Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Ray

154 bejegyzést írt és 370 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kritizálja az Európai Unió (EU), hogy Magyarországon ötven liter mennyiségi korlátozással bárki főzhet otthon pálinkát, természetesen csak saját felhasználásra. Az Országgyűlés két éve fogadta el azt a törvényt, amely lehetőséget nyújt a házi pálinkafőzésre. Az EU…..
Mamola megfogta! A nagyság viszonylagos: egy biztos, a motorsportban abban érhető tetten, hogy aki ért hozzá, azt is túléli, amibe mások simán belehalnak. A highside egy tipikus baleset, nehéz lekezelni, sőt, szinte lehetetlen. Az 1985-ös misanói videón Randy Mamola bemutatta, hogy…..
Mr. Ray 2012.05.17 10:19:25
@baowah: Főleg a magyarok nem. Sajnos nem maradt más nekik, mint egymás ba..ogatása. Az még ingyé' van.

@F1DO: most komolyan, egy motoros dolgokkal foglalkozó blogba az fér bele, amit az ember nem szégyell. Ezért BLOG. Ha a Totalbike-on lenne kint egy hírben vagy cikkben, még megérteném, hogy húzod a szád, na de egy blogon?
A morgás joga Mutasd a dobozod! 2012.04.26 10:41:00
    Vajon kit szolgál a rendőrség, az állampolgár vagy a költségvetést? Ha rendőrségünkről van szó, mindent elhiszünk, és annak az ellenkezőjét is. Azonnal, fenntartás nélkül. A legabszurdabb pletykákról is bebizonyosodhat, az valójában nem rosszindulatú híresztelés,…..
A Zugügyvédhez sok hasonló eset érkezett, de ez annyiban különbözik is a többitől, hogy az eladó eleget tett a bejelentési kötelezettségnek. Úgy látszik megint önkényes jogértelmezés esete áll fenn.Kedves Zugügyvéd,Személygépkocsimat 2011. áprilisában eladtam, az…..
Belsőség Adózzon anyátok! 2011.11.15 06:25:00
Az adózás önmagában egy bosszantó valami. De ennél is bosszantóbb, hogy mindenféle kreatív államhivatal – köztük az NKH – és minisztérium sápokat talál ki. Aztán megnézik a következő évi költségvetést, ahol persze mindig akad egy új lyuk, - mit lyuk, lék!…..
Amikor tavasz végén legelőször láttam ezt az összeállítást, akkor gondolkodóba estem, hogy vajon mi értelme van egy olyan hangrendszernek, aminek állítható a magassága? Ki az, aki nem tudja előre, hogy padlón álló, vagy polcsugárzókból álló hangrendszert akar?! Persze ezt a…..
„Felipe, Fernando gyorsabb nálad. Kérlek, jelezd, hogy megértetted-e az üzenetet!” Mindenki hallotta a Ferrari hírhedt rádióüzenetét tavaly Hockenheimben, amikor brazil pilótájukat a pozíciója átadására utasították spanyol kollégája javára. A kérdés: miért nem…..
Emlékeznek még a magyar stuntriderre, aki a jégen csinálta mutatványait? Arra a srácra, aki felszívta magát az egykerekezést hiányoló olvasói kommentek miatt, ezért újabb filmet forgatott, melyben a tükörjégen tartotta levegőben a Honda CBR600F elejét? Most itt a…..
Nincs idegesítőbb dolog, mint amikor a dugóban sora nézed az autókat és nagy részükben egyetlen ember ül. Pedig mindenkinek jó lenne egy közösségibb autóhasználat. Először is jó lenne, mert kevesebbet szennyeznék a levegőt, az ember nem fulladna meg mondjuk, ha végigmegy a…..
Megjelent Magyarország Blu-ray magazinjának második száma, továbbra is 2490 forintos bevezető áron. A címlapon Ethan és Joel Coen remekműve: "A félszemű". Az újságban pedig további filmek:SorsügynökségRangoElhajlási engedélySennaÁlomháborúA rítusGru 3DMillió…..
A Kinder csoki csomagolásáról amióta az eszemet tudom, egy gyerek vigyorog ránk. Van is egy ilyen poénból kirakva a szerkesztőségben az asztalomon (amire ránézve a minap feltűnt, hogy nem az a kölyök, aki régen is volt). Pont előtte nézelődtem a neten, ahol a régi fotóval láttam…..
Mondhatnánk persze, hogy Isten áldása a hévízi tó maga – de ez a lezárt tó a maga jegyáraival jó ideje már csak a németeké és azoké, akiket az orvos odaküld, egészséges magyar paraszt nem nagyon dughatja bele csak úgy a lábát. Mi viszont pont ilyenek vagyunk, ebben a…..
Nagyon gyorsan szögezzük le az elején: ez bizony nem gourmet reggeli. Még csak jónak sem nevezném, már gasztronómiai értelemben. Nem is terveztem, hogy beülök a Noirba, de épp arra jártam, volt fél szabad órám, nagyon éhes voltam a kora reggeli edzés után, úgyhogy átnéztem az…..
A Fast Five, vagy ha úgy jobban tetszik a Fast & Furious ötödik epizódja szeptemberben jelenik meg triple play csomagban az európai piacon. Ősszel tehát a sorozat legújabb darabjában már otthon is élvezhetjük Paul Walker, Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson, Jordana Brewster,…..
Zsibbadt lábbal álltam fel a vécéről, ahová cigizni járok esténként, amikor hideg van a teraszon. Kezemben a notebookkal, letolt tréningben csoszogtam ki a nappaliba a feleségemhez: - Nézd, ezt most megvesszük neked! Rita ölni tudott volna a szemével. Aztán megnézte a képeket. - De…..
No persze nem félreérteni, mert akármilyen szomorú, nem a warezról lesz most itt szó. A Sony piacra dobta VBD-MA1 típusjelzésű Blu-ray íróját, amivel saját magunk által készített kamerás felvételeket és állóképeket pörkölhetünk Blu-ray korongra, vagy éppen korongokra. A…..
Szerintem sokan – megkockáztatom, szinte mindenki – emlékszik még a Ponyvaregény azon jelenetére, melyben Vincent Vega arról beszél Jules haverjának, hogy Európa azoktól a bizonyos kisebb különbségektől jó. Na pont ez jutott eszembe az LG BD 660-as, 3D-s Blu-ray lejátszó…..
„Ha az El-Alameinnél vívott csata volt a kezdet vége, akkor minden bizonnyal a D-Day, a partraszállás napja volt a vég kezdete.” -mondta Winston Churchill. És mennyire igaza volt, bár Ő a normandiai partraszállásra gondolt, de a saját autóépítési projektem is várhatóan…..
– Melegszik a főtengelycsapágy! – Kenünk, vagy állítunk? – Állítunk! – 30-32-es kulcs, pajszer, kalapács! Mai cikkünk blogposztja...
Olvastad Blu-ray tesztünket a Sin City magyar kiadásáról, és szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen élmény a filmet HD-ben megnézni? Ehhez nem kell mást tenned, mint részt venned a Gamma Home Entertainment és az LG Blu-ray blog közös játékán, válaszolni két kérdésre, és ha…..
A Zugügyvéd maximálisan megérti az alábbi levélírót, mivel pár évig egy hegedűtanárral szemben lakott albérletben, az három műhellyel is felért.Tisztelt Zugügyvéd!Én már pár éve külföldön élek, de ezen a héten meglátogattam szüleimet, akik egy 10 emeletes panelházban…..
Kettős érzésekkel olvastam el Mónika levelét. Hiszen ő is elég szabálytalan volt, mégis az bosszantotta fel, hogy a másik fél egy testesebb járművel szintén szabályt sértett. És ezzel kialakult egy veszélyhelyzet, mely szerencsére nem végződött balesettel. Ennyire azért nem…..
Nos igen...haladni kell a korral! Bizonyára jónéhányan vannak, akik még tévézés hőskorában kiválónak számító Videoton, Orion és egyéb megboldogult tévégyártók készülékein követték, vagy éppen rongyosra nézett VHS szalagról nézték a szerencsésnek éppen nem nevezhető…..