Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-brain

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért éri meg a Viasat 3-nak nem benne lenni a kínálatban? Rejtély. Nagyon sokan kevesellték a DVB-T-n elérhető csatornák számát, most végre itt a felmentő fizetős csatorna sereg. Az Antenna Hungária MinDig TV Extra néven elindítja előfizetéses DVB-T szolgáltatását . Jó,…..
-brain 2010.05.29 22:44:20
Megint nyár van, eljött pár sorozat számára a búcsú ideje – persze csak azért, hogy ősszel újult erővel folytatódhassanak a szériák a TV2-n. A pihenés első körben a szerda és a péntek esti premiersorozatok egy részét érinti, de aggódni nem kell, mindegyik kap…..
-brain 2010.05.10 21:50:09
@djlacee: Talán azért, mert nyáron kevesebbet tévéznek az emberek, és így nem éri meg olyankor a friss epizódokat sugározni, mert nem lenne akkora nézettsége.
Soma, Hajós András és Novák Péter zsűrizésével jövő vasárnap (május 2.) indul el a Viasat3 új, szórakoztató zenés műsora. A vasárnaponként 19 órától látható show-hoz Hajós András élete talán legrosszabb számát írta meg. Hajós András a sajtóközlemény szerint…..
-brain 2010.04.25 22:36:02
@gazsi72: Pont ez lenne a lényege ennek a műsornak, nem? Itt nem az énektudás a fontos, hanem az előadásmód. Gondolom a promót erre alapozva csinálták. Itt-ott egy kicsit hamisan énekelve, viccesen előadva.
Van egy generáció, akinek Antall József csak annyit jelent, hogy a fickó, aki miatt félbehagyták a Kacsameséket, mikor meghalt. Mondjuk én már akkor is inkább a sorozatok miatt vártam a Disney-mozidélutánt: ott volt az Ausztrál Expressz a pattanásos Nicole Kidmannel, a Nehéz napok a…..
BenKing: A Kés/alatt új részei idén még várhatóak a Viasat3 műsorára? Elvileg épp ma tegnap került adásba az első ilyen, az 5x09. Lewis24: 24 7, évad mikor jön a Cool-ra? A tervek szerint tavasszal. Nocika: Nagyon tetszik a Szeressd a tested!, és azt szeretném megkérdezni…..
Mi válaszoltunk, ti megint kérdeztetek, s bár egy hét kimaradt, de megint itt vagyunk - és ígéretet teszünk, hogy jövő héten biztosan számíthattok ránk csütörtökön. A terep most ismét a tiétek, lehet kérdezni, bármit, csak a vulgaritást és a flame-re buzdító költői…..