Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tonyeaux

1 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ A kis mozdony nagy napja 2016.10.24 19:00:00
A C-50-es mozdonyokat a MÁV Északi Járműjavító építette az ötvenes-hatvanas években, nagyjából abból, ami épp rendelkezésre állt. Bár nekem elsősorban a Csepel motor jellegzetes kerregése tűnik fel, biztos vagyok benne, hogy aki traktorokkal, munkagépekkel vagy teherautókkal foglalkozott akkoriban,…..
Bezzeg régen, bezzeg az oroszok, bezzeg a kétüteműek – ah, folytathatnánk a felsorolást karácsonyig, de minek: akinek nem volt Jawája, az nem értheti, legfeljebb sejtheti micsoda buli lehetett ez. A beágyazott videóban az 1976-os, szovjet márkatalálkozóról készült…..
A mostani poszt úgy született, hogy Írtam a ROCO 2012-es újdonságlapjáról, és megemlítettem benne a 310-es gőzös modelljét.Modelleztem volna is egy kicsit még aznap, de mivel elpakoltam a vizesmatrica-pakkom, a program lakásfeltúrás lett. A matricák utáni keresgélés közben a…..
Zseni! Egy csapat hangtechnikus alaposan megszűrte, és feljavította az eredeti hanganyagot, így már csak a kristálytiszta lényeg jön át! A szám mondanivalója csak így tökéletesedhet ki...
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Szerkesztőségünk tagjait más-más okból, de végtelenül izgatja a hajbeültetés témaköre (én lassan rászorulok, Zsazsa pedig izgatottan várja, hogy szarul sikeruljön), ezért örülünk minden, a témával kapcsolatos hírnek. A hazai celebvilágból most Hairpyra került a sor a…..
Tonyeaux 2011.04.07 17:34:11
Subba Napi GIF: Klasszik 2011.04.02 12:48:00
VIA..
Tonyeaux 2011.04.02 15:21:56
Subba Stohl Buci 2011.03.31 14:23:00
Stohl András a magyar Császár ElődStohl András bűnös. Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetést kapott első fokon, plusz a perköltség megfizetésére kötelezték. Ezen felül három évre eltiltották a közügyektől, öt évre a járművezetéstől is. (kép innen)..
Tonyeaux 2011.03.31 21:03:42
@FDToth:
Te hülye vagy? A kábszert mint vádpontot nem hozták fel, a cserbenhagyást, mint vádpontot nem hozták fel. Szerinted sokat kapott? Te 10év alatt nem úsztad volna meg, az ziher. ebből a két évből is egy lesz. Plusz azt sem kéne elfelejteni, hogy volt már egy igen komoly pukkanása, amibe majdnem bele is halt... rá 2éven belül itt a másik. Gondolkozz már ember...
Már ezt a szar techno-tinglitanglit is elveszik Európától? A REFRÉNIG KÖTELEZŐ MEGHALLGATNI!!!(Az is biztos, hogy jó alaposan megvígasztalta magát JLo valami zsémánttal miután hozzá kellett érnie a Swarovskihoz)  ..
Nesze!szer Sunshine Reggae 2011.03.11 18:55:00
     Tudtátok, hogy Bob Marley halálát melanoma okozta? Az agresszív anyajegy felfedezésekor a  lábujján már áttét is jelen volt a 36 éves reggae zenész tüdejében és agyában. Ha eljön a várva várt nyár, kiemelt figyelmet kell fordítnai a megfelelő…..
Subba Facepalm: Vastag Csaba 2010.12.28 13:24:00
Ásítunk miközben nézzük, igazából nem is várjuk el, hogy extrém reakciókat váltson ki, de mégis: ..
Korábban már többször beszámoltunk az Afrikában élő magyar pár túra-előkészületeiről. Több olvasónk adott tippeket az úthoz: Tom és Sophie legalább félig felkészülve vághattak neki az útnak. Néhány nappal ezelőtt szerencsésen hazaérkeztek, épségüket bizonyítja ez…..
Lehet, hogy nem Magyarország a világ legbiztonságosabb országa, de úgy tűnik a vendégszeretet nem felejtettük el. A héten kétszer is írtunk Kunióról, a japán világutazóról, akinek pont Budapesten lopták el motorját. A fiú átvágott egész Eurázsián, hogy…..
Nesze semmi, fogd meg jól válaszlevél.Kedves Donát,Néhány kérdésemre a balatoni utazással kapcsolatban (az átszállásokkal kapcsolatban és általában a vonatkésésekkel kapcsolatos kompenzáció kérdését is érintve...) az Ügyfélszolgálattól kapott válaszokat továbbitom…..
Tonyeaux 2010.07.12 23:25:15
@Vörösbe esett fedezőjelzőre előjelzést adó főjelző:
Ne haragudj nem bántani akarlak, de amiket te megcáfolsz itt jelenleg, na azoknak közük nincs a cikkhez. A globális felmelegedéssel is baromságot mondassz, mert ez marhára nem az utas baja. Most ezért nehogy már mi kezdjük sajnálni őket. Amúgy én dolgoztam ott... És odateszem, még a dolgozók is elégedetlenek. Nagy vasútbarát lehetsz, ha így véded a dolgokat, de ez itt nehéz. Hidd csak el, nagyon gáz ez a helyzet. Debrecen - Gyöngyös 4óra, kocsival 1óra 15. Ha kör ic-zek, akkor rugóssal drágább a jegy, és félórát nyerek, már ha megvár a csatlakozás. Úgyfest max ingával jársz, vagy azzal sem. Ha te is dolgozó vagy, akkor meg egy békés kis helyen, ahová nem érnek el ezek a gondok. Vagy beépített ember vagy, nem tudom. Mindenesetre indulj csak el, és gondolkozz utas szemmel, mert nem csak vasútbarát utazik a vonaton. Sőt többségében... Ne az utas baja legyen már hogy a máv alapvető dolgokat nem tud helyén kezelni. Ezt sehol sem nyelik le, sehol. Te se eröltesd, nézz körül a az országban alaposan...
Tonyeaux 2010.07.13 17:42:17
@Vörösbe esett fedezőjelzőre előjelzést adó főjelző:
Figyeljmár, ne mentegetőzz. Mondom, utas vagyok, nem érdekel, oldják meg. Igenis késnek mindenfelé szinte mindíg. Te szerencsés vagy. Elhiszem, hogy sokat utazgatol fotózgatni, és sikerült jól kifognod a dolgokat. Egyszerűen nem értem, miért véded. Ha németországban van egy ilyen klímás balhé, látod, nemzetközileg kiveri a biztosítékot. Nállunk naponta hány ilyen balhé van? MD-motorvonatokon alig lehet lehúzni az ablakokat, mert bekalapálták a sineket, hogy télen le ne essenek. De július van basszus. Pláne a 108-ason, a hortobágyi puszta közepén, agyphasst kapsz a melegtől... Pénteken még jól csurig is van, hogy állni is lehessen rajta...A helyzet katasztrófa. Egy két fővonalon tarthatóak a dolgok, de ha egy kör ic-vel mész, azzal is borítékolhatod a félórát, télen nyáron. És még rengeteg ilyen vonat van. Értsd meg, nem véletlen van ez a blog, ha itt nagyon védelembe kezdesz, halott arc.
Visszatérve a cikkre. Ha szerinted nemzetközileg nem felháborító, hogy hónapok óta, inkább évek óta folyamatosan késnek a vonatok, bizonytalan a közlekedés, a túristák által legjobban látogatott környéken, a balaton partján, akkor magadra vess. Lehet neked is ki lenne a nemi szerved, ha záhonyból, mire ideérsz sokszor meg van 9óra... Majdnem annyi pénzért, amennyiért meg repülővel kimész angliába 2óra alatt. Utas szemlélet, nem vasút buzi. Ez ami itt van minden, csak nem elfogadható.

utóiratként: Csak a vasút szeretete vezérelt anno a vasúthoz, de ez már rég nem az, réges rég nem az, amit megszerettem. Szét van barmolva az egész. Ennek ellenére szeretem a vasutat, mint olyan, de a MÁV-ot rühellem... A 70-es-80as években volt a fénykor, azóta csak a leépülés.