Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ztboy

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a fővárosi buszok egységes új színe még várat magára, van amit már nagyon szépen helyreállított a Budapesti Közlekedési Központ. Egy 1961-ben beszerzett trolibuszpótkocsit! Merthogy ilyenek is szelték egykor a pesti utcákat. Leginkább Zuglóban, a 75-ös vonalán: Aztán…..
ztboy 2012.07.30 12:29:03
@privateer: Ha lakóházat nézzük, akkor tényleg az első volt, ha panelépületet nézzük, akkor a tőle nem messze állt Spirál szervízépület megelőzte. :)
Tegnap este kaptam egy emailt, amiben egy a neve elhallgatását kérő vendéglátós felebarátunk ír a most felkapott Vizoviczki Lászlóról. A levelet bármiféle módosítás, nélkül közlöm. Előre kijelentem, hogy én azaz Szerda úr, elhatárolódom mindenféle véleménytől, nem vállalok felelősséget, a levél…..
ztboy 2012.06.19 15:03:48
Az alábbi rész miatt kamu a levél:
"...Aztán egyszer azt hiszem budapest parádé volt, nem emlékszem már pontosan, a lényeg, hogy nagyonsok ember volt az utcákon, viszont mindenki ideges és feszült volt, nem tudtuk mi dolgozók, hogy ez miért van, de aztán Balázs egy ideges telefonhívását véletlen meghallottam, hogy a kinn a rendezvényen ellopták az egyik futár telefonját. Abban az időben, a GSM-ek még nagyon a kezdet kezdetén voltak, mármint ilyen elterjedés ügyileg, nemcsak a készülékek voltak drágák, de a percdíjak is és nem is ez volt a drága, hanem a telefonkönybe mentett contactok. ott ordibált az ember, hogy hogyan passzolod el azt ami a táskádba van. Nagyon féltünk, de szerencsére velünk Balázs mindig rendes volt, még akkor is ha látszott, hogy sík ideg. Szóval aznap este mindenféle gyanús figurák érkeztek a diszkóba, ami akkor még üres volt, nem jött el a buli ideje, onnantól már tudtam, hogy le kell lépjek innen minél hamarabb. Akkoriban elég sok drogtúladagolásos halál volt, ami után mindig feszült légkör fogadott a helyeken. Aztán az egyik csajszi nekiállt sírni, hogy ő nagyon fél, hogy mi lesz itt, mentek a hülye pletykák akkoriban, hogy a budapest parádén aids-es tűkkel szúrkálják össze az embereket meg ilyenek, aztán félt, hogy lesz valami...."
2000-ben volt az első BPP. Ha már mendemondák voltak a tűkről, akkor ez nem az első Parádén történt. A telefonok és a percdíjak árai 1998-ban csökkentek, azóta a percdíjakban csak minimális csökkenés volt....
Szerintem Szerda Úrat "átverte" a levélíró.
Olvasóink közül bizonyára rengetegen hallottak a „Civilek a prostitúció ellen!” mozgalom figyelemfelhívó kampányáról. A radikális mozgalom hívei provokatív transzparenst feszítettek az Erzsébet híd pillérei közé, melyen a káros társadalmi jelenség terjedésére akarták…..
Sziasztok! Sajnos Elmarad Hamvai Pg Fellépése Highlanderben!!!Közzétesszük a club tulajdonosának levelét ami az alábbi: by Highlander Sárospatak on Sunday, 12 June 2011 at 20:23 HIGHLANDER CLUB VEZETŐJÉNEK ÁLLÁSFOGLALÁSA A 06.12. RENDEZVÉNY MŰSORVÁLTOZÁSÁRÓL: Hamvai Pg, te…..
ztboy 2011.06.16 09:53:38
Julian Ambrus Tamás

-------------------------------------------------------------------------------- From: julianhun@hotmail.com To: hegyitibor@flx.hu Subject: FW: SÁROSPATAK-HIGHLANDER 2010-11 Date: Tue, 3 Jun 2011 06:59:31 +0200 Szia Tíbor! A 06.12.vasárnapi bulit el kelene tolnunk ha lehet, mert Discoshit buli lesz valahol és akkor nem tud Peti mozogni! De ha gondolod arról is lehet szó, hogy Peti elintézi vagy megkérdi, hogy hozzád menjen patkra a Shit és akkor nincs para a dátummal. Ha nem kell a Dh akkor viszont tolni kell. Küldj lehetőségeket,hogy jó vagy kell e shit buli? Üdv. Julian > Subject: Re: SÁROSPATAK-HIGHLANDER 2010-11 > From: hamvaipg@hamvaipg.hu > Date: Fri, 12 Nov 2010 16:57:48 +0100 > CC: julianhun@hotmail.com > To: hegyitibor@flx.hu > > HY > IGEN EZEKET A DÁTUMOKAT FIXÁLTA LE NEKEM NÁLLAD A JULIAN > > ILLETVE HALLOTTAM H AZOTA IDÉN SZILVESZTERRE IS MEGEGYEZETT VELED...AMINEK MÁR CSAK A TÖBBI FELLÉPÉSEM FÜGVÉNYÉBEN AZ IDÖPONTOT KELL KITALÁLNUK H MINDENKINEK JO LEGYEN > > 2011-RE ESETLEG LEHETNE UGYAN IGY A SZILVESZTER...VAGY DECEMBER 03 > > > On Nov 11, 2010, at 10:19 AM, Hegyi Tibor wrote: > > > -----Original Message----- > > From: HAMVAI P.G. [mailto:hamvaipg@hamvaipg.hu] > > Sent: Wednesday, November 10, 2010 8:14 PM > > To: Hegyi Tibor > > Subject: SÁROSPATAK-HIGHLANDER 2010-11 > > > > HY > > DÁTUM EGYEZTETÉS MIATT KERESLEK > > IDÉNRE VAN JÖVÖRE IRJUNK BE VALAMIT ? > > VÁLASZODAT ELÖRE IS KÖSZI :) > > > > > > > > > > SZIA > > 2011 ES DÁTUMOK AMI NEKEM BE VAN MÁR KÖTVE VELED A KÖVETKEZŐ !!!! > > LÉGYSZI JELEZD,HOGY OK ! E EZEKET JULIAN FIXÁLTA FELÉM !!!! > > > > 2011 FEBRUÁR 5 > > 2011 ÁPRILIS 24 > > 2011 JUNIUS 12 > > 2011 SZEPTEMBER 3 > > 2011 OKTÓBER 29 > > > > DECEMBER MÉG SZÓBA JÖHET !!!! > > ÜDV > > ht > > > > > >

A 3 heJJesírás bajnok.... :D
A Nemzeti Erőforrás Minisztériuma még az évzáró ünnepségek előtt megújíttatta a Himnuszt. Megkérdeztük a miniszterurat, mi volt a baj a régivel. HírCsárda: Miért volt szükség a Himnusz zenei alapjának megváltoztatására? Réthelyi Miklós: Számtalan szakmai indokot fel…..