Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MC Kékruha-Piroskarszalag

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
jöttszembe Dohányozni tilos! 2011.01.26 07:00:00
Előre bocsátom, tisztában vagyok vele, hogy a legrosszabb volt-dohányos vagyok. Utálom a füstöt, elsőként kezdek hisztizni egy kocsmában, hogy fáj a szemem, a torkom, a fejem, és undorítóan büdös is lettem. Múltkorjában épp szerkesztőségi ülést tartottunk a Mélypontban,…..
 Hipokrita énem felülkerekedett a sértődött múlt heti bejegyzésemen. Mégis ott voltam a Kispál búcsúkoncerten. Bár kisiskolásra ittam magam és hazafelé bicóútra alkalmatlan állapotban csorogtam Nynfus_Co. safety biker…..
Kispál és a Borz 2010. július 20., Relentless Garage, London A 90-es évek első felében a fiúk két táborba tömörültek a gimiben, és kölcsönösen lenézték egymást. Voltak a kispálosok, illetve voltak a tankcsapdások. Én frissen avanzsált rockerként az utóbbiba tartoztam,…..
MC Kékruha-Piroskarszalag 2010.07.23 12:07:01
@gyorsiro: Jaja! Nekem is ez volt az első gondolatom. MÜPA-ban sem cigizett Kispál egyszer sem.
MC Kékruha-Piroskarszalag 2010.07.23 12:12:32
@Müller? Az meg ki?: Köszönjük mindenki nevében az értelmes hozzászólásaid. Érdemes volt ezeket megosztani. Mi is hányunk tőled.
jöttszembe over hundred! 2010.07.21 15:28:00
Minden alkalommal mikor a kétkerekűt használom munkábajutáshoz a Móricz - Bartók B. út - Budai Felső Rakpartok bicikliútjai - Árpád fejedelem útja - Árpád híd - Népfürdő utca - Vizafogó utca - Rozsnyai utca útvonalon haladok. (mindösszesen kb. 10,2 km). Ma…..
zoli voltam Eltakarítják Gaskót? 2010.07.15 09:42:00
Pártunk és Kormányunk szócsöve a mai számban címlapon tudatja, hogy a fő-fő sztrájkoló megkapta a selyemzsinórt. Helyes, ideje volt.A Magyar Nemzet mai számában részletes cikket közölt a vasutas szakszervezeti vezetők fizetéséről. Gaskó havonta másfélmilliót visz haza, plusz…..
MC Kékruha-Piroskarszalag 2010.07.15 13:44:38
Én nem bírtam ma csajokat számolni, cserébe viszont azon kattogott a bukóm, hogy egyre jobb fejek az autósok a sárga bringásokkal. Az Árpád fejedelem útján, ahol reggelente jövök, elég sokszor találkozik járda, bickli- és autóút is. Na most az Árpád-híd előtt van egy…..
Ötévesforma kisfiú áll a boltban, túl a pénztárakon, ott, ahol a kosárból szoktak kipakolni. Zokog, de nagyon.Mellette a kiskamasz, kerek nővére, anyu még fizet, mikor eltörik a mécses. Miért sír? A nővére válaszol: mert elvesztette az újságját. A kisfiút rázza a sírás,…..
  Az elmúlt napokban rengeteg webtérképes érdekességet kaptam, amit most szépen sorban el is kezdek kiposztolgatni. Számomra Sadia felfedezése volt a mindent vivő: a Fráter György utca felett egy repülőgépet kapott el a Google. Vagy csak megint egy kis tréfa, mint a Fekete Pákó…..