Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leviking

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év talán lefárasztóbb értekezlete volt: csak ültem bambán. Hallgattam, ahogy Bende szívatja Winklert, az szívatja Csikóst, aki hárít, hogy Assuron csapódjon le az egész. Náthás voltam, a levegővétel éppen elég gondot okozott – másokra már nem volt erőm. Kivételesen…..
Az egyik szemünk sír, a másik pedig az örömtől homályos: a Német Nagydíjon 16. helyről rajtoló Talmácsi Gábor utolsóként, de a bukásokat kihasználva pontszerző, tizenötödik helyen ért célba. Jól indult a futam: Talma az utolsó előttinek kijáró kockából indult. Az…..
Januárban kiszivárogtak a szabadalmi bejegyzéshez mellékelt tervrajzok, most felbukkant a régóta várt CB1100F végleges változatának fotója. Jövőre végre megérkezik a Honda régen várt retro motorja; az első éven feltehetőleg csak a japán piacra vezetik be, ha ott sikeres lesz,…..
Totalbike hírek Talmácsi kiesett 2009.07.06 08:31:00
A királykategóriában még nem volt ekkora matematikai esélye Talmának a pontszerzésre – sajnos nem tudott élni a lehetőséggel. A 17. helyről rajtolva előre tört, majd két körrel később a 15. helyen motorozva elesett – ha célba ért volna, a bukások miatt kis létszámú…..
A világbajnoki pontversenyben második spanyol Jorge Lorenzo indul az élről a mai futamon. Valentino Rossi áll a második rajtrácsba, az időmérőn 0,167-el maradt el csapattársától. A harmadik hely Casey Stoneré. Lorenzo teljesítménye bámulatos, annak ellenére hogy kétszer is…..
Tavaly év elején elindult a Pannónia 3 keréken projekt. Bruckner György és Harsányi Csaba egy 1959-es oldalkocsis TLF oldalkocsis fogattal motorozzák körbe Magyarország határvonalát. Az útról húsz részes dokumentumfilm készül, útikönyvet írnak és blogot vezetnek. Az út első…..