Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tt.ktamas

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért komoly fenntartásaink voltak, de az Üvegtigrissel már csak így vagyunk. Amikor az első rész plakátjait láttam a metróban, arra gondoltam, hogy itt egy újabb magyar félreértelmezése a filmnek, kínosan vicceskedő jelenetekkel, túljátszott szerepekkel, életszerűtlen…..
Filmvilág blog Invictus 2009.10.28 09:53:00
Invictus, azaz „Legyőz(het)etlen” a címe Clint Eastwood legújabb filmjének, amely a Dél-Afrika-i rögbi csapat 1995-ös menetelése kapcsán meséli el a csapatkapitány és Nelson Mandela, az ország akkori elnökének barátságát, Matt Damon és Morgan Freeman…..
Elvileg szeptember 28.-án indul a Predators forgatása, tehát szűk három héten belül elcsattan az első csapó, ám eddig még csak azt tudjuk, hogy Antal Nimród fogja rendezni a filmet, a főszereplők kilétéről eddig egy árva szót sem hallottunk. A film producere Robert Rodriguez lesz,…..
Az internetnek hála majd' mindannyiunknak kellett nicket, becenevet választania. Kinek szellemesen, kinek modorosan sikerült ezt megtennie. Van, aki titkolja az eredetit, és van, aki nem csinál belőle ügyet. Egyeseknek egy van, vagy egy sincs, mások több tíz néven futnak. Így van ez a…..
Mai hősünk a horror és sci-fi világ kultikus hőse és a Star Trek franchiseok kihagyhatatlan szereplője. Pedig csak ilyen kielégületlen magyar tanár feje van, aki a nyári táborban összelopott tini bugyikat rejtegeti az Ady kötet alatt. Mégis igazi kőarc! A napfényes Kaliforniában…..
tt.ktamas 2009.08.25 08:27:59
Címlapos üzenetben kér elnézést a nőktől és a magyaroktól a múlt heti Steaua-Újpesten kifeszített magyargyalázó transzparens ("Mennyi ideig tartja egy magyar nő a szart magában?" "9 hónapig.") miatt a román Adevarul napilap, a főcím alatt kézzel írt,…..