Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiváncsi Fáncsi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Most, ma reggel, a rendőrség nyomozást megszüntető határozatát olvasva rendült meg végleg bármiféle hitem és bizalmam a magyar rendőrségben. Ugye mindenki emlékszik a magyar internetes kereskedelem az átvertek számát tekintve legnagyobb csalására? (Itt olvasható mind a tizenegy…..
Persze nem új sorozatról van szó, hanem egy '85-ös olasz feldolgozásról, de azért mégiscsak feldobhatja ebben az októberi időben a csütörtök estéinket, szóval beajánlom. Tehát, a Henryk Sienkiewicz Nobel-díjas lengyel író regényéből készült Quo Vadis-adaptáció (18:55)…..
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
ha egy üzlet beindul... Edit néni, a Benkő feleséget keres című reality kétség kívül legkarizmatikusabb szereplője hoppon maradt az oltár előtt, de mint az lenni szokott az ilyen műsorok hoppon maradt szereplőivel, az RTL készségesen felajánlotta neki, hogy majd ők segítenek és…..
Kiváncsi Fáncsi 2010.01.14 15:38:08