Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virslee

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van a hűtőben egy bontott üveg fekete olajbogyó. Törtem a fejem, hogy mire lehetne használni. Meg csirkemellet vettem, tehát mindenképpen azzal képzeltem el, aztán ez lett belőle. Két fél nagyobbacska csirkemell-filét lapjában bevágtam, de nem végig, így kiterítettem, lett belőle…..
 Legyünk egy kicsit vidámak, szeretném megosztani ezt a féltve őrzött – mondjuk úgy – vendéglátó-ipari emléket, gyöngyszemet. Rákattintva láthatóvá válik az egész. A vendéglő Pesten, a Ferdinánd-híd közelében van, régen nem láttam, de valamikor olcsó és…..
Csináljunk mindent fordítva - gondolták a Samsungnál és készítettek egy fényképezőgépet, mellyen telefonálni is lehet. Olyan mobil már kismillió van, mellyel lehet fényképezni, de olyanról még nem hallottunk eddig, mely fényképezőgépként definiálja magát alapból, és csak…..
Most hogy itt a monszun, különösképpen érvényes a mondás, hogy "letöröm a kezed, ha a kocsimhoz nyúlsz!" Mert az lehet, hogy a parkoló autóhoz érve akár 2 másodpercig is látni fogják a hirdetést a fogyasztók, de ha ennél tovább a szemük előtt marad, az káros lesz a…..