Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mákostészta

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egy katolikus alapítvány kezdeményezte, hogy ,,a megújulás és a múlt lezárása jegyében" távolítsák el a budapesti Gellért-hegyről a Szabadság-szobrot, és a helyére Nagyboldogasszony szobrát állítsák. Bakk István, a Bakk Endre Kanonok Alapítvány elnöke levelében…..
mákostészta 2011.03.07 15:28:35
@Secnir: levetted, OK, nem vezetek :)
mákostészta 2011.03.07 15:33:23
@ReggieHammond: OK. De nem írtam echte baromságokat, legfeljebb 1-2 baromságot. Ilyenkor ez van. Na, jó megyek pihizni.
mákostészta 2011.03.07 15:51:10
@Gerzsonka: Nem tudhatod. Lehet, h jártam bulikba, meg egy tök jó illegális bögrecsárdába. Lehet, h olvastam a PICSÁt, meg egyéb fanzinokat. Lehet, h rájöttem, h egy faszok. Mert nem minden merci kapott kromofágot. Vagy nem faszok, de csak egy zárt körnek szól, amibe én nem tartozhatok bele igazán soha. Akkor meg nekem nem fog tetszeni igazán. Ez elég egyszerű.
Az is lehet, h nem is szindikalista, mert már olyan régen volt :)
Szarok rá. Ez a post szar. Lehet, h én is, de én cs kommentelek.
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
A héten a youtube egyik legtöbbet megosztott videója egy osztálynyi általános iskolás birmingham-i gyerek performanssza lett, amint az Iron Maiden 1983-as klasszikusát  a Flight of Icarus-t éneklik. A 4 perces videóban a gyerekek profin léggitároznak és  és headbangelnek,…..
mákostészta 2011.03.05 12:30:37
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
1) Már a szocialisták idején sem szerettem, amikor az ellenzék a kormány gépjármű-beszerzésein lovagolt, meg luxuskormányozta a kabinetet, mert elfogadom, hogy ahogy a vállalati felsővezetők, úgy a politikusok segge alá is biztonságos és  elegáns, következésképpen drága…..
Varánusz Lájkolj, baszod! 2011.01.23 08:00:00
Mivé legyünk most nélküled? Hová megyünk így nélküled? Te meg csak ülsz, fáradtnak tűnsz, Tovatűnt szép ígéretek, nélkülük mi hová legyünk?Nagy utazás, ez a vonat már elindult, Nagy utazás, most a vágyunk már megint új útra visz, induljunk el hát…..
(Köz)szempont Valami változott 2011.01.15 11:53:04
Tízezer ember. Hozzávetőlegesen ennyien voltak kint a Kossuth téren péntek este, hogy voksukat letegyék a sajtószabadság mellett, a médiatörvény ellenében. Tízezer ember. Legalább ennyien vannak ma Magyarországon, akik úgy gondolják, a Kormány rossz döntést hozott és egy olyan…..
    Ha megszoktuk, hogy oda a szólásszabadságunk, akkor kezdhetünk barátkozni a gondolattal, hogy irredenták lettünk. Megint, újra. Papírunk ugyan még nincs, de szőnyegünk már van róla. Bizony: EU-elnöklésünk idejére készült egy 202 négyzetméteres szőnyeg, rajta…..
  Ez a Médiatörvény szar. A szövegből kiindulva nem előrelátható, hogy milyen sajtóvétség az, ami szankciót von maga után. Ezek után mellékes, hogy mekkora a bírság, hogy a testület a rendszerváltás óta először nem többpárti delegáltakból áll, mellékes, hogy a…..
Gondoljunk bele, mi lett volna, ha Gyurcsány ezekhez a pénzekhez is hozzá tud férni! Nyugdíjmegtakarításaink eddig védve voltak a politika felelőtlenségétől,  Matolcsy szerint azonban nagyobb biztonságban lesznek az államnál. Tegnapelőtt a kormányfő egyebek mellett…..
A Jobbik kezdeményezi a koronás címert is ábrázoló nemzeti zászló újbóli használatát, továbbá az iskolákban kifüggesztené a 'Magyar Hiszekegyet'... Pörzse Sándor, a párt országgyűlési képviselője hétfőn, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a nemzeti…..
A Fidesz be akarta betonozni a hatalmát, de nem akart botrányt, ezért zsarolt?Egyszer volt, hol nem volt, minden azzal kezdődött, hogy a Fidesz át akart vinni egy olyan önkormányzati választási törvényt, amellyel be tudja betonozni a hatalmát. Mindezt úgy akarta, hogy politikai…..
mákostészta 2010.07.24 18:59:46
mákostészta 2010.07.24 22:41:17
@weisz manfréd huba: Jó, jó, de kik azok? Egy ÉMM kaliberű dologra kell gondolnunk, esetleg egy CÖF-ra a maga 1070 civil szervezetével? Netán egy éledő MDC-re? Vagy heti két facsebúkos flash mob-ra?
Úgy gondolom, az LMP lehetőségei igen messze állnak egy ún. demokratikus egységfront megteremtésétől.
IMF-tárgyalás, Simor fizetése, az MKB Bank megvásárlása - egyelőre nem alakulnak jól a dolgok. Heti szavazásaink. (Fotó: az IMF székháza, imf.org) A héten a magyar kormány tárgyalásokat folytatott az IMF és az Európai Bizottság delegációjával, kiállt a bankadó, illetve…..
Na, akkor tegyük fel, hogy egy afrikai, vagy latin-amerikai országban, esetleg valami kis távoli óceániai szigeten úgy dönt a parlament, hogy ezentúl a helyi kultúrának, hagyománynak és éghajlatnak megfelelően mindenki köteles anyaszült meztelenül járni.- Nincs abban semmi –…..
   "Rohadt buzi náci!" - üvöltötte az Antifasiszta, ezzel eljuttatva az idei melegfelvonulást a katarzisig. Ennél már csak az lett volna szebb, ha (a jelen lévő) Gyurcsány Ferenc és (a nem jelen lévő) Semjén Zsolt csókot váltanak, majd a föld megszakad, kicsi…..
mákostészta 2010.07.10 22:51:33
@Italo Balbo: Az uncsitesóm sem örökölhet utánam, ha van egyenesági örökös. De ha ez a problémájuk, szervezzenek demonstrációt ezért, ne felvonulást homályos, általánostó jelszavakkal.
@gergel: sztm még azt sem lehet mondani, h a nyugati kultura felsőbbrendű a többinél. És még a magyar társadalom is elismeri a homoszexualitást, mint létező dolgot, mint magánügyet. A többség nem követel részükre számkivetést.
@Balbo: joguk van a felvonuláshoz. Nekem is jogom van nem szeretni őket. Mire megoldás, ha mindketten élünk a jogainkkal, csak azért, mert van?
Piroslap Rogán Antal KISZ-titkár 2010.07.09 06:22:00
Van egy pár olyan interjú, illetve műsor melynek alkotói a politikus-vendég gyermek- és kamaszkora felől érdeklődik. Ezekben elmesélik az első szerelmüket, jó vagy rossz gyerkőc volt-e, illetve rendre azt, hogy soha nem érdeklődtek a politika iránt. Sokan azt gondolnánk, hogy a…..
A bohócköztársaságielnök afféle, mint a bohócdoktor. A szándéka jó -de mióta periplaneta plumbum a fejembe ültette a bogarat, azóta agyalok egy jó bohócdoktorok szócikken [-> spindoctors]. A bohócköztársaságielnöki rendszer kidolgozásában alaposan vette ki a részét…..
mákostészta 2010.06.29 21:26:12
@Húsleves: +1: uncsitesóval és azonos neművel de jó házasodni...

Igen egymást flémelik a liberek eben a hülye témában. Holott súlytalan pozícióba súlytalan ember. Mi ezzel a baj? Simán passzol az eddigi gagyi gárdába, csak éppen a vitya tolta oda. Ő meg a rossz fiú, mert miatta most nem megy olyan jól a liberális demokráciának. Pedig az a legtutibb rendszer, Churchill is megmondta, úh mifaszt akarsz? Az emberiség végét?! ej-ej :)