Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andilona

52 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Terjeszkedik a birodalom 2011.12.16 14:38:00
Régi ismerősünk, Csonti - a magyar nepperek Gárdonyi Gézája -, úgy látszik megelégelte az egy helyben pörgést. Az olcsón venni/olcsón adni-elv úgy látszik, működik. Olyannyira, hogy gyorsnaszádként száguldó gazdaságunk és válságunk minden negatívuma ellenére is új…..
Imitto nem töltötte tele rizsával a levelét, de a lényeg úgysem a szövegben, hanem a képekben van. A kereskedés hasznaltauto.hu-ra feltöltött képein ugyanis az összes autót nemcsak hogy a levélírónk által is emlegetett zebrán, de egy részüket ráadásul félig a járdán…..
Köszönjük szépen! Andilona  Łastßreath esete Üdv.Egy újabb különös dologgal szeretnék elő rukkolni. Őszintén szólva nincsenek miatta nyugtalan éjszakáim, mert már hozzászoktam az ilyenekhez.Úgy körülbelül másfél hete vettem észre először.…..
 Köszi szépen, Regina! Szia. Úgy érzem, ezt is el kell mondanom.A múlt éjszaka nem volt valami nyugalmasnak mondható. Háromnegyed 11-kor feküdtem le aludni, mert megnéztem egy filmet. Már egy jó ideje csak forgolódtam és már-már sikerült elaludnom, amikor arra lettem…..
Köszi a történetet, AndilonaHeló!Nemrég regisztráltam fel a blogba. Ott láttam az e-mail címed. Remélem nem gond ha pár szóban elmesélek valamit. :)Már egészen kicsi korom óta fogékony vagyok az ilyesmikre. Bár a gyerekek 99%-a elveszti ezt a képességet miután betöltötte a 6.…..
Köszi Niki! Andilona Szia! Nem tudom él-e még az oldal de én még csak most találtam rá és elolvasva a történeteket úgy gondoltam én is megosztom az enyémet, mert szellemek igen is léteznek! Egy teljesen átlagos délután volt leszámítva, hogy az eső…..
Nagyon sok történetet kaptunk, köszönjük szépen, de most ideje megosztanom az én egyik furcsa történetem:Lassan pár hónapja történt, hogy egy telefonhívásra keltem fel, hajnali 3:33-kor.Kómás voltam, úgy láttam, hogy ég a lámpa a szobában.Felvettem a telefont, nem szólt bele…..
Whiteangel, köszönjük szépen! AndilonaSziasztok!  Ez az egész 2 hónapja történt velem. December elején új albérletet váltottam, mert ki akartam próbálni, hogy milyen egyedül lakni. Eleinte mikor elmentem zuhanyozni, mindig olyan érzésem volt, mint, ha valaki nézne, amikor…..
Üdv mindenkinek! Bocsi hogy kicsit hanyagoltam a témát, de a másik könyvem kiadás-közeli állapotba került és elviszi minden időmet. Közben azért hallottam egy-két hátborzongató esetet, az egyik pont a családban esett meg. Ez azért durva, mert akivel történt, azt még meg is…..
Köszi szépen! Andilona Helló!Szeretném elkérni Tibi email címét(az utolsó hírek között volt a storyja) mert felkeltette az érdeklődésemet és szeretném megkérdezni tőle,hogy ő hol lakik,nem-e ugyanott lakunk! Miért?Mert  hasonló történt itt is,bár nem velem:a…..
Hahó mindenkinek!Lehet, hogy pang a szellemtevékenység az országban? Itt is csak apró-csepró dolgok történnek. Felkapcsolódik a villany meg ilyesmi. Bár mióta levendula színűre festettük a falakat, radikálisan csökkent a paratevékenységek száma. Azelőtt simán lehetett hallani,…..
Nálunk fel-le kapcsolgatják a villanyt, de most különösebb dolgok nem történnek...  Van valakinek új története?..
Köszi szépen! AndilonaSziasztok ez velem történt: két hete álmodtam előtte folyamatosan arról, hogy valami figyel és elkap hátulról. Aztán szeretem a legendákat gondoltam utána nézek a vámpír legendáknak is. Ki mentem a konyhába inni gondolom láthatott.Az nap este halkan és…..
p { margin-bottom: 0.21cm; } Van egy másik dolog is ami nagyon zavar!!! Ez kb 2 hete kezdődőt. A barátnőm kb 1.5 hónapja hagyott el, nagyon magam alatt voltam ez miatt, és ez csak azért érdekes mert tudom  hogy  áradt belőlem a negativ energia  aminek a következménye az…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }Köszi szépen, Tibi!  AndilonaTibi vagyok 21 éves 2 évvel ezelőtt kb tőlünk 2 utcányival feljebb van egy emlékmű odajártunk fel barátokkal inni (mert szép a kilátás) TISZTÁN emlékszem mindenre fent voltunk az emlékműnél azt tudni kell hogy ez egy…..
Köszönöm szépen a linket, felvettem velük a kapcsolatot email-ban! Ha megosztanád velünk az eseteidet, annak nagyon örülnék. Ide várom: keve333@citromail.hu vagy andrea.ilona@hotmail.com..
Köszi szépen! Folytasd, légy szíves! Andilonahali tudom nem olyan félelmetes mint a az előző történetek de egy barátom montda(ő is érdeklődik a paranormális dolgok iránt)hogy iram le ide. Az úgy volt hogy átköltöztünk pár utcával arrébb és kertes házban lakunk és bent…..
Köszi szépen, Ádám13! AndilonaSziasztok.Én Ádám vagyok 13 éves.Külföldön élek pontosabban Ukrajnában közel a határhoz Beregszászban.Azért mondtam el ezeket mert nagy szerepe van a történethez. Rokonaink vannak ukránok és ellátogattunk ott is aludtunk.Boharavicának hívják a…..
Köszönöm, Tomi! Andilonaalig 1 éves történet  Dédi szobája  Általában nagyon jó alvó vagyok és szeretek elaludni holott nem egyszer álmodtam érdekes dolgokat . El kellet mennem az unokaöcsémért a Baranya megyei Komlóba és másnap indultunk volna hozzánk Érd…..
Köszi szépen, Sissy! Andilona Kezdeném talán azzal hogy ezek az események kiskorom óta vannak. nagyon sokszor az ablakomat mintha be akarnák törni vagy nem is tudom..állandó jelleggel zörgetik verik..leesnek tárgyak megmagyarázhatatlan indokból és reggelre sokszor…..
(A doppelganger a németek kifejezése a megkettőződésre.) Ez a történet a férjemről szól. A belvárosban van egy kis lakása, valamiért imád itt lakni. Amikor megismertem, a lakás épp üresen állt. Közben jött egy ötlet, segítsünk embereken, ezért alapítottunk egy…..
Anyukámék Gyömrőre költöztek egy védett (műemlék jellegű) parasztházba. Egyszer náluk voltam, és látom a konyhaablakból, hogy jön az egyik szomszéd néni. Közvetlenül az ablak előtt ment el, alig volt tőlem egy-két méterre. Megyek, hogy kinyissam neki az ajtót -nincs ott…..
Annak idején nagy kutyás társaságban jártunk a gödöllői parkba. Egyik télen ahogy elsétáltunk az úton, láttuk, hogy a kis nyárfaligetben egy ember ólálkodik, mintha minket lesne. Vékony kis fák voltak még, olyasmik mint a csuklóm, és nagy hó volt. Szóval tisztán látszott a…..