Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forza_forza

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE: a faszság teteje, amikor olvasni sem tud az ember (én) az ott fent Budapest zászlója, NEM a magyar. Elnézést, elbasztam. Csak nem akkora zseni Sheldon, mint gondolja, a magyar zászlón a fehér menten nem ment neki.  (A találatért kösz JohnDOE-nak)..
forza_forza 2016.11.04 13:35:49
Néha jó, ha az ember éber, vagy ha mégsem, a kollégái szólnak, hogy te, most kapcsolj az M1-re, a Ma Estében megoldották a Teréz körúti robbantás okait.  A virtuális avatárok tehetnek mindenről. Hogy azok mik, teszi fel a kérdést magának az ember, hát kérem szépen a valóságtól alig vagy nehezen…..
Természetesen minden épkézláb emberke, sajtó, riporter, mágus tanonc belekapaszkodott a sztoirba, aminek keretein belül a NÉBIH bezáratta az 50 éve működő fagylaltost. Mivel elhangzottak a hívószavak, ezért gyorsan mindenki jól megsajálta Illés bácsit és mindenféle előfeltételezés nélkül…..
Új tehetségkutató műsorral jelentkezik decemberben a köztévé, az M4-en induló A jövő négykeréken viszont egészen egyedi terepre merészkedik, és a jövő magyar autóversenyzőjét keresi. A műsor 10 részben mutatja be, hogyan lehet több száz jelentkezőből a szimulátorból a…..
Movie Tank Cop Car (2015) 2015.08.22 09:00:00
"-What if someone sees us?  -We'll just tell them we're cops." Gyermekként szemlélve a világ izgalmak és lehetőségek tárházának teszik. Térnek a kísérletezgetésre, a szabályok tesztelésére, a határok feszegetésére. Minden nap újabb érdekességeket rejt, az ismeretlen…..
Nekem kicsit gyanús, hogy nem a leesett vércukra miatt beszél félre és mond ilyen óriási hamalákat. A minibárba talált totális inzulinpumpa, hogy előhozta már az emberből a szuperhőst?! Ez az állandó harcolás fogja csórit zsírba tenni    ..
Ogli szeretne mindenkinek kedvezni  ..
forza_forza 2015.07.29 17:15:36
Sokára lesz még 2016 januárja, amikor elstartol a hatrészes X-akták minisorozat, ám aki addig nem bírja ki az öltönyben és nyakkendőben nyomozó David Duchovny nélkül, nyugodtan tegyen egy próbát a közkedvelt tévésztár legújabb sorozatával, nem fog csalódni! Az Aquarius…..
Subba Katz Dávid meets Jobbik!!! 2015.04.09 14:39:07
Meg-sza-ka-dok : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :DDDDDDDDDD..
Barlangrajz sztori lesz, de biztos van olyan subbázó, akinek ez új infó lesz. Szóval a Delta agycincáló főcímzenéje kisgyerekkorából mindenkinek megvan gondolom. Ha nincs, akkor mutatom: Itt meg az eredeti, teljes hosszúságú track: A Song of Second Moon című szám 1957-ben…..
Ez az éhes seggű malac mutatja meg, hogyan gyakorold a járást, ha férfi vagy és ha rajtad van a nöszési düh:   ..
Toncsi mindig is nagy IQ bajnok hírében állt, hát itt a bizonyíték ..
Subba Subba Records: Suppah - XXL 2014.11.24 11:05:10
Végre! A rapbaglyok már régóta huhogtak róla, aztán csak elkészült Johnny Beretta új cucca:      ..
Kékeket a faszba elküldő vagánykodó formák  ..
forza_forza 2014.11.18 15:40:25
Nagyba' vannak megint a Pityinger tesók: feltalálták a gengszterháuzt, + az ország legnagyobb kamumellű nőjét is beintézték      ..
minden perce csoda ..
forza_forza 2014.08.27 20:33:00
Nincs nálam kotta. Sebaj, elhegedálom valamelyik tetkómat. Kábé ez a lényege ennek a fura izének, amit ez a Moszkvában művészkedő Dmitry Morozov összeeszkábált egy Nintendo Wii kontrollerből, meg pár egyéb kütyűből. ..
Van egy hírünk, hogy aztán mennyire lehet neki örülni vagy mennyire nem, azt majd mindenki eldönti magának: a 20th Century Fox TV és Fox network új vezetőségét "komolyan foglalkoztatja" egy X-akták reboot lehetősége, és nem, nem április 1-i posztot dátumoztunk át. Kilenc évad…..
forza_forza 2014.07.28 19:38:48
@Leadfoot: de! :)
Ennél paréjabb őszintébb csajozós számot még soha nem hallottam   ..
Fú, zsepit készítsétek be, mert ez a szép búcsú a beteg kutyustól nagyon meg fogja facsarni az arcotokat. Tehát Ő Dukey és az ő utolsó napja a Földön: Legszebb búcsú.      ..
A zene valami tragédia, de a harcsát lehalászó blöki látványa felettébb érdekes  ..
forza_forza 2014.07.07 11:44:56
Subba Lemezlovas a háztetőn 2014.06.25 21:52:36
Ha én gazdag lennék, akkor Monolit minden héten zenélne a mi tetőnkön is  ..
forza_forza 2014.06.26 09:01:35
És igen, eljött a nagy pillanat, a brit uralkodó megtekintett de sajnos, a Vastrónra nem ült fel. Viszont kapott egy Vastrón-makettet, biztos valami limitált példányt. A YouTube élőben közvetítette a 18 perces eseményt, amit mi is ppztünk, ez a hajtás után olvasható. Az uralkodót…..