Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paragyáros

21 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi sem természetesebb. A szoknyában való bringázáshoz mire van szükség szerintetek? (a szoknyán és bringán kívül)– Megfelelően hosszú szoknyára?– Szélcsendes időre?– Bátorságra először abban bringázni?..
A közlekedési parák közül egy speciálisan nyári verzió: a kisállatokat eltipró-para.Itt a nyár, végre gurulhatunk bringával jobbra-balra. De előbújtak mindenféle állatkák is... például a sünik, vagy ha esik, a csupasz csigák, békák meglehetősen aktívak.Jóféle…..
Paragyár Bagoly-parák 2010.11.29 04:16:00
Verbális szubkultúrák találkozása megfejthetetlen para-generátor faktor, melynek nyomán új parák születnek. Ott voltunk. Átéltük. Szex-parák csak most, csak nektek.   Nos, itt van mindjárt a bagoly-para, aminek tisztázása előtt a BAGLYOT, mint fogalmat bontanánk fel a…..
paragyáros 2010.12.17 01:11:40
@Tir:

Márpedig mi a nagyközönséghez címzünk minden parát. Viva la világháló :)

Szerintem a para nem korfüggő,értsd itt: az agyamentség/hülyeség nem korfüggő. Akárhány x után is jó móka. És célunk éppen ez ezzel a bloggal..a szórakoztatás.

Ezért nincs is mit ellensúlyozni. Kiírjuk, leírjuk, kinevetjük. Nyilván nem ezekkel az őrültségekkel élünk nap mint nap. Ezek a kreatív elmék szüleményei :) a saját és a mások szórakoztatására.
Igen, feloldhatóak. De ezt is iróniával kezeljük, szerintem ez átjön a posztok végén a megoldási javaslatokból.

Szívesen vesszük a kommenteket is és köszi, hogy olvasod a blogunkat! Remélem paraellenesként egy parablog olvasása is szórakoztató lesz majd :)

üdv,
Paragyáros
Paragyár Empátó-para 2010.12.10 00:49:00
Az empátó ÁBÓ nyelven empatikusat jelent. Az empátó-para lényegében lelki hipochondria. Ugyanis a para birtokosa beképzeli magának, kivetíti magára barátai baját. Ha egyébként is zilált helyzetben van, akkor simán, ha nem, akkor egyértelműen a jövőben fogja ezeket…..
Paragyár Csap-para 2010.12.10 00:07:00
Szintén egy olvasónk küldte és szintén a karácsony előtti lélekgyepálás része lehet a következő blog, ami még csak nem is szexről szól. Sokkal durvább.   Szerelem-para rulez!     Még mielőtt kielemeznénk a jelenséget, tisztáznunk kell honnan ered a…..
Paragyár Transitional fuck - para 2010.12.09 23:23:00
Blogunk egyik rajongója megosztotta velünk a transitional fuck-para lényegét. Szex, érzelmek, félelmek mi kellhet még így karácsony előtt? Vegyétek, vigyétek, lehet befordulni vid láv... Még mielőtt belekezdenénk a para bővebb kifejtésébe, először tisztáznunk kell magát a…..
Paragyár Eszkalálódik... 2010.12.09 10:53:38
..mert megérkezdtek a csőrös dögök és még csak a viharos szél sem tántorítja előket a jelnléttől.Varjú-para rulez! ..
Paragyár Ancsa-para 2009.07.21 15:45:00
Az Ancsának kinéző lányok miatt jól meg lehet ijedni, merthogy az ember nem igazán szeretne kommunikálni azzal, akivel nem szeretne és kész. Merthogy minek.Nem is az illető jelenlegi külseje váltja ki a parát, hanem a nemkívánatossá válás idején alkalmazott külalakra parázunk…..
Paragyár Pasi-parák 2010.04.21 12:26:00
 A pasi-parák két típusát, illetve ezek kombinációját véljük felfedezni. Zsáner pasi-para A kiszemelt hím, az abszolút zsáner kategóriába sorolható, kívül-belül. És a para tárgya éppen ez a tény. Mert ez az a típus, akivel nekifutásból pofára esik az ember…..
Paragyár Aknába zuhanós para 2010.03.30 16:06:00
Az aknafedők, olyan tárgyak az amúgy egyszerűnek tűnő utcai közlekedésben, amiket jobb elkerülni. Mert hátha leszakad, vagy hátha rosszul tették vissza a munkások és megbillen. Egy pillanat alatt valamilyen mély, sötét lyukban találhatja magát az ember, sőt többi embertársa…..
Paragyár Isteni gyermek para 2010.03.30 12:21:00
Ahogyan nagyanyáink mondták: "Lányom, a legbiztosabb módszer, ha keresztbe rakod a lábaidat." Kankalintól származik a következő para, csak nőkenk: "Biológiai tanulmányainkból tudjuk, hogy az új élet születésének feltétele, hogy egy férfinek és egy…..
Paragyár Online-para 2010.01.25 14:32:00
A para leginkább munkehelyre lokalizálható. Lényege, hogy a nem túl kedvelt főfingelosztó, csekkolja a gépünket. Nem egyszerűen mindenféle online felületen követ nyomon, hanem feltöri a gépedet és az összes létező személyes kommunikációs felületedbe belelát. Az már…..
Paragyár Mozgólépcső-para 2010.01.25 13:48:00
A mozgólépcső leszakad, és ledarálja a lábadat.* Merthogy gyakorlatilag sehová nem tudsz  kapaszkodni. És persze, hogy bármikor leszakadhat, ez a para lényege.A para átragasztása akkor a leghatásosabb, ha ezt a mozgólépcsőn melletted állóval közlöd.Megoldása: Egyszerű, nem…..
Paragyár Távolsági busz-para 2010.01.25 13:14:00
Hahó everybody! Rég jelentkeztünk, ezen nincs mit szépíteni. Viszont én már új lendületet érzek az ujjaimban, most, hogy végre lassan kikecmergünk a januárból. Szóval igyekszünk majd belehúzni újra a parákba. Itt egy őszinte életérzés, évszaktól függetlenül, egy…..
Nem recskazta halalra magat, a Camino legbizarrabb zarandokszallasat vezeti az isten hata mogott, Molinaseca-ban. Es mar 2000-ben tudta, ki lesz az uj papa II. Janos Pal halala utan! Carradine-t Spanyolorszagban mindenki Albertonak szolitja, bar eleg vicces akcentussal beszeli az angolt (de…..
paragyáros 2009.09.21 20:49:42
@Hamlet: haza értél és nem is szólsz?
Az estellai kenyszerpiheno utan nehez volt ujra visszavedleni talpalo zarandokka, de legalabb megereztem valamit az El Camino igazi hangulatabol. Sokkal jobb egyutt kelni a fel 6-tol mojolo hardcore turazokkal, kavet szurcsolni a tarsalgoban, elindulni meg napfelkelte elott, aztan 21 km gyaloglas…..
Eddig csak szoptunk a spanyol tavolsagi kozlekedessel, az igazi 30 km-eket gyaloglos, 100 emberrel egy templomban alvos, tusfurdovel ruhat mosos El Caminot csak vasarnap kezdtuk el. A ketnaponta blogolast egyelore buktam, a zarandokszallasokon 20 percnyi…..
Csodálkoztam volna, ha minden prímán megy az indulásig, nem erről vagyok híres. Ugye az volt, hogy az El Caminóra magammal viszem a Comedy Central két susogós mackóját, Brendont és Sanyát is. Vonatos, meg fapados repülőn üldögélős fotókon lettek volna rajta, meg olyan képeken,…..
Paragyár Komp-para 2009.07.23 13:02:00
Amikor M. meghallja, hogy esetleg komppal kell valahova utazni, akkor gyomra görcsbe rándul és heves ellenállásba kezd: ő ugyan sehovase komppal, akkor inkább megkerüli a Balatont! Általában nem is megy M. sehova komppal. Régebben, ha mégis erre került sor, akkor M. remegő lábakkal…..
Paragyár Mikró-para 2009.07.23 09:05:00
 Jabba Light mikró-parával küzd. Leírta nekünk, mit is jelent ez:A ~ tipikusan poszt-posztmodern jelenség. A poszt-posztmodern irodai rabszolgának nincs ideje, és lehetősége, hogy rendes, gáztűzhelyen melegített ételt egyen, így arra kényszerül, hogy otthonról hozott,…..
Paragyár Újságíró-para 2009.07.22 23:19:00
Újságírás sem egy stresszmentes foglalkozás. A. barátunkból a politikusok kihozzák a klasszikus újságíró-parát:"Keresel egy politikust, nem veszi fel a telefont. Sms-t küldesz neki, hogy ki vagy, és mit akarsz, és azon parázol, hogy "Köcsög Újságíró, Ne Vedd…..
Paragyár Sín-para 2009.07.20 15:00:00
Tegye fel a kezét, aki nem gondolt még arra, hogy amikor a síneken átmegy, beszorul a lába a két sín közé, vagy akárhova. És akkor jön a vonat és hello.Nos, mi gondoltunk. Minden kevésbé szabályos sínen való áthaladás alkalmával.Megoldás: ne menjünk a sínek közelébe. Soha!…..
Paragyár James-para 2009.07.21 15:45:00
Sz. vendégül látta a texasi James-t Budapesten. A couchsurfing James részéről egy hónaposra sikerül. Sz. egyszerűen nem tudta kidobni.Sz. parája, hogy valamelyik európai városban szembetalálkozik Jamesszel, aki aztán megint beköltözik.A James-para az Ancsa-para rokona, de itt egy…..
Paragyár Ventillátor-para 2009.07.20 14:18:00
Éttermekben, szállodákban, meg minden olyan helyen, ahol mennyezeti légkeverő gyilkológép van felszerelve, rátörhet az emberre a ventillátor-para.Az a forgó és himbálózó légkeverő képes leszakadni és lendületből legyalulni a gyanútlan közönség fejét. Egyszer skalpokat fog…..
Paragyár Horog-para 2009.07.14 00:51:00
Horgász, horgászbot látványával párosuló para. Bot lendít, a damil végén a horog beakad. Akármibe.De a horog-para szofisztikált verziója szerint a horog a horgász mögött mászkáló ember szemébe, orrába akad bele.A horog-para leküzdésére egelőre nincs javaslatunk. A…..