Regisztráció Blogot indítok
Adatok
byba

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy Hajós András nem szereti a TV2 híradóját, önmagában nem különösebben újdonság, tavaly ősszel Friderikus Sándor az Indexnek adott interjúja után elindult egy üzengetés, ahol már nyilvános Facebook posztok témája volt, hogy mit is gondol ő a Tényekről. Most újra előkerült téma, mert továbbra…..
byba 2017.04.02 12:57:14
@Pop40: Amíg Vajna nyulhatja le a kaszinók bevételét - ömlik a pénz hozzájuk. Nem engedik el egymás kezét. Ez csak műbalhé. Magyar módra.
byba 2017.04.02 13:01:18
@Numda: Imádom a kutyákat. Az enyém 22 éve halott és még mindig siratom. Néha álmodom vele és akkor ölelem magamhoz és érzem teste melegét - olyankor mindig boldog napom, reggelem.
A Csemege villamosplakátja, 1960-as évek vége/ Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum   FSZEK Budapest Gyűjteménye A könyvtár júliusban zárva lesz, ez idő alatt – részben a zárás alatt végezhető háttérmunkák, részben pedig szabadságolások miatt - a Budapest Gyűjtemény sem szolgáltat.…..
Szevasztok, spurcikáim! Néhányszor írtam már nektek arról, hogy mennyi időt és pénzt takaríthattok meg azzal, ha nemcsak a koszos edényeket dobjátok be a mosogatógépbe (így kell bepakolni - KATT!), hanem a háztartási gépben főzitek meg a vacsorát vagy a másnapi ebédet…..
Képtelen öregedni a magyar színésznő, pedig szeretne. Kolléganője viszont zsírszalonnával őrizte meg bársonyos bőrét, miközben Lagzi Lajcsi szőnyeg alá söpörte eltitkolt feleségét. A Vakkomondor hírszolgálata ebben a pillanatban jelentkezik a legfrissebb hírekkel. Kitört a…..
A glifozát genotoxikus, vagyis károsítja a DNS-t - mondta a WHO szakértője egy londoni konferencián. A rendezvényen az is elhangzott, hogy a Monsanto által kifejlesztett növényvédőszert rendszeresen kimutatták a brit kenyerekben is. (A mellékelt kép forrása: Wikipédia -…..
A népességrobbanás és a civilizációs fejlődés nemkívánatos következménye a környezetünk szennyezése. Különféle kémiai és nukleáris anyagokon keresztül az elektromos szemétig rengeteg mindennel ártunk a környezetünknek. Vannak olyan helyek, ahol a szennyezés miatt az élet…..
Sárköz népművészete Szellemi Kulturális Örökség listára felterjesztésre került. Remélem hamarosan ott is lesz a  rangos listán! Az alábbi videóban minden benne van. Hogy miért írok mégis a témában? Mert olyan nagyon szép és nagyszerű!      Sárköz  Magyarország…..
Olvasom, hogy a patinás napilap szerkesztősége is megritkul. Tucatnyi munkatársa mondott fel, vagy kirúgták őket, akik pedig maradhattak, azoknak a fizetését csökkentették. Eötvös Pál tíz évvel ezelőtti lemondása óta immár a harmadik főszerkesztő lépett szolgálatba, aki az…..
Tudjuk, hogy a globális felmelegedés következményekén Magyarországot elsivatagosodás fenyegeti. Ez az aggasztó folyamat már megkezdődött, ime a legújabb példa Budapest szívéből. Akkor (2014. március 30.): Most (2014. június 9.): Tudom, hogy apróság, tudom, hogy "bárcsak ez lenne a legnagyobb…..
byba 2014.06.14 09:24:28
A 444.hu találta ezt a zseniális tuósítást, amiben a köztévé hihetetlen frizurát viselő riportere világvége hangulatban tudósít a Bielderberg-csoport dániai találkozójáról, amit szerinte sok tiltakozó igyekszik megzavarni, de a szegmensen jó, ha hatot ki lehet venni (a…..
byba 2014.05.31 11:43:37
@micsoda?: Bajnait raportra hívták - hol a lé? Eleget adtak neki, oszt mi lett a vége? Ezek a titkos micsodák nem tudják Petőfi versét......"habár felül a gálya s alul a víznek árja, azért a VÍZ az úr!"
kávé tea kakaó Kakaózni MENŐ 2014.05.18 11:53:22
Sokszor mennek el az emberek - köztük a Szerkesztőségünk tagjai is - kávézni, beszélgetni, vagy éppen csak meginni egy teát. De miért nem ülünk be egy forró csokira? Hívtad már el a barátnődet kakaózni? Egyébként is mi a különbség a forró csoki és a kakaó között? Ugye te…..
Örökség Emlékmű 2014.04.29 09:54:22
Elöljáróban két dolgot szeretnék leszögezni. Egy: ha valaki olvasta néhány korábbi írásomat, az láthatta, hogy nem vagyok különösebben Orbán-barát. Minden kvalitása elismerése mellett leginkább csak őt bíráló megjegyzéseim voltak. Most az emlékmű hisztéria kapcsán mégis úgy érzem, meg kell védenem…..
byba 2014.04.30 16:18:44
Annyira undorító amit a magyarországi zsidók csinálnak, hogy arra nincsenek szavak! Más országokban - a létszámuk is csekélyebb - több atrocitás éri őket mint nálunk. Lehet, hogy pont ez a bajuk, mert soha, SOHA nem éltek békességben azzal a nemzettel akinek a területén előfordultak, letelepedtek. Most is ad abszurdumig viszik a piszkálódást - nem elég nekik, hogy kizsákmányoló pozicióban vannak még teljesen maguk alá is akarnak gyűrni bennünket. Valami bomlott agyú büntető törvényt csinált annak a holokausztnak a tagadásából amit még teljesen nem bizonyítottak és már egyre többen cáfolnak ZSIDÓ EMBEREK! Igen, volt eszméletlen emberírtás - kiélték minden hatalmi tébolyukat akik fegyverhez jutottak és használták a népek ellen. A mai napig nem szünt meg az ún. holokauszt! Éppen nem európai területeken zajlik. Odafigyel valaki a napi híreken kívül? Putyinnak mernek szólni? Izrael például megvédi az ottani zsidókat - szavát nem lehet hallani! Hitler ellen nem a zsidók harcoltak és haltak meg a harcmezőkön. Ők azok a civil áldozatok voltak akiket a háború követelt a mindenkori civil áldozatokkal együtt. Nem veszett oda több közülük sem mint más nemzetek népeiből. Mégis kisajátítanák mint zsidó ellenes háborút. Izrael a mai napig titkolja atomarzenálját, háborúban él azzal a palesztin néppel akiknek köszönheti, hogy egyáltalán állammá alakulhatott. Állandóan fenyegetőzik és hangoztatja, hogy fenyegetve érzi magát. Tudja valaki, hogy mi történik az izraeli börtönökben? Nem! De azt, hogy a magyarok saját hazájukban nem akarják, hogy idegen elemek diktáljanak akik már teljesen elveszítették a normális határait az együttélés szabályainak és viselkedésükkel átléptek egy olyan ponton amivel nyugtalanságot, felfordulást és legfőképp a nemzet megosztottságát érték el. Aki nem tudja eldönteni, hogy a magyarokkal együtt a háború nem egyedüli áldozata volt, nem magyar és nem is értem miért van itt. Ránk erőszakolni napi, havi, évi megemlékezéseket - bocsánat kéréseket - túl megy a józan ész határain, nem vagyunk rájuk kiváncsiak és békében szeretnénk élni. Akik a magyar nép áldozatvállalását nem ismerik el azokért kár volt egyetlen csepp magyar vért is áldozni! Az emlékmű előtt fejet szoktak hajtani mert áldozatokért állíttatott - senki nem megy a zsinagógákba gyászukat, imáikat megkérdőjelezni.
A római határvédelmi rendszer magyarországi szakaszának világörökségi nevezési programja során jutottam el az almásfüzitői római katonai tábor, Azaum feldolgozásához. Szegény tábor története rémmesébe illő, de a hideg veríték sajnos nem csak az eltávozott római…..
Haspók Levesek hete 2011.01.10 06:00:00
Minden nap egy új leves recept érkezik. Fotókat is szívesen várok bármelyik ételről, amit elkészítetek a blogról, illetve,ha alakítotok egy-egy recepten, azt is szívesen fogadom:) Biztosan sokan vannak úgy, hogy vasárnap megfőzik a családnak a nagy lábas húslevest, és még…..
Death Valley Észak-Amerika legforróbb és legszárazabb vidéke, mely számos természeti csodát rejt, de mind közül a legrejtélyesebbek a "vitorlázó kövek".   A völgy egyik leghíresebb látványossága a rejtélyesen mozgó kövek, melyek legnagyobb számban a Racetrack Playa…..
Recept Izék Halszeletek fóliában 2010.07.22 11:16:00
Végy néhány szelet tengeri halat...Nem is annyira egyszerű megküzdeni ezzel a feladattal, ugyanis ha bemegyünk bármelyik hipermarketbe, ott tömegével sorakoznak a fagyasztott tengeri halak. A probléma ott kezdődik, amikor már kisütjük őket, kijön belőlük a tenger (vagyis több…..
A FIDESZ (Fiatal Demokraták Szövetsége) az állítólagos „rendszerváltozás” után az SZDSZ ifjúsági tagozatából alakult. Orbán Viktor, Soros (Schwartz) György a jelenlegi világgazdasági válságot „élete főművének” tartó, magyar származású amerikai…..