Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Íla

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Íla 2011.12.14 13:22:50
  A Dolce&Gabbana napszemüvegeiről volt már szó itt korábban: Naomi Campbell próbálta fel az Animalier Collectiont mindenféle pszichedelikus színű párducbugyogóban. Most látom csak, hogy abban a posztban nem fogalmaztam éppen szabatosan, mert azt hittem, a Dolce&Gabbana…..
Sabc továbbra is a Mercury Cougarral küzd, és amíg vár egy-egy alkatrészre, leveleket ír. Ez duplán jó: én utálok telefonálni, és ha Sabc rákezdi a lengőkarokkal meg kormányhardykkal, tíz perc után kómába esek. A másik jótétemény, hogy a csávó tud írni. Néha azért még…..
napszemüveg A Persol öregít? 2011.09.19 10:48:00
Kaptam egy közepes sokkot: behívót kaptam a magyar Luxottica központba a Nagymező utcába, hogy megnézhessem az ideiglenesen hazánkban állomásozó Persol kollekciót. Gondoltam, látok végre élőben Roadstert, meg lefényképeszkedhetek 714-ben, nem kezd riadt károgásba az eladó, mint…..
Megérkeztünk az Igazán Bevállalós Napszemüvegek földjére, kérem legyenek nagyon óvatosak, és nézzenek a lábuk elé. Ha Cazal napszemüvegben vannak, ez nem biztos, hogy sikerül, hiszen a Cazal igazán legendás modelljeinek minimális köze sincs a célszerűséghez és…..
Nem is volt vészes. Összesen alig 2000 kilométert motoroztunk, de rengeteg olyan kis zergebaszta vicinálison is jártunk, hogy gyakorlatilag reggeltől estig motoron ültünk. Ennél jobb orvosság kilométerhiány ellen nincs. Csak aztán a vége felé már nagyon éreztem a térdem. Szombat…..
Futóblog Evés, fogyás, diéta 2009.05.28 23:21:00
Elkezdtem komoly(abb)an venni a korábban meghirdetett Rambó programomat. Aki jobban figyel a Futóblogra, még emlékezhet rá, hogy a Rambó program egy összetett, ún. életmódjavító program, melynek eredményeként a mozitörténelem legcsodálatosabb férfi felsőtestével rendelkezünk…..
Íla 2009.05.29 18:34:39
@Ivan Grasso: egyetértek!
Sőt, ha oda tudtok figyelni, h magas rosttartalmú ételt egyetek legalább 5 étkezésből 3 szor, akkor a vércukorszintetek is optimális lesz egész nap.
Nem lesz olyan érzésetek, h már megint éhes vok, kellene enni vmi szaftosat.
Nehezebben emészthető rostarttalom miatt elmélázik az emésztés jó ideig, így nem nyom az agy felé fals infót, h kaja kell :)
A maradék két kajálás pedig vmi light-os kaja, gyümölcs v joghurt.
Utána jöhet az edzés :)) (vagy előtte)