Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomas32

4 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia!Tömören a lényeg: Bizonyos időközönként megteszem Mo.-Anglia távot kocsival és vissza így-vagy úgy, 7 személyes autómmal egy Peugeot 807-essel. Az autót nem szoktam telepakolni, sem emberrel sem csomaggal, a lényeg, hogy kényelmesen utazzunk. Ha nem is fénysebességgel, de…..
Az oké, hogy begördül egy Diablo Roadster VT, ennek tud örülni az ember, 12 henger az 12 henger még ilyen ótvar felniken is. De ami aztán következik, na az a non plus ultra miaf.. videó. Aki tudja, hogy miért csöcsörészi meg egy harsonára kötözött felfújt gumikesztyűvel a…..
A fotópályázat díjzott képeinek lapozásához használhatja a J/K billentyűket. A zsűri véleménye teljes hosszában az Indafotóblogon. Az eredményhirdetés bejelentése az indexen.     A Samsung által felajánlott fődíjat nyerte: Patkós Tamás: Sokak által inspirálva…..
Thomas32 2011.02.25 19:24:02
 6 hónap kihagyás után, hála 1 lelkes kommentnek, lelkes folytatás:Annyi stoppolásos élményem van, most igyekszem mindegyikről beszámolni, amig frissek az emlékek. Később megemlitek majd pár régebbit is, amik voltak annyira emlékezetesek, h még mindig emlékszem rájuk.…..
 Nem kell halálosan komolyan venni, inkább csak tanácsok tőlem, másfél év tapasztalat alapján. A tapasztalat kapcsán csak annyit, h mégis mennyi utazást jelent ez.Sajnos nem számoltam össze hány emberrel utaztam eddig, de ha azt nézem, h a Pécs-Budapest távot hetente megtettem…..
Thomas32 2011.01.15 11:14:29
@Eördög Ádám:

maps.google.com/

itt keress erre:

pécs andrássy út, a 6-os út annak a pontján szoktam, sajnos mióta megvan az autópálya nehezebb, de kitartás. Pogányig az M6-os felhajtóhoz, vagy Kozármislenyig a felhajtóhoz sajna nehéz kijutni. De szekszárdnál már könnyen rákerülhetsz az M6-ra és irány pest! Jó stoppolást!
Thomas32 2011.01.18 22:18:13
@Eördög Ádám: Szia Ádám!

Ma én is kipróbáltam a linket, amit küldtél. Fema pécs, körforgalom után, bejött felértem 2,5 óra alatt kamionnal! Fél órát vártam, mert az elején nem tettem ki a táblát suzukinak és kamionnak, aztán meg megállt az első! :)
Thomas32 2010.08.16 07:38:21
@hitch42hiker: Szegedre a nagykőrösi úton, az autópálya elején, bár nem szeretem, nincs árnyék és gyorsan mennek, de azért van aki megáll... sőt tolat vissza.

Szegedről pestre nem mentem még, pécsre mentem eddig mindig vissza, a 3as villamossal mentem ki valami temetőig talán azt onnan irány Pécs felé.
Tegnap nem nagyon sikerült újat alkotnom, mert helyette sikerült egy koncerten fröccsözgetnem, szóval elnézést kérek a hatalmas rajongótáboromtól, hogy megfosztottam őket a mindennapi kenyerüktől. Rájöttem, hogy sokkal könnyebb lenne úgy blogot írni, ha ismernének az emberek,…..
 Üdv Mindenkinek! Távol áll tőlem a blogolás, meg a gondolataim kinyilatkoztatása eme felületen, ez egy "próbablog" tőlem, viszont igaz történetekkel és tapasztalatokkal, továbbá egy-két véleménnyel. Tekintettel arra, h rohadt lusta vagyok ide irni, nem…..
Dosszié Kapja be az OTP 2007.10.16 21:19:00
A fene egye meg. Utálom az ügyintézést, a banki ügyintézést meg különösen. Ehhez képest tegnap meg ma a bankban basztam a rezet. Meló után rohanás, mert persze a bank csak 5-ig van nyitva, ekkora hülyeséget, a legtöbben nem is 4-kor végeznek, mint én, mikor intéznek akkor ügyet?…..
A Homár komolyan meglepődne, ha jövőre a teljes magyar lakosság jelentős hányada nem állna át megélhetésszerű fantomszámlázásra, illetve csoportos pénzbehajtásra. Ezen kívül ugyanis nem sok értelmes biznisz marad. A Vateránál már rá is keményítettek a filléresítésre,…..