Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C. R . M

26 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     A mostani bejegyzésben egy tipikus témával szeretnék foglalkozni melyet sokan feszegetnek amely a "Felhő" Cloud CRM. (a továbbiakban a Cloud kifejezést használom a Felhő helyett) Sokan használnak felhős CRM applikációkat, amelyek közül a legismertebb a Salesforce…..
Mivel igény volt rá, ezért foglalkozunk a témával: Siebel CRM iPad vagy iPhone-ra. Létezik erre egy megoldás amelyet nemrég jelentetett meg az Oracle, egy úgynevezett "Siebel REST API" alkalmazás iPadre: Videó bemutató: iPad on Siebel CRM    Ez egy tökéletes…..
Péter még a komolyabb komplikációk előtt felismerte, hogy a RyanAir nem lesz a kedvenc légitársasága. A Valentin-napon osztogatott ingyenjegyek ugyanis érvénytelenek, minthogy a cégnek nem sikerült visszaigazolnia:A Ryanair természetesen ma estig nem küldött visszaigazolást (tehát…..
  Az Oracle bemutatta az Oracle CRM On Demand 19. verzióját:       Az új mobilitási és felhőalapú funkciókkal az értékesítési szervezetek növelhetik bevételeiket és időt takaríthatnak meg Hírösszefoglaló Az Oracle innováció iránti elkötelezettsége…..
Hogy ne tűnjek szemétnek, vállalom: aki ötszáznál több VDA-hasábot bepakol egy teljes pótkerékkel rendelkező i40 kombi csomagtartójába, megkapja tőlem sörben az ötszáz liter feletti részt. Mai cikkünk blogposztja...
Az Oracle bemutatta a Siebel CRM Public Sector 8.2.2 verzióját.   A közintézmények az új funkciókkal eredményesebben biztosíthatják a lakossági szolgáltatásokat, ugy mint: szociális programokat, rokkantsági és a rehabilitációs támogatás hatékony…..
      Először is sajnálom, hogy az utóbbi időben nem tudtam újabb bejegyzéssel, tapasztalattal gazdagítani a Siebel CRM blogot. Rengeteg munka miatt miatt nem volt időm a blogra, mivel az utóbbi időben nagyon felpörögtek a CRM, ERP projektek.Hamarosan ujabb…..
CRM rendszerek/stratégia kiépitésében fontos lépés az adatok kiértékelés és managelés.Ebben nyújt segitséget a Siebel Analytics, amely lehetőséget biztosít a vezetők és managerek részére a:valós idejű riportok készitésére;monitorizálás,…..
How do you to get sales folks to use a CRM system? Ah, the age-old question (well, at least the one that has been around for the past 10-15 years). Of course, some combination of "Carrot and Stick" always come up as possible answers. You hear talk about, "WIFM" or "What's…..
Oracle, múlt heti bejelentését pozitívan fogadták a felhasználók és sokan érdeklődtek a Siebel CRM lehetőségéről az Apple iPad-ra.   A héten újabb bizonyitékkal szolgált az Oracle: vagy Clikk ide a videóért.folyt köv. jövő héten...háttér információval... ..
Az Oracle első között jelentette meg, Apple iPad-os CRM verzióját.Ezzel is bizonyitva, hogy a Oracle Siebel CRM alakalmazás jelenleg a leg mobilisabb a piacon, amely segitségével az ügyfelek pontos, up-to-date információkhoz juthatnak.Mint tudjuk iPhone -so Siebel-nek nagy sikere van,…..
Potom százezer forintért hozzájuthatunk ehhez a végtelenül kínos, eddig még kiadatlan nótához! Lehet, hogy szólni kéne Jennynek (aki a pezsgőt is beérzi), vegye meg, hátha ezzel végre befut. Száz rugó azért kicsit sok ezért a teljesitményért, ha valakit érdekel, ötvenért max…..
C. R . M 2010.01.11 13:55:59
@Benzinkutas Brigi:

:))) ez a Balázs Pali figura fog beperelni? és a komoly klipp:

www.youtube.com/watch?v=hsSfTKAXO_s&feature=related

-
C. R . M 2010.01.11 14:00:03
@KisPeye:
Gunther - ez nemrég ment a diszkókba :) pár sör után még táncoltunk is rá :)

Ha jól belegondolok az übergagyi Basshunter is ez a kategória és lám a tinik szeretik, a toplistán is rajta van.
C. R . M 2010.01.11 14:01:41
@Barry Kent: az durva, leestem a székről a röhögéstől...
Imádjuk a sagákat, úgyhogy minden folytatást örömmel fogunk venni a jövőben is. A kép innen Kedves szakítosblog 2009 aug 31-én raktátok ki egy szakításomat. Annak a történetnek a végén jeleztem, hogy elkövettem egy hibát, esélyt adtam annak, akinek nem kellett volna. Ez…..
C. R . M 2009.09.22 13:19:10
"Tavaly rövid idő leforgása alatt 2 új fővel is gyarapodott amúgy is népes családunk. Először Maja a németjuhász kölyök (aki bár még hivatalosan mindig kölyök, hiszen 9 hónapos, de már 30 kg) érkezett a házhoz, majd őt követte Gizmó a szuperpuhaszőrű cicúrka" -…..
C. R . M 2009.09.22 13:17:22
Samu, kedves sörkedvelő olvasónk ez úton figyelmezteti minden további sörkedvelő olvasónkat, hogy a maglódi Auchan érthetetlen árképzéssel az eddig 209 Ft-ért árult Bürger sör literjét 645 Ft-ra emelte, de csak a kétliteres kiszerelésben. Vigyázzunk, nehogy ráfázzunk! Én…..
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
Belsőség Jézus Tours 2009.09.22 11:55:12
C. R . M 2009.09.22 13:04:58
Az izraeli fővárosban ipari méreteket öltött a kerékpártolvajlás, a bűnüldöző szerveknek azonban azért kellett kreatív akciózásba kezdeni, mert már nehéz lett volna tárolni az egyik ellencsapás eredményét. A Tel Aviv-i rendőrség 2000 eltulajdonított, majd megkerült…..
C. R . M 2009.09.16 16:05:44
@Zahal:

Igazad van és a wiki nem hazudik :
hu.wikipedia.org/wiki/Izrael
Subba A kínai Fasz Étterem 2009.09.16 07:15:00
Gondoltátok volna, hogy van Kínában egy olyan étterem, ahol szinte kizárólag különböző állatok péniszét szolgálják fel mindenféle fasza mártásokkal meg köretekkel? Mert van! Érdekesség még, hogy a hely vendégei szinte kivétel nélkül a Kommunista Párt férfi…..
András mintha arra gyanakodna, hogy a Tescóban vett Lexmark készülék nem volt vadonat új. András, ugyanis, miután felbontotta a csomagolást, egy másik ember fotóját találta a gépben. Felmerül persze a kérdés, hogy miért lepődött volna meg kevésbé, ha a sajátját találja ott.…..
C. R . M 2009.09.16 08:20:18
Jó rég volt tárgy a Homáron, mindig csak az a siránkozás megy, úgyhogy íme egy Termék, ami minden leendő anya szívét megdobogtatja. A XXI. századi fiatal nő soha nem hányna reggel a sarokba vagy ronda reklámtasakba, kizárólag ilyen dizájnstanicliba, várom a fiús modellek…..
C. R . M 2009.09.12 22:31:46
@Énbagoly: EZT egy bagolymondja? :))))
Biztos valami makacs szennyeződés vagy vudu átok, esetleg pókcsalád telepedett a hordozható számítógépbe, azért mindig az alaplapnál jelentkezik a hiba. Veronika számítógépében állítólag lassan mindent kicserélnek, mégsem lehet pár hétnél tovább használni, a pénzt vagy…..
C. R . M 2009.09.12 22:29:42
Képaláírás Igen, továbbra is ezt kell megvenni, de nagyon vigyázzanak, mit sóznak még önökre. Vélemények az azonos című írásunkról...
A lábadozó Felipe Massa egy brazil újságnak elmondta, miért nem tér vissza a Forma-1-be a volt hétszeres bajnok.Schumacher a brazil Ferrari-pilóta kidőlése után fogadta el az istálló felkérését, de két hét múlva lemondta februári motorbalesetében szenvedett…..
C. R . M 2009.08.28 11:58:23
@Sün‼: nem sünhöz az biztos :)