Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jolikaM

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Kenguru Matrjoska 2010.07.13 18:19:00
Matrjoska babákkal már sokszor és sokféleképpen találkozhattatok itt, a Gyerekszobán. Felhasznalo például a kötött változattal került szorosabb barátságba, majd kisvártatva a Popov családot is billentyűzetére tűzte - bár bevallom, ezeknek a Matrjoskáknak számomra  kicsit…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 15. 2009.08.12 17:51:00
Csupán egy hét telt el pelenkázószütyős-neszesszeres posztunk óta, és egyik - rendszeresen kreatív, lassan saját tag-et érdemlő - Olvasónk hirtelen felindulásból máris alkotott tulajdon kacsójával hasonló – ha nem jobb – szütyőt. Így ír róla:„……..
jolikaM 2009.08.13 14:16:48
@Hajnalom: Azt nem, de ha szeretnéd, ezt neked adom. Úgyis gondolkodtam, hogy varrok egy másik változatot. Azért mielőtt kéred, azt elárulom, hogy életem első táskája volt, így korántsem tökéletes.
Gyerekszoba Jim palacsintái 2010.05.21 09:44:00
Adott egy lelkes és házias apuka, Jim, aki imád a hároméves lányának, Allisonnak palacsintát sütni. No, nem azt a fajtát, amit mi ismerünk, a vékony, feltekerhető finomságot, hanem azt az igazi, vastagtésztás amerikai változatot. Azt viszont nem is akárhogyan: számtalan…..
jolikaM 2010.05.21 22:06:42
Nem elég, hogy a könyvkiadók a Google Books miatt nyavalyognak, újabb elszánt lépést kíván tenni a cég. Hamarosan már a hálószobánkba is beteszi lábát a népszerű vállalat, ugyanis univerzális módszereket dolgoznak ki, hogy megkönnyítsék a tévézést. Az eredetileg netes…..
jolikaM 2010.05.21 19:50:21
Gyerekszoba Igazi ház kicsiben 2009.11.20 15:39:00
Áll egy ház a dániai Charlottenlundban, a Gotfred Rodes Vej 2 szám alatt. Már 1928 óta tanúja az emberek életének, kint a szomszédok és az arra járók tevékenységeit leshette meg rezzenéstelen homlokzattal, bent pedig Arne Jacobsens  mindennapjainak adhatott kellemes, kényelmes…..
Nem tudom, ki hogy van vele, én bizony gyerekkoromban oda meg vissza voltam a különféle  gombokért. A különleges mintájú és formájú darabok kedvéért akár azt a ruhadarabot is felvettem, amit egyébként utáltam. Kedvencem egy halacska formájú szett volt, azokat át kellett…..
Most, hogy már beköszöntött a november, bizony, megkezdődött a visszaszámolás is: hamarosan Karácsony, ami valljuk be, a legtöbb felnőttnek nyűg, ám a gyerekeknek maga a csoda. Ám ha az ember időben lekezd készülni, a nyűgből felnőttként is csoda lesz, ha nem az ünnep előtti…..
Tündéri bodykra leltem a Mi Cielo Etsy boltjában. Igazából semmi különleges nincs bennük, csak az egyszerű, és mégis elragadó, filcből, kézzel készült rátétek. De azok nagyon is szépségesek.  Forrás: Etsy.com - Mi Cielo..
Minden anya életében eljön az a pillanat, mikor belátogat a volt munkahelyre gyerekestül-babakocsistúl, hogy kicsit büszkélkedjen a deddel - jó is az -, bezsebelje a dicséreteket, netán kicsikarjon még a főnökből is egy halvány mosolyt.Ilyenkor aztán érdemes tényleg…..
A gyurmával mindig az a gond, hogy bizonyos életkor alatt jobb, ha nem adjuk gyermekeink kezébe, mert fogják és jól megeszik. Mi meg utána aggódva figyelhetjük a pelenkát, és gyöngyözhet a homlokunk, hogy vajon mi is volt abban a gyurmában. Persze, a gyártók nagy része már tud…..
Ha netán lemaradtatok volna az előző körben egy szuper tutyiról a Puhatalpú Cipőtől, íme egy újabb lehetőség: a blog születésnapja alkalmából ismét kisorsolunk egy pár cipőcskét a kommentelők között.Milyen kommenteket várunk? Mondjátok el, mit hiányoltok, és mi…..
Két kreatív anyóca számos gyerekkel megáldva úgy döntött, a hagyományos pelenkázótáskáknak immáron bealkonyult, legalábbis a maguk részéről lehúzták a rolót mindenféle háti és vállon hordós előtt. Volt okuk rá, ehhez kétség nem férhet, hasonló érzéseim nekem is…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 8. 2009.05.28 14:54:00
Mert Olvasóink kifogyhatatlanok az ötletekből, és nem mellesleg hihetetlen kreativitással, valamint kézügyességgel vannak megáldva. Jó példa erre jolikaM levele, melyhez hasonlókat még szívesen látunk a postaládánkban.„Négy éves kislányom imádja a mellékelt képeken…..