Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indawood

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy miért kellett a zseniálisan mogorva Doktor House helyett a New York-i ingatlanügynöknek öltözött Frei Tamást bámulnunk szerda este? Talán, csak nem kirúgták a Tv2-től a nagy létszámleépítésben Gregory House-t is? Nem erről szó sincs, megkérdeztük, jövő héten már…..
Kezdjük az m1 nagyszabású sóműsorával, a Miss World Hungary 2007 című esztrádműsorral, ami ma este döntőzik, királynőt választ, és csak muszájból mosolygó udvarhölgyeket. 20:10, a fürdőruhás felvonulás 20:40-kor várható, ha jól tippelünk. Ezzel közel egyidőben zajlik…..
Gondolta volna, hogy a táskarádiózás valaha ugyanolyan problémának számított, mint ma a graffittizés, a kutyaszar, vagy az autós-biciklis háború? Ha belegondolunk persze manapság is idegesítő egy-egy tahó, akinek csutkára tekert Mp3 lejátszójából erősen szivárog a zaj. Régen…..
A minisorozatokat azért lehet jobban szeretni a "normál" szériáknál, mert tudjuk, hogy vége lesz mondjuk hat rész alatt, kapunk egy kerek történetet, lehet örülni, nem fenyegeti az embert a cancel veszélye, stb. A minisorozatokat azért lehet utálni, mert mire megszeretjük a…..
w Traktorpofa 2007.07.23 05:30:00
Re: Háromnapos tüntetés Záhonynál Gyors egymásutánban rákérdezett az autóbiztosító és az OEP is, nem vagyok-e véletlenül őstermelő. Mert akkor jobb lenne nekem. Elidőztem a rubrika fölött; egy butykos hang odabent rávágta azonnal: dehonnem. Őstermelek én a végtelen…..
A kirendelt védői rendszer átalakításra szorul - véli a Magyar Helsinki Bizottság és a Magyar Ügyvédi Kamara a Népszabadság cikke szerint. Az lenne a járható út, ha az adott ügyben eljáró hatóságtól független hivatal rendelné ki a védőket. Bánáti János elmondta, hogy az…..
indawood 2007.07.22 10:03:02
indawood 2007.07.22 10:12:08
hopsz, a kommentem közepe eltűnt..! na akkor nekifutok jisoráz, remélem most minden sor megmarad, tehát:

"korrekt számítás Doki, te tényleg.
mert nevetséges összegért perfekt munkát várni igazán botorság lenne bárkitől is, amilyen botorság csak az amerikai filmkultúrában lelhető fel, és őszintén remélem hogy azt még az ottani naív honpolgárok sem veszik komolyan, hogy vki pusztán emberbaráti szeretetből, vagy túltengő hivatástudatból veti rá magát pitbull módjára egy-egy a hatóság által ráosztott piti ügyecskére (mert ne legyünk naívak mi sem: a nagyobb volumenű ügyek terheltjeinek azért mindig van megbízott védőre félretett pénzecskéje), szóval lényeg a lényeg, senkitől sem várható el kiváló 'szakmunka' kevés pénzért, mert ezzel a 'szakma' presztizse is csökkenne - hogy is van? "kis pénz, kis foci..?) tehát igazán jó védőre mindíg is kizárólag a fizetőképes klientúrának lesz megfelelő anyagi fedezete, ilyen (volt/van/lesz) a világ-, ezen meg nemigazán lehet változtatni semmilyen új szabályozással, bár azért a 'közvédői hivatalok' felállítása valóban jó ötletnek tűnik, legalábbis annak szűrésére, hogy a kirendelő nyom.hatóság válogathasson kedvére a kirendelhető ügyvédek között.
mert azért az tényleg nonszensz, hogy a kvázi 'ellenérdekű fél' választhasson védőt a gyanúsított részére, magyarán: válasszon magának a rendőr ellenfelet, aki majd jól megnehezíti az amúgy is alulfizetett munkáját, -feltételezve persze hogy a védő is korrektül végzi a maga dolgát-, hát eleve vicc-kategória. még a valódi iq-lájtos rendőr sem annyira ostoba, hogy ekkora baklövést engedjen meg magának.
igazán abszurd, és nem is értem eddig hogyan maradhatott fenn kontroll nélkül így ez a rendszer. ilyenkor hol vannak a jogvédők? és az ombudsman? idáig tényleg senkinek sem tűnt volna fel ez az anomália? vagy aki 'bűnöző' az eleve főjön csak a saját levében, végülis minek adta bűnözésre a fejét? kivéve persze ha van elég pénze megfizetni egy igazán jó ügyvédet - erről a régi vicc jut eszembe, miszerint "a vádlott mindaddig ártatlan, amíg el nem fogy a pénze.." - vagy valami ilyesmi, és hogy ez mennyire igaz...:("
Itthon is nagy népszerűségnek örvend a Kés/alatt című plasztikai sebészes sorozat, a Viasat rendületlenül lenyomta ez eddigi évadokat, és DVD-n is megjelent a cucc tonnányi extrával, szóval egy szót sem szólhatnak a rajongók. Amerikában szeptemberben kerül képernyőre a soron…..
A hét utolsó napja a punnyadásé, egész nap a kertben szöszmötöl az ember, estére valami agyzsibbasztót akar, hogy minél hamarabb elaludhasson, mert jön a rohadt hétfő, és lehet menni melózni. A prosztó zsibbasztáshoz a legjobb programot az a TV2 biztosítja, mely az…..
Amikor Lorenzo de Tonti 1653-ban megalkotta az első befektetési alapját, amibe bárki beszállhatott, és a többiek halála esetén egyre nagyobb lóvét húzhatott belőle (bővebben itt lehet róla olvasni), nem gondolhatta, hogy 2007-ben jön majd egy "Boston" Rob Mariano nevű…..
Az Entertaiment Weekly villanyújságja szedte össze egy jó kis cikkben az amerikai tévétörténelem eddig látott legszerencsétlenebb apafuguráit, mi pedig úgy gondoltuk, hogy jó móka lenne leközölni azokat, akikkel mi is tudunk azonosulni, illetve láttunk valamelyik hazai adón.…..
Ez az a rész, amiben House megkínoz egy kómást, egy égési sérültet, meg saját magát, tönkreteszi egy ember karrierjét, lsd-zik és a végén kurvát hívat. De kezdjük az elején.Exhippi szülők és a tökéletes gyerek, akinek apu és anyu barát, sőt haver. Apuka haver és tinifiú…..
Five Budapest policemen, all of them members of the Police Security Service (REBISZ), were taken into custody on Thursday after a young woman identified them as her rapists, Hungarian media reported on Friday morning. FULL STORY at Caboodle.hu Note: "Kneel and suck" was the order. Yes,…..
Elég volt a port.hu címoldalát kinyitni, és megvan a napicsaj, a retró, a jó film és a mai napra javallott kiröhöghető műsor is. Napicsajunk Leonor Valera, a Hallmark 1999-es Kleopátra feldolgozásának címszereplője. Szandál, homok, vér, és stilizált dugás - mi kell még egy jó…..
A cím eredetiben is majdnem ilyen szar, szóval emiatt most nem háborgunk, de a rész színvonala miatt megint lehet, hiszen három rövid jelenettől eltekintve megint semmi érdekes nem történik benne, Izzie szerelmes Dannybe, Danny szerelmes Izzie-be, George nem tudja, hogy szerelmes-e…..
Igen, eljött ez is, a magyar nézők is megismerkedhetnek Aaron Sorkin dialógus-isten legújabb gyermekével, ami egy szórakoztató műsor kulisszái mögé viszi el a nézőt, és okoz kellemes perceket heti rendszerességgel. A sorozat a gyászos nézettség ellenére igenis jó, kiváló…..
comment:com TGM egy robot 2007.05.04 20:15:00
Nem mi találtuk, hanem a Parazsurnál, tehát az okfejtést ott tessék elolvasni. A lényeg, hogy Tamás Gáspár Miklós most már biztos, hogy robot, talán egyszer megküzd egy multinacionális cég fémgodzillájával is, autókat és sikoltozó nőket vágnak majd egymáshoz, egy rúgással…..