Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zenguerilla

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Plazma, a tizenkilenc éves MC hirtelen robbant be a köztudatba. Meglehetősen szélsőséges hangulatú nyilvános megítélése során mindeddig kizárólag a trágársága vetődött fel szempont gyanánt. Senkinek se jutott eszébe értékelni azt, hogy egy olyan közegben, ahol bárkit…..
Nemrégiben két új pszichológiával foglalkozó magazin is megjelent. Hogy honnan ered ez az új divat, nem tudom, mindenesetre örömtelibb fejlemény, mint amikor néhány éve egymást érték az új parapszichológiai, ufológiai, ezoterikus és egyéb népbutító lapok. Az elsőként…..
zenguerilla 2009.05.29 14:37:27
Egy újságcikk aligha lehet halálos kimenetelű, viszont egy elrontott műtét következményei beláthatatlanok. Felejtsük már el ezt az állandó sarkítást! Az újságíró, kivéve, ha nem csupán hírek személytelen közlésére vállalkozik, csupán reflektál, vagyis véleményének megosztására vállalkozik. Lehet, hogy a megátalkodott firkász csak ösztönözni szeretne! Lássunk tisztán! Aki komoly lelki gondokkal küzd, szakemberhez fordul. Egy nyugtató tea bemutatása nem azonos a lélekgyógyászok ténykedésének elutasításával.
Sokan érdeklődünk a problémakör iránt. Valóban olyan hatalmas vétek egy olyan lap elindítása, mely a laikus nézőpontját is megmutatja? Nem lehetséges, hogy a szakemberek csak nyernek az ügyön? Kritikai távlatból szemlélhetik saját munkájukat! Egyébként szerzőgárdánkat nem csupán magamfajta dilettánsok alkotják. Én Erich Fromm, Aldous Huxley, valamint Schopenhauer művein szocializálódtam. Nem vagyok sem szakképzett lélekbúvár, sem pedig hivatásos bölcsesség-kedvelő. De számtalan kérdés vetődik fel bennem, hiszen éberen figyelek. Ténykedésemmel talán másokat is tűnődésre késztethetek. Szerintem ez nem feltétlenül megvetendő viszonyulás. Hálásan köszönöm a figyelmet! Minden kedves hozzászólónak tartalmas, inspirációkban gazdag életet kívánok! Építő gondolatokat örömmel fogadok, személyes üzeneteket is elolvasok! Minden értelmes levélre válaszolok. Akinek számomra van mondanivalója, ne fórumon keresztül üzenjen! Sajnos a böngészés nekem tényleg megterhelő! (zenguerilla@freemail.hu)