Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csizma64

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki japán létére Afganisztánig ment, hogy oroszokat ölhessen   Minimum kettő kézigránátot vitt magával a bevetésekre: „egy az ellenségnek, egy pedig magamnak, ha elkapnának”. Koshiro Tanaka, a Rambo 3 egyik ihletője, aki Afganisztánba utazott, hogy ott szovjet katonákat…..
  Íme néhány remek idézet a valaha élt egyik legnagyobb filmestől, aki nem az életműve által akar halhatatlanná válni, hanem úgy, hogy nem hal meg.     Azt hiszem, a szerelem olyan, mint egy cápa: ha nem tud előre menni, előbb-utóbb beledöglik.   Nem akarok élni…..
A Jazzékiel a budapesti klubélet egyik fontos zenekaraként, valamikor 2011 táján hagyott fel az aktív koncertezéssel. Az elmúlt három év alatt a tagok különböző produkciókban (Grand Mexican Warlock, The Carbonfools) bukkantak fel, a zenekar pedig évente csupán egy-két koncertet…..
csizma64 2014.04.14 22:28:29
@Pale: Pont ezt akartam írni én is. Mi a f@sz különleges van ebben??? Az eredeti egy k jó szám, és azt eljátsszák majdnem pont ugyanúgy. Most akkor hová sz@rjak?
  And death shall have no dominion. Dead mean naked they shall be one With the man in the wind and the west moon; When their bones are picked clean and the clean bones gone, They shall have stars at elbow and foot; Though…..
csizma64 2014.01.22 13:16:13
Lajkó Félix - Mező (Fonó) Lajkó Félix sorrendben tizenkettedik lemezéhez érkeztünk, ami önmagában is jelentős szám és egy életműt tekintve is nagy dolog. Ráadásul itt a különlegességet kétszeresen aláhúzza, hogy a kivételes megítélésű hegedűs ezúttal, életében…..
csizma64 2013.05.08 01:21:22
@Na??: Kit érdekel, hogy milyen a hangszerkezelése? A zenében a technika csak másodlagos! A beleélés, az előadás, az extázis, stb. sokkal fontosabb, valamint az egyediség, érdekesség, izgalmasság is. Lajkóban a zene a lényeg, az pedig árad belőle folyamatosan, és rohadt jó, bármit csinál. Pont a nyers és érdes erő az ami érdekessé teszi, ha pontos és steril lenne, senki nem hallgatná. Nem az az igazi művészet, hogy pl. a százfogú cigányzenekar, vagy a fülharmonikusok eljátsszák ugyanazt ezredszer majdnem ugyanúgy, hanem az, ha valaki folyamatosan új harmóniákat teremt, és azokat előadja - akár félig részegen is -, de olyan energiákkal, ami mindenkit a földbe döngöl. :)
Már a második napja zajlanak az elsősök beíratása, így természetesen máris újabb részletek látnak napvilágot ebből a sikertörténetből. Míg tavaly 100 195 elsős iratkozott be, idén a megváltozott jogszabályok miatt a becslések szerint kb. 20%-kal több. A területileg…..
csizma64 2013.04.10 00:37:47
@Hammer: Pont ezt akartam írni én is :) Azért ez talán jelent valamit. Ez már akkora védhetetlen ökörség, hogy a teljesen fanatikus hívők sem mernek kiállni mellette. Szeretném remélni, hogy ez egy megvilágosodási folyamat kezdete, és innentől kezdve az emberek többsége észérvek alapján, és nem érzelmektől vezérelve állna valami mellé... Tudom, hogy naiv vagyok :)
Boros Lajos a Saty-Rock nevű egyszemélyes zenekarával 30 éve énekelte a "Ne dőlj be" című számot, aminek a refrénje közben hanyatt vágta magát a színpadon és mint egy hintaló, úgy dőlt be minden "nedőljbe" közben. Szeretnék most én is bedőlni és úgy…..
csizma64 2011.12.07 23:49:53
@komisz_kölök:
Baszhatod az értékeidet amit teremtettél, ha nincs aki eladja őket! Vagy te őstermelő vagy aki egyből a piacra viszi a libatollat? :)))
csizma64 2011.12.08 00:05:33
@MoxNox: Kicsit lehet hogy elvetettem a sulykot, elnézést kérek! Nem állt szándékomban megbántani senkit, csak bosszantó, amikor az emberek ennyire leegyszerűsítik, és összemossák a dolgokat... Ezzel a tisztességes embereket egy kalap alá veszik a csalókkal, és egy véleménnyel elintéznek mindenkit. Ez nem tetszik nekem.
csizma64 2011.12.08 00:32:29
@komisz_kölök: Én alkalmazott informatikusként melózom, csak azért vettem védelmembe az mlm-et, mert néhányat kipróbáltam már, és jó tapasztalatokkal. Ismerem a működési mechanizmusát, és szerintem van helye a kereskedelmi formák között, de csak ha tisztességesen csinálják. Ismerek jópár olyan mlm üzletet, amelyik így működik. Elismerem hogy sok az olyan, amelyik a lenyúlásra megy sajnos, de ezt elég könnyű észrevenni szerintem..