Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mediacapic

0 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első (és második) blikkre is zakkantnak tűnő Simont, a VV6 egyik legmegosztóbb, éppen ezárt legérdekesebb szereplőjét az RTL a nézők hathatós közreműködésével kihajította a villából. A történések eszkalálódásáról ez a videó sok mindent elmond: Az egész…..
A királyi tévé nem azonosul a kerékpárosokkal. Sőt, nemhogy nem azonosulni nem tud, hanem a közlekedésben résztvevők szabályszegő, visszabeszélkő söpredékének tartja. Ez az álláspont sütött a Ma Reggel csütörtöki kiadásából, amikor Gulyás István műsorvezető…..
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
mediacapic 2013.08.27 10:37:36
A Blikk infói szerint még mindig vannak olyan ebben az országban, akinek mond valamit a VV Alekosz név, sőt, arra is kíváncsiak, hogy mi történt valójában a szerződésszegése mögött és ezért képesek lennének egy nagy zsák pénzt is hozzávágni a VV4 nyerteséhez. A cikk…..
Vagyis izé, prostikirálynő választás volt mostanság; ettől hangos a sajtó, a csapból is ez folyik, ezért gondoltam én is elmondom a véleményem ezekről a versenyekről. Elsőre talán furcsának tűnhet, hogy egy prostinak mi köze van ehhez, de higgyétek el, elég sok…..
A kormány felemeli a távközlési adót - a javaslat szerint a nem magánszemély előfizetők esetén, jelentette be hétfő délelőtt Varga Mihály gazdasági miniszter a hétfői kormányszóvivői tájékoztatón. A távközlési adó kettő forintról három forintra nő, a…..
Ezt szajkóztuk évek óta: ne találják fel a kereket a hazai kerttévék, hanem gurítsák bátran előre, ha már helyettük valaki összetákolta és kipróbálta. A magyar tehetségkutatók eddig a monstre műsorokról, az üvöltve tarhált sms-szavazatokról és az énekesekre éjjel-nappal…..
mediacapic 2013.04.27 12:46:52
@Gesp: Miért???? Nincs távkapcsolód???? :))))
Olvasom, hogy a kormány meghosszabbította az ócsai pályázatok benyújtási határidejét, mert a benyújtott 588 pályázó közül csak 20-an feleltek meg a feltételeknek. A baloldali és liberális szimpátiával nehezen vádolható Ronald Reagan egyik mondása jut eszembe: …..
Lassan két éve írtuk: dehogy nyomjátok le Prágát! Nemrég Prágában az év első hónapjaiban két bejáráson is részt vettünk: a szerkezetkész Blanka alagút és a zöld metróvonal újabb szakaszát tettük meg gyalogosan. A város északi részében épülő két megaprojektet…..
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
Keressük azokat a telek- és épülettulajdonosokat, akik a legjobban járnak a budapesti, római-parti mobil-gát megépítésével. Ha ismer ilyeneket, írjon nekünk! A fővárosi közgyűlés 2013. február 22-én megszavazta a római-parti árvízvédelemről szóló előterjesztést,…..
A valóságshow sokaknak még most is csak annyit jelent, a csutkáig feltolt digitális zoomtól szemcsés képen meghágják BB Évit, miközben odakint Pongó cigányozik egy sunyit, de büdöset. Pedig a valóságshow-t nem lehet letudni annyival, hogy Alekosz belenéz a kamerába, és azt…..
Józan Paraszt Diákcsemege 2013.02.11 15:33:17
Oszd meg és uralkodj - a kormány jelszava lehetne. Most épp a hallgatók gyenge pontjára tapintottak rá a röghöz kötés alkotmányba foglalásával. A felszalámizás elkezdődött. Mert ne legyünk naivak: a hallgatók egy igen jelentős része egyetért a röghöz kötéssel. Ugyanis…..
"A Dob utca díszburkolata egy hónapja készült el. Nem tartott sokáig. Pár napja javítgatják. Tüneti kezelésnek látszik, de legalább valakinek lett állandó munkája." - írta Rita és néhány képet is küldött hozzá. Pedig olyan jó lenne örülni annak, hogy új burkolatot…..
mediacapic 2013.01.24 07:49:36
Azt bírta mondani az MTVA sajtófőnöke a Borsnak, hogy minden pénzt megér az Eurovíziós Dalfesztivál. A hibátlan érvelés szerint mivel az idén Malmőben megrendezésre kerülő eseménynek 160 millió nézője lesz, ezért "nem is kell ennél jobb országimázs. Mindent pénzt megér az…..
Fontos kérdésem van: ki látott reggel hókotrót a magyar települések fontos tömegközlekedési útvonalain? Nem csak budapestiek játszhatnak. A kommentekben gyűjtsük össze a tapasztalatokat, hátha így hamarabb észbe kapnak a hómunkások. Mobiltelefonnal készült videókat is…..
Erősen Sons of Anarchy-beütésű főcímmel nyitunk, női seggekről és izmos férfi hátakról (legalábbis remélem, hogy nem fordítva) lépnek le a karakterek arcai és nevei, azt az érzést, ami akkor fogja el az embert, amikor Lorenzo vagy Frenki arca animált tetoválásban jelenik meg a…..
Úgy szeretném kitörölni az emlékezetemből azt a félórát, amit a Tv2 új Bűnök és szerelmek című sorozatával töltöttem, de nem lehet. Minden egyes képsora örökre beleégett a retinámba, kezdve a Bodzás klán fejét szórakoztató Blikk-pucérnő Larion Zoé majdnem kivillanó…..
Vöröshajú lányok Lucy Collett 2012.12.05 05:37:00
..
mediacapic 2012.12.06 01:08:02
A Magyar Televízió a közszolgálat fellegvára, az utolsó erőd, ami a magyar kultúra érdekeit védi a kereskedelmi média sötét erőivel szemben. Nehéz küzdelem ez, hiszen a magyarság lelkéért indított gonosz seregben ott ordít vérszomjasan Berényi András, kifent műkörömmel…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..