Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pohi

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden eddiginél hatásosabb akcióra készülnek a szakszervezetek június 16-án: egyszerre több helyszínen, több óráig tartó forgalomlassítással blokkolják az ország, a megyeszékhelyek és a városok legfontosabb főútvonalait, a ki- és bevezető utakat. A tiltakozás a hónap…..
A kőbányai Illatos Csirke büfében ebédeltem, kell néha egy kis kacsanyelv és disznóköröm a tésztaleveshez. Visszafelé a Dózsa György úton ért az első terelés: belefutottam a rendvédelmi dolgozók szakszervezeteinek monstre tüntetésébe. A demonstráció céljaival kapcsolatban…..
pohi 2011.05.07 19:56:57
@Nancsi:

Te olyan sötét vagy mint a pokol legsötétebb bugyra.

1-2 rossz élmény, tapasztalat, végett elítélsz több 10.000 embert az országban, egy kalap alá veszed mindannyiukat.

Ha ez a sok rendőr nem lenne, akkor:
-nem lennének tele a börtönök
-nem sétálhatnál az utcán sem éjjel sem nappal
-már szétraboltak volna és megöltek volna bizonyos személyek

Az a típus vagy akit ha jogszerűen megbüntetnek azért és megsértődik és persze nagyon okos.

Te tudod, hogy kinek mit kellene csinálnia.......gratulálok, sokan vannak így ezzel. Csak nem mindenki akkora bunkó, hogy beleszóljon olyan dologba amihez lövése sincs......
pohi 2011.05.06 23:14:01
@Nancsi:
érettségi a minimum követelmény +2 éves rendészeti szakközép iskola. Ezen kívül a rendőrök 90%-ának van egy másik szakmája is. Ez nem munka hanem hivatás. Aki kipróbálta az alkothat róla véleményt. Aki nem annak fogalma sincs mi megy itt napról napra a rendőrségen. A feladat ellátása nem tökéletes, lehetne jobb is, de ez nem a járőrön múlik, ha rajta múlna lenne itt rend. De a börtönök így is 130-150%-on vannak túlterhelve, szóval csak csinálunk valamit.....
pohi 2011.05.06 23:17:11
@Fade: 1996 előtt felszerelőknek még beszámoltak mindent a szolgálati évekbe, de ők lassan már elkopnak. Az új szabály szerint 5 év korkedvezmény van, vagy 25 év tiszta szolgálati idő után ha az egészségügyi állapotod megfelelően rossz akkor mehetsz nyugdíjba.
Az a pilanat még odébb van, amikor hazánk rendőrsége nyugdíjazza az Octaviákat és Focusokat - hisz ez utóbbiak nem is olyan rég érkeztek az állományba - de most fordul elő először, hogy a hazai járőrkocsik egyikéről részletes másolat készül, az ORFK hozzájárulásával,…..
 Sajnos rossz hirt kaptam... A hungaroringes motoros pályanapok veszélybe kerülhetnek. Most beszéltem (Bulcsú) Rezsővel, jelenleg úton van Bol'Dor-ba. Szomorú hangon mondta, hogy Április 30-án felhagy a nyílt napok szervezésével. Timinek és Katinak (két munkatársának) is fel…..
Telegdi Zsolt (33) r. törzsőrmester (posztumusz r. hadnagy) 2010. augusztus 16-án 11.15-kor az M1 autópálya Budapest felé vezető oldalán a 63-es kilométerkőnél életét vesztette az általa vezetett rendőrmotor kritikus műszaki állapota miatt. A baleset napján a járőrt rádión…..
pohi 2010.12.03 07:32:05
@Sörömpőőr: Ónos eső okés, de ha csak sima eső van akkor ez alatti sebesség indokolatlanul lassú és balesetveszélyes a pályán, mert mindenki nyomja neki mint az állat......