kukorica miatt.…..
megahomer (törölt) 2009.10.18 11:58:44
@Trojai: Azért remélem egy sallert még megeresztett az őr barátunk. Ráfért a "kiccsávóra". Ha herceg, ha nem. Mondjuk nálunk itt mindenki minimum hercegnek hiszi magát. A plázaribancok meg a legundorítobb állatfaj a kancigány és kopaszagyú "1 bites" keljfeljancsik után...
megahomer (törölt) 2009.10.18 20:00:26
@Coholol: De közben te is egy tirpák vagy. Egy álszent képzeletbeli-felsőbbrendű valaki vagy valami. Az ilyeneket szoktuk elsőnek rádobni a tábortűzre...
megahomer (törölt) 2009.10.19 21:23:08
@Coholol: Csak téged nem. :D Najó. Tudom, hogy nem érezted ki a mondatomból a viccet. De én már csak ilyen vagyok. ;) Nehéz megérteni. Nincs harag? :)
A török-örmény határ közelében egy földrengés lehetővé tette, hogy a közeli vulkán kőzeteit megvizsgálja egy kis csapat paleontológus tanáruk vezetésével. Az amerikai hadsereg egyik egysége a közelben titkos küldetést teljesít, az erdőben lázadók bújkálnak. Mindhárom…..
Kiváló országimázs via Bede Márton: a BKV agyatlan, rosszindulatú ellenőrei ügyesen elkapták és megbüntették a világ egyik legismertebb és legbefolyásosabb utazóját. A sztori nem attól szomorú persze, hogy kit vágtak meg, hanem hogy hogyan. Tony Wheeler és barátai az eső elől…..
megahomer (törölt) 2009.07.10 23:56:17
Újabb csemege rajongóknak: a Reptisaurusban megvan minden, hogy tényleg szar film legyen! Iszonyat gáz CGI szörny, kamu robbanások és nevetséges halálnemek. Letöltő mágusok hajrá! ..
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
megahomer (törölt) 2009.06.17 00:57:22
@morrisal_: Huh... Ne is mondd! Az ilyenektől kiráz a hideg...
X. érthetően ki van borulva, mert napokig azért nem juthatott hozzá a külföldről rendelt csomagjához, mert a lerohadt a vámosok számítógépes rendszere. A Naiv Ügyfelet az készített ki különösen, hogy az ügyintéző abszolúte terméstes hangon közölte, hogy volt már emiatt…..
megahomer (törölt) 2009.05.29 23:19:56
@reunalla: www.vholdr.com Szerintem ilyet rendelt a srác. Szerintem ez kisebb. Szerintem ilyet még nemkapni nálunk. JS és szerintem sok lett a szerintem. :D
Újból live blog a Zskategórián! Ma 22:00-tól Boa vs Python az AXN Sci-fi műsorán. Álljon itt a tartalom bemelegítésnek: A rejtélyes körülmények közt kiszabadult hatalmas piton tucat számra szedi áldozatait városszerte. FBI-ügynökök és csúcstechnikával felszerelt kutatók…..
megahomer (törölt) 2009.05.29 20:50:45