Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Electric Sheep

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napszemüveg Versace 2013. 2012.12.12 07:31:56
Versace 2133, az érdekesség a szárvégi Versace-motívum kidolgozottsága Nyitóképnek szándékosan választottam valamit, ami Versace-mértékkel nagyon visszafogott. A hangsúly a Versace-mértéken van, mert bár több férfi modell is van a Versace 2013-as kollekciójában, nagyjából…..
A tandíj bevezetése kapcsán furcsa módon egyetlen egy kérdést nem tettek még fel: a miértet. Pedig érdemes rajta elgondolkodni, nem mindegy ugyanis, miért ragaszkodik a kormány egy olyan megszorításhoz, ami óriási presztízsveszteséggel, de minimális költségvetési haszonnal,…..
napszemüveg Slágerlista 2012. 2012.11.23 10:23:00
Napszemüveg-slágerlisták nem nagyon készülnek, vagy ha igen, a cégek megtartják őket maguknak. Lehet persze egy-egy üzletet megkérdezni, de akkor ítéletnapig vitatkozhatunk, mérvadó-e pont az. Én most az elsősorban bevásárlóközpontokban működő Optic World hálózat…..
Such György, kishazánk egyik legtehetségesebb megélhetési túlélője újabb zsíros állást szerzett magának. Több forrásból megerősített információink szerint ezúttal a forradalmi kormánynak köszönhetően - mindenki tegye le a kávét, tollat, gyereket a kezéből - az…..
Electric Sheep 2012.11.08 16:10:55
Az iPhone 5-ösért éjszaka is sorban állók százai bizonyították be, nagyon is mobilizálhatóak egy tárgyért, de ha valami többet, hasznosabbat, érdemeset kellene tenni, akkor már oda a nagy lelkesedés. Ez a lefelé nivellálás világa, ez a tehetős csőcselék világa. IPhone 5…..
A ZEAL Optics azon napszemüvegmárkák közé tartozik, amiket nem ismerünk, és ezt furcsa is lenne errefelé bárkinek felróni. A vállalat amerikai, és Európában is kevés helyen kapni, nemhogy Magyarországon. Vannak utcai és vannak sportszemüvegeik, az amerikai honlapot nézegetve nem…..
2010 óta a politikai témájú blogok elképesztő koncentrációban jelentek a magyar elektronikus közéletben. Ilyen műfajban alkotni mindennapos, kimerítő tevékenység. A szédületes fordulatszámon pörgő mókuskerekek hamar lemerítik a szókimondó, bátor, kreatív bloggerek…..
Electric Sheep 2012.09.11 11:39:55
  Kedves Olvasóink! Bizonyára Nektek is feltűnt az utóbbi napokban példátlan hisztériát kiváltó forró fejű Grúz hadnagy ügye. Mivel szemmel láthatóan itt is sajnos mindenki pártszimpátia-véleménycsomagok mentén foglal állást és eleve túl nagy jelentőséget tulajdonít…..
Az autómárka mint napszemüveg nem új keletű dolog. Tavaly decemberben írtunk már a Jaguarról, ami nem csak névrokona az autómárkának, hanem kifejezetten licencvásárlásból állt elő. A Jaguar napszemüvegek elsősorban a szélesebb fejű vásárlóközönséggel rendelkező szláv…..
Szabó Gyuri régi barátunk, mármint a Totalcar régi barátja. Az első Belsőség-találkozóra elég látványosan felújított versenymotor-ritkasággal, egy Tritonnal érkezett, korhű bőrszerkóban, bukóban, Gézengúz Guszti-szemüvegben, azóta is több műszaki kuriózumot mutatott…..
Electric Sheep 2012.08.23 22:38:31
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...
Drága játékszer szupergazdagoknak: a monacói F1-es pálya ihlette annak a luxusjachtnak a tervezőit, amelyre most várják Roman Abramovics vételi ajánlatát. Nem csoda, mivel 665 millió angol fontot (kb. 220 milliárd forint) kérnek érte!Amikor már azt hinnénk, hogy nem érhet több…..
Mivel a saját autómmal ismét csak annyi van, hogy 10 centit gurigáztam vele a garázsban ezért megint csak elméleti fejtegetős bejegyzés jön. Az egyik nagyon gyakori kérdés az autóval kapcsolatban, hogy mennyi van belőle. Erre a reflexből jövő válasz az, hogy kb.  6000 darab lehet még többé - kevésbé…..
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
Pilu Bucikám, drága! 2010.05.08 18:58:00
 Eddig azt hittük, hogy Hajdú Péternél nagyobb parasztot nem szart ki magából a magyar gennymédia, de most erre te rácáfoltál. Jópofa csínytevésnek hiszed berúgva/beszívva beborulni az árokba, és isten látja lelkem teszek is rá magasról, hogy ott murdelsz-e meg, vagy sem,…..
Egy dolog, hogy Stohl András az előadás után kicsit mélyebben néz a tintásüvegbe, mint  kellene. Ne vitassuk el a jogát, hogy koccintson egyet, kettőt...na jó, tízet, egye fene. Bár a KRESZ mindenképpen tiltja, azért egy sör után még tán azon a hülyeségen is túltennénk…..
Az a hír járja, hogy a Mónika show bukása miatt a Tv2 sem ragaszkodik már ahhoz, hogy költséges forgatókönyv alapján megírt, sok statisztát foglalkoztató délutáni talk show-ra dobja ki a pénzét. Vagyis Joshi Bharatnak is vége lehet nemsokára. Sőt állítólag erről a…..
De nem, Jürgen nem viccelt. Csupán összeadott, kivont és rájött, hogy ilyen nincs, de meg lehet csinálni. 1989-ben a Genfi Autószalonon be is mutatták, igaz, akkor még Montana néven. Valójában egy kicsit mindenki értetlenkedve állt az öszvér előtt. Nem értették sem akkor, sem…..
Kozmikus a hideg: mínusz 4 fokban vártam a taxit a Gubacsi úton, ahol a Crazy Mama Music Pubban Tim "Ripper" Owens koncertjét tekintettem meg. Nagy élmény volt - akinek jelent valamit a Judas Priest, az tudja, miről beszélek. Ráadásul teljesen egyedi volt az élmény, mert Ripper egy egészen…..
Belsőség Csikós boldog 2010.03.04 18:00:00
A remek ebéd és a kocsi átvétele után útnak indultunk, egy helyi autórajongó telephelyére a gyűjtemény szemrevételezése céljából. Viszonylag gyorsan kellett pakolászni, a degeszre tömött Insigniából a Pontonba kerültek át, amik kellenek az életben maradásukhoz. Csikós és Kati a Mercedesben követték…..
Megvolt az első kisebb havária az Insignia fedélzetében. Bende Tibby jelentette, hogy a szivargyújtóba dugott elosztó nem bírta a gyűrődést és füstölni kezdett. Pedig csak a GPS és az MSI volt rajta. Kicsit csodálkoztam ezen, de amikor Vályi Pistának elmondtam a történetet, minden megvilágosodott.…..